farklı bir mantelite, elinize sağlık...
logo çok hoşuma gitti![]()
Teşekkür ederimGerçekten farklı bir çalışma.. eline sağlık..
hoş bir çalışma ellerinize sağlık
yalnız telefon numarası, adres olan kısmı çok kenara yerleştirmişsiniz biraz daha rahatlatmanız gerekiyor ayrıca 'İbrahim Giray KORKUT' yazısının arkasındaki logoyu özellikle mi öyle yerleştirdiniz bilmiyorum ama öyleyse affedin yana düşüyormuş izlenimi veriyor dik olarak yerleştirseniz ve biraz daha görünürlülüğünü kaybetseniz nasıl durur diye de düşünmüyor değilim ayrıca kartvizitinizin arkasındaki logonun ve 'en iyisi için varız' yazısının biraz aşağıya doğru hareket etmesine de ihtiyaç var gibi
emeğinize sağlık
seventh arkadaşımın uyarılarını dikkate alarak kartviziti yeniden düzenledim ve daha iyi olduğunu gördüm teşekkür ederim. Logomunda fontunu değiştirdim biraz umarım beğenirsiniz...
![]()
![]()
bir inşaat firması söz konusu olduğu için logonun yuvarlak hatlı olması olmamış. Keskin hatlı bir logo olması şart. Kullanılan font tolare edilebilir bir font fakat sağında ve solundaki çizgiler abes olmuş. Ayrıca bu mevcut logo kalabalık duruyor. Daha sadece düşünmek gerekir diye düşünüyorum. 2 tane yerine 1 tane k harfi düşülürse ve bu harf küçük harf olursa bina esprisi daha hoş durabilir. (logoyu siz mi yaptınız bilmiyorum.) bir de kartvizit çalışmalarınızda kesim payı bırakmak zorundasınız. 2. Gönderdiğiniz halinde bile kesim payı gözetilmemiş sanırım. Kartvizit tasarımlarında kesim payını gözetmek zorundasınız.