Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim kartvizit calismasi.

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logonun linkini mesajından silsen bile benim mesajda kaldı. :rofl::rofl::rofl:

Mesajdan sıldım zaten ama ben orda hem logoyu hemde arkaplanı gorsunler dıye yapmıstım kardes anladın? Zaten logo yazan lınkıde 1. sayfadan aldım, ben arka planıda lınkını koymuslar dıyorsun sandım.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu Ramiz dayının da ne çok yeğeni varrmış di mi Hasan ÇELİK? :rofl::rofl::rofl::rofl:

abi bende o diziyi baştan sona hiç kaçırmadan izledim de hiç ûslub da dayılaşma, yeğenleşme olmadı bence özentileşme heralde bunlar :rofl:

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi bende o diziyi baştan sona hiç kaçırmadan izledim de hiç ûslub da dayılaşma, yeğenleşme olmadı bence özentileşme heralde bunlar :rofl:

Bende o diziyi hiç izlemedim ama siz yinede özenti gibi yakıştırma yapıyorsunuz, neyse konu saynizde biyerden başka biryere taşındı

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Ben pek izleyemedim ama dediğin doğrudur Hasan ÇELİK, neyse konuyu dağıtmayalım "kardeşşşş :D:D".

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende o diziyi hiç izlemedim ama siz yinede özenti gibi yakıştırma yapıyorsunuz, neyse konu saynizde biyerden başka biryere taşındı

özentileştirme de özne kullanmadım alnıp alınmamak size kalmış. Konuyuda değiştirmek de faydalı oldu bence o konu öyle 20. sayfaları görürdü :lol:

Ben pek izleyemedim ama dediğin doğrudur Hasan ÇELİK, neyse konuyu dağıtmayalım "kardeşşşş :D:D".

Hocam soy isimle hitap edince garip oluyorum :D:D Diziyi izle derim harika, mükemmel, olağan üstü, güzel yani :rofl::rofl:

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Uzun zamandır konuya girmiyordum... Müşterilerim okadar çokki size laf yetiştirmeye zaman bulamadım... Ulan önce bi konudaki yorumları okuyun ondan sonra yorumlarınızı yapın kardeşler... :D Ben hiç kimseden birşey çalmadım!!

İşlerim okadar büyüdü ve okadar çokki şuan 5 ülkeye hizmet veriyorum ve Zaman gazetesinin dış baskılar tasarımını yapıyorum, siz kimsiniz de beni küçük düşürmeye çalışıyorsunuz burada..

Zamanınızı boş şeyler yazmayla bırakın...

Biraz olgun olun yahu, çocuk gibi yazmayı bırakın artık...

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne güzel konuşmuş herkes düşünmeden kendilerinin ne yaptığını kapatırcasına bu ülkede kaç grafiker var acaba baştan aşağıya herşeyini tasarlayan öyle birisi varsada şizofren derler kesinlikle yurt dışından öğrendi herkes bu işleri hazır template lerle ben arkadaşı savunmuyorum grafikerler. net ve benzeri sitelerde ne kadar download yapıldığı belli varmı tamamen yapabilen diyelimki var zaman varmı, kimse bir grafiker olup aynı anda ressam , ilustrasyon gibi yeteneklere sahip olmayabilir bugün herkes müşterisine doğru işleri yapıyormu içine siniyormu yapılanlar kaç yıl tecrübesi olduğu ne kadar önemli bu açıdan bakıldığında söyleyin, bu adam bunu yer , biraz bekletelim ne kadar uğraştığımızı görsün ,kim gerçekten ilgileniyor müşterisi ile kimse kusura bakmasın ben 2 yıldır ilgeleniyorum bu işlerle bu meslekte olanları iyi tanıdım kendime grafiker de demiyorum birşeyler yapıyorum ama a dan z ye bilmiyorum herşeyi herkese iyi çalışmalar

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Slogan bile aynı kalmış.
WHEN GRAPHIC BECOMES A SCIENCE

Son düzenleme:

AlperAkbiyik1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başlığınız da iddalı bir şekilde diyorsunuz ki ''Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim ...''

Hayal gücünüz hali hazırda olan çalışmaları eğip bükmeklemi sınırlı? Karşınızdakileri birşeylerden anlamayan müşteriler gibi görmeyin. Burası grafikerler.net. Neredeyse tüm sektör buradan destek alıyor..Uygulamış olduğunuz 3D modelin bir stock image olduğunu hatırlatmakta fayda var..Ozaman sizin hayal gücünüz sadece al koy modeline sahip. Yada karşınızdakileri hayli saf zannetmektesiniz.

https://www.imageenvision.com/3d-graphics/green-light-bulb

Tasarımcının genel sorunları yetmiyormuş gibi, birde ego tatmin için boş işlerle uğraşmayınız. Kalın sağlıcakla..

bencede ego tatmi

erdem3333

🌱Yeni Üye🌱
Yazımı anlayabilirseniz okumayın!! Mehmetdk arkadaşımız güzel bir tasarım yapmış tasarımı ne zannediyorsunuz? Adam ampülü eliylemi çizsin kim yapmış 10 yıldır kurumsal bir firmada eğitim yaratıcılık üzerine eğitimler veriyorum önemli olan bütünleştirme zekası almış bütünleştirmiş ve bunu da kendine özgün bir şekilde yapmış, insanları yermek insanı daha yukarı çıkarmaz sadece kendi yapamadıklarını ortaya çıkarır. Saygı bir erdemdir

aydoganis

🌱Yeni Üye🌱
Ya böyle abzürtlük olmaz çocuk sanırım üzerine gitmeyin üzmeyin miniği büyücek abileri... :)

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende yaptım kendime bi kart ve tamamen "hayal" gücümle şeettim.. kesinlikle renkler, çerçeve biyerden esinlenmedim.. gece rüyamda gördüydüm ona benzer bişey yapmaya çalıştım.. yeminlen bak.. *************

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar konuyu yeni gördüm gerçi eski bi konu yorumlarıda okudum tek tek anladığım tyek bişey var grafikerler.net ailesine yakışmayan yorumlar bu kadar ağır ve kırıcı olmayın arkadaş yapmış bi tasarım olmuş yada olmamış zamanla daha güzel çalışmalara imza atıcak inşallah ama bu şekil ancak arkadaşımız ancak bizlerden ve işinden soğur... Lütfen kaş yapalım derken göz çıkarmayalım saygılarımla...

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kopyalıyarak gelişeceksin.. devam..