Dehr arkadaş;
bu sitede dinazor olmuş grafikerlerin olduğunu unutma....
Nasıl bir yaklaşımdır bu ? Nasıl bir yorum ? Daha net söyler misiniz ?
Dehr arkadaş;
Dehr arkadaş;
ben bunu mecaz anlamda söyledim, kolay kolay yetişmeyen grafikle bütünleşmiş usta insanlar manasında
vede yorumumda, bir şeyleri sunarken daha dikkatli olmak gereğini savundum, ustaların gözünden hiç bir şeyin kaçmayacağını belirttim hepsi bu başka bir maksatım yoktu.....
neden oklar bana çevrildi bunuda anlamadım![]()
ben bunu mecaz anlamda söyledim, kolay kolay yetişmeyen grafikle bütünleşmiş usta insanlar manasında
vede yorumumda, bir şeyleri sunarken daha dikkatli olmak gereğini savundum, ustaların gözünden hiç bir şeyin kaçmayacağını belirttim hepsi bu başka bir maksatım yoktu.....
neden oklar bana çevrildi bunuda anlamadım![]()
Keşke böyle birşey yapmasaydım, bunlarda olmasaydı.
Ufak bir düzeltme Dinazor değil Dinozor ...
değerli grafikerler; "dinozor " ifadesindeki bu yaklaşımımla murat abiye yönelik bir övgü mahiyetinde yazdım, kendisine olan mesleki hayranlığım, sevgim ve saygımdan dolayı...
ama hala anlamış değilim, dehr arkadaşın sadece çerceve ve zemin çalışmasının kendisine ait olduğunu, yorum yazısıyla murat abi ortaya koymuştur yada çıkarmıştır...
siz neden dehr'i bırakıp okları bana çevirdiniz?
sonuç olarak siz benim büyüğümsünüzhem akıl, hem yaş, hemde mesleki bilgi olarak, benim sizlerden öğreneceğim ve sizin bana aktaracağınız çok şeylerin olduğunun bilincide olan bir kişiyim...
eğer ki sizleri üzdüysem yada bilmeyerek kırdıysam sizlerden özür dilerim... lütfen benim hakkımda yanlış bir düşünceniz olmasın...
------------------------------------------------
murat abi; umarım dinozor yakıştırmam dolayı bana kızgın değilsindir ayrıca hakkımda yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim iyiki varsın abi...![]()
değerli grafikerler; "dinozor " ifadesindeki bu yaklaşımımla murat abiye yönelik bir övgü mahiyetinde yazdım, kendisine olan mesleki hayranlığım, sevgim ve saygımdan dolayı...
ama hala anlamış değilim, dehr arkadaşın sadece çerceve ve zemin çalışmasının kendisine ait olduğunu, yorum yazısıyla murat abi ortaya koymuştur yada çıkarmıştır...
siz neden dehr'i bırakıp okları bana çevirdiniz?
sonuç olarak siz benim büyüğümsünüzhem akıl, hem yaş, hemde mesleki bilgi olarak, benim sizlerden öğreneceğim ve sizin bana aktaracağınız çok şeylerin olduğunun bilincinde olan bir kişiyim...
eğer ki sizleri üzdüysem, yada bilmeyerek kırdıysam sizlerden özür dilerim... lütfen benim hakkımda yanlış bir düşünceniz olmasın...
------------------------------------------------
murat abi; umarım dinozor yakıştırmam dolayı bana kızgın değilsindir ayrıca hakkımda yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim iyiki varsın abi...![]()
güzel çalışma ....farklı olması ..cabası tabiii
Elinize sağlık güzel bir çalışma.
Ne yazıyor aceba orada?
(şaka şaka)![]()
arapça elif'ten başkasını bilmediğim için
bu arada devekuşu ili ilişkisi nedir?
hmm o yüzden " hat " bir "sanat" 'tır.
eline sağlık yeniden. çok başarılı bir çalışma.