Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

caglar86

🌱Yeni Üye🌱
en mantıklısı seçici kurul diğer şekillerin hepsinde çok rahat hileye başvurulabilir modemi resetleyip oy kullanılabilir hatta sahte mail adresleriyle de tekrar tekrar oy verilebilir

Delicabus

🌱Yeni Üye🌱
Ya bu üyelik sistemi ile oy atma konusu bence saçma oy vercek kişi bulamıyoruz herkes işten vazgeçio eskisi gibi olamazmı ???

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar yeniden,

Öncelikle üyelik sisteminden vazgeçmeyi düşünmüyoruz.Üyelik sisteminin getirilme nedeni oy verme işleminin tamamen kontrol altında tutulması içindir. Sadece 1 dk sürecek bir kayıt işleminin bu kadar zor olacağını düşünmüyoruz.

Kendi logosu haricinde her logoya 0 veren iplerin vermiş oldukları tüm oylar silinmiştir (ipler ve verdikleri oy tabloları bizde mevcut durumdadır). Aynı durumun tekrarı halinde ilgili kişilerin yarışma dışı bırakılacağını bir kez daha anımsatıyoruz.

Bir kurul oluşturup logo seçimi yapılmasını da hiç bir zaman uygun görmedik.Kamuoyunun özgür iradesinin bizim için önemi her daim vardır.

İp ve oy kontrollerinin bundan sonra da son derece sıkı bir biçimde denetleneceğini tekrar belirtiyoruz.

İkinci tur oylamada farklı bir yöntem izlenecektir.
Bunun detayını şimdiden burada duyurmak istemiyoruz.

Ancak şunu da unutmamak gerekiyor. Firma birinci seçilecek çalışmayı elbette belirlediği ödülle ödüllendirecektir,

ancak o logoyu kullanmak gibi bir zorunluluğu bulunmamaktadır. Firma yetkilileri de 115 logodan oluşan bu seti inceleyip firmaya uygun olan bir logonun seçilmesi durumunda onun kullanılmasına veya bir başka logoyu yaratıcısı ile anlaşıp kullanılmasına karar verebilir.

Oylama şekli ile ilgili yapılacak bundan sonraki eleştirilere bu açıklama yeterli bir cevap olacağı için cevap verilmeyecektir.

Tüm katılımcılarımıza başarılar dileriz.

Son düzenleme:

Delicabus

🌱Yeni Üye🌱
Bizde 1dk ayırın diyorz ama ayıramıyolar kimse .. :S

Delicabus

🌱Yeni Üye🌱
Bu arada biri ciddi anlamda puanları düşürüyo 7.6 lık oy ortalamam 2.8 e düştü :S

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kayıt oluyoruz ama aktivasyon emaili gelmiyor.

caglar86

🌱Yeni Üye🌱
keşke mail adreslerine aktivasyon şifrelerini hızlı bir şekilde yollasanız 1 saattir üye olmak için bekliyorum

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bahcesehirtebesir.com
Beyler şifremi unuttuma basın geliyo o zaman ve benimde ortalamam 9 dan 2.7ye düştü bu ne ya herkes 0 mı basıyor? Bu mu kontrol Allah aşkına. Bu mu yarışma?!

Son düzenleme:

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Beyler şifremi unuttuma basın geliyo o zaman ve benimde ortalamam 9 dan 2.7ye düştü bu ne ya herkes 0 mı basıyor? Bu mu kontrol Allah aşkına. Bu mu yarışma?!

Kardeş anlaşılan iyi olan kazanamayacak. Benimki de 3 ortalamaya düşmüş 9.7 den :S

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sonuçta halkın açık oyu,

Tekrardan uyarmayı bir borç biliyorum, kendi logosu haricindekilere sıfır veren arkadaşlar yarışmadan diskalifiye edileceklerdir...Sonra uyarılmadık dememeniz için bu son uyarımız olsun.

@mustafa kara , belirli aralıklarla 0 ve 10 puanlar sql üzerinden kontrol edilmektedir, yukarıda belirttiğimiz şekilde davranan arkadaşların verdiği oylar silineceği gibi yarışmadan çıkarılacaklardır.

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Tabii ki halkın açık oyu ama keşke, gerçekten halkın açık oyu olsa. Ip değiştiriyorlar daha ne kadar düşecek puanımız. Hak eden kazanamıcak bu gidişle.

kamber34

🌱Yeni Üye🌱
puanları nasıl ve nereden görüyoruz?
ben siteye üye olmama rağmen, logolara puan veremiyorum; çünkü alt tarafta üye olmanız gerekir, diyor..

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Az önce bahsettiğim gibi belirli aralıklarla, blok olarak verilmiş 0 ve 10 puanlar silinip yapan arkadaşlar da yarışma dışı kalacağı için bir sorun olmayacaktır.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fartmail ve benzeri geçici mail adresleri ile kayıt olan kullanıcıların; blok olarak 0 oyu veren kullanıcıların tüm oyları silinmiş; hile yaptığı tespit edilen bir yarışmacımız diskalifiye edilmiştir.Belirli aralıklarla bu devam edecek ve hile olarak algılanan tüm oylar ve kullanıcılar sistemden silinecektir.

Katılımcılarımızın bilgisine

ugur_3443

🌱Yeni Üye🌱
slm ben logolara baktım ama oy kullanamıyorum.acaba nerden kullanılıyor.tşkler

smb

🌱Yeni Üye🌱
Yarışmaya katılan tüm logoların bir %'lik sistemde gösterilmesi gerekmiyor mu? Bahsedilen 0 puan veren yarışmacıların puanlarının silineceğini ve diskalifiye edileceklerini belirtiyorsunuz ancak hangi logonun hangi ortalamaya sahip olduğunu görebilmek için de bir puan verilmesi gerekiyor. Şimdi neden ortalamasını merak ettiğimiz bir logoya 0 puandan daha fazla puan vermek zorunda bırakılıyoruz. Bir grafik oluşturulsa da biz buradan yüzdelik durumlarını görsek çalışmaların. Bunun çok zor olduğunu kendi adıma düşünmüyorum. Ayrıca bu grafikerler.net dışında birçok sitede yapılan bir uygulama.

Son düzenleme:

kamber34

🌱Yeni Üye🌱
puanlamada herkesi hakkaniyetli davranmaya davet ediyorum...
bunun çok zor olduğunu biliyorum, ama ilk 10'a seçeceğimiz eserler, yüzümüzü kızartmamalı!
lütfen, biraz hakkaniyet!..

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Tamam belki süper bir çalışmam yok ama SanalSepet.com.tr ile alakası olmayan ve kesinlikle çok kötü olan bir logodan daha az bir ortalamam var. Yani bu logo tasarım yarışması mı, kimin arkadaşları daha sadık, her istediklerini yerine getiriyo yarışması mı? Yapmayın böyle emeğe saygı gösterin biraz.