Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim kartvizit calismasi.

blackbird61

🌱Yeni Üye🌱
Başlığınız da iddalı bir şekilde diyorsunuz ki ''Hayal gücümü kullanarak yaptigim ve suan kendime ait kullandigim ...''

Hayal gücünüz hali hazırda olan çalışmaları eğip bükmeklemi sınırlı? Karşınızdakileri birşeylerden anlamayan müşteriler gibi görmeyin. Burası grafikerler.net. Neredeyse tüm sektör buradan destek alıyor..Uygulamış olduğunuz 3D modelin bir stock image olduğunu hatırlatmakta fayda var..Ozaman sizin hayal gücünüz sadece al koy modeline sahip. Yada karşınızdakileri hayli saf zannetmektesiniz.

https://www.imageenvision.com/3d-graphics/green-light-bulb

Tasarımcının genel sorunları yetmiyormuş gibi, birde ego tatmin için boş işlerle uğraşmayınız. Kalın sağlıcakla..

Bu arkadaşımı tebrik ediyorum. Yerinde bir uyarı yaparak sonraki çalışma yapan arkadaşlarımız için bir ışık olur diye umuyorum.

bilgegulcehre

🌱Yeni Üye🌱
Mehmet arkadasimiz baslikta bir hataya dusmus olabilir fakat illa hayal gucu sifirdan birseyler turetmek degildir. dogru taslari yerine oturtabilmekte hayal gucudur bence. ve de arkadasimiz boyle yapmis ve de kendini yalnis tanimlamis diye bir aforoz edilmedigi kalmis.peki cok usta arkadaslara soruyorum; insanlari ezmek ustaliga yakisan bir hareket midir?

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bende ipimi kopartıp geldim :D
vay arkadaş ne zamandan beridir bu başlık altında sürekli yorum olduğunu görüyordum ama okumuyordum. Resmen kargaşa varmış :)
Kart konusuna ben de değinmek isterim.
Ampulü bu gün ben de bir yerde gördüm ve aklıma bu tasarım geldi ki ardından siteye girdiğimde bu başlığın yeni yorum aldığını görünce okuyayım dedim.

Benim düşüncem (ki katılırsınız katılmazsınız önemser ya da önemsemezsiniz) evet burada bir alıntı nesne var. Alıntı nesne olması pek sorun değil bence (ki bu resimin satın alındığını okudum, yanlışım yoksa) ve kullanılması hoş durmuş. Kartvizitte görsel olarak ampül ve tipografi var. Renk uyumu güzeli. Kişisel bilgiler kısmı çok altta kalmış gibi. Kartvizit genel olarak bakıldığında "aman tanrım muhteşem bir çalışma " hissiyatını uyandırmasa da; genel itibari ile güzel.

Ancak ve ancak benim asıl dikkatimi çeken "MehmetDK" avatarıdır.
Arkadaş düşünmüş etmiş ampül yanmış ve avatarında da bunu kullanmış.
Kartvizitte "hayal gücünü kullanmak" deyimi sündürülmüş ancak avatar beni daha çok etkileyen şey.

İş yapma yarışı yapılmış ve evet ben de çok çalışan birisiyim. Hergün masaüstü simgelerimi silmeliyim yoksa ertesi gün yer kalmıyor (o derece yani :p)
Bence önemli olan çok değil güzel iş yapabilmek. Ayrıca bu kadar çok işi bu kadar kısa zamanda yapıyorsanız; eminim ki hepiniz hazır nesne kullanıyorsunuzdur. Ki nitekim ben de bu durumdan hoşnut olmasam da; başıma geçen ve "acil" kodadlı tasarım işini anında filme göndermemi bekleyen bakış açısını görünce(bakan kişi patronum :) ) , o sıra aklıma bir tasarım gelmez ise hazır nesneleri kullanıyorum.

Masum değiliz :D

MehmetDk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mehmet.dk
Bilgegulcehre ve arixira abime Allah razi olsun diyorum beni bir siz anladiniz ve anlamaya calistiginiz icin sagolun... Bu arada diger abildrimede son sözüm Yesil ampülün gerceginide satin aldim avatarimda gördügünüz gibi... :) eee bu konuda bu arada patladi gitti :) hadi kalin saglicakla

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fiyasko. Biraz Emeğe Saygı İnsanların Byük Uğraşlar Verip Tasarladıkları Ürünleri Kendi Ürünüymüş Gibi Göstermek Beceri Sınırının Neresinde olduğununun en güzel göstergesidir. Yinede eline Sağlık Burda bunu Yiyeceklerini Hayal Etmen Hayal Gücünün Sınırlarını Kafamda Çizmeme Sebep Oldu.

İlk msjnızda ' yorumunuza başlık olarak ' birini siteyi terketmeye yönlendirmeniz ilginç doğrusu, bana yanlış geldi bu yönlendirmeniz. arkadaşımız yaptığı " yanlışı "belirtmiş zaten, daha güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz
Kartvizit hakkında bi yorum yapmak istemiyorum sadece bana yanlış gelen bir şeyi belirtmek istedim
Saygılar,,

Son düzenleme:

Cyber-Killer

🌱Yeni Üye🌱
Konuya Girdigim Zaman Yorum Yapma Gibi Bir Niyetim , Hatta Yorumlari Okuma Gibi Bir Niyetim Yoktu. Ama Sayenizde Yazmadan Gecemicem. Sayin Arkadaslar. Sorabilirmiyim Grafik Calismalarinizda Kullandiginiz Bütün Objeleri,Resimleri vs Sifirdan mi Modelliyorsunuz ?
Bir Okula Yada Bir Kursa Ögrenme Meraki icinde Katilindiginda Ögretmenler Sizi Tesvik mi Ediyor Yoksa Sogumanizami Neden Oluyor ? Kullanim Hakki Varsa Kullanir.Yoksa Uyarilir.Rencide Edip cengizdhn Arkadasimizin Dedigi Gibi Siteyi Terk Etmeye Neden Yorum Yapilmaz.

LAZO5334

🌱Yeni Üye🌱
dostum çok fena yakalanmışşın sonucta burası basit bi site değil işin üstatları var ben olsam bidaha tasarım yapmam:(

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yalanın arsızı ve ucuzu anca bu kadar olur. bide hayal gücüyle süslemiş bu yalanlarını. önce dürüst ol hayalcü bi tek sen de yok

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
Arkadaşımız çalışmayı çalmamış stock fotoğraflar kullanarak kendine göre bir kartvizit yapmış,artık saçma yorumlar yapmadan önce yapılan yorumları okuyun...

cezam_101

🌱Yeni Üye🌱
Yapılan hatalar düzeltilir...yeterki yenileri yapılmasın...:)

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu kadar yorumdan sonra acaba yapan kişinin durumu nedir diye çok merak ettim açıkçası
ama o kadar şey çalınıyor hayatımızda kimseden gık çıkmaz bir ampul remi çalmış diye nerdeyse afaroz edecez
o ampulun bizden çaldıklarını unutarak...

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:)

Ampülü indiren kartvizitide indirmiştir :)
hayal gücüyle iki çizik atsa en azından öz eleştiri alırdı hatta bazı kişilerden birazdaha gayret iyisini yaparsın diyeceklerdi :)
ama ben konuyu açarken nasıl bir hayaldi dedim
hayalet casper çıktı adam :)

çalışma kartvizit başlığı altında arkadaşlar, ama siz hep logo hakkında eleştiriler yapmışsınız... Kızmadım tabi sadece atladığınız bir nokta var, kartvizitte güzel hayal edilmiş...
[ımg]https://media.smashingmagazine.com/cdn_noupe/wp-content/uploads/2010/03/beautiful_business_cards_1.jpg[/ımg]

birkan34

🌱Yeni Üye🌱
hayal gücüne söyleyecek sözüm yok o ortada zaten ama siyasi olarak etki altında kalmışsın sanırım burada ki herkes neyin ne olduğunu anlayacak kapasitede bence :)) burası grafikerlerin buluşma noktası daha yaratıcı tasarımlar bekliyoruz :)) bu arada ampulü çıkartmak için sola çevirin :))

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arakadaslar bir süpriz daha bu zemıne bakın hazır(En Üstteki Resim)

Hem logoyu hemde arkaplanı almışsın yani, üzüldüm dogrusu

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu kadar yorumdan sonra acaba yapan kişinin durumu nedir diye çok merak ettim açıkçası
ama o kadar şey çalınıyor hayatımızda kimseden gık çıkmaz bir ampul remi çalmış diye nerdeyse afaroz edecez
o ampulun bizden çaldıklarını unutarak...

Çalmamış ki adam parayla satın almış bütün yorumları okumadan yorum yapmayın lütfen.

Arakadaslar bir süpriz daha Buradakı Logo

Bırde bu zemıne bakın hazır(En Üstteki Resim)

Hem logoyu hemde arkaplanı almışsın yani, üzüldüm dogrusu

Zaten konunun ilk sayfasında bu link verilmiş sanki yeni bulmuşsunuz gibi ilk sayfaya bir bakın orada mevcut bu logonun linki.

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalmamış ki adam parayla satın almış bütün yorumları okumadan yorum yapmayın lütfen.

Zaten konunun ilk sayfasında bu link verilmiş sanki yeni bulmuşsunuz gibi ilk sayfaya bir bakın orada mevcut bu logonun linki.

Arka planının linkini kimse vermemıs tekrar baktım 1. sayfaya