Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Kapak Çalışmaları

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel düşenceleriniz için çok teşekkür ederim pek yakında yeni çalışmalarımıda ekleyeğim. Ancak dikkat ettiğim nokta herkes aynı şeylerden bahsediyor hiç yönlendirme yok şöyle olsaydı veya böyle olsaydı daha güzel olurdu diye. Ne dersiniz yanlışmı düşünüyorum ?

senin bu dediğin eksik çalışmalarda olur...zorla kusurmu bulim ben şimdi...:):):)

ceren0606

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarınıza bayıldım başarılarıızın devamını dilerim..
Freehand de ve photoshopta 3 boyutluyu nasıl yapabilirim hocam bana bu konu da mesaj atarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalarınıza bayıldım başarılarıızın devamını dilerim..
Freehand de ve photoshopta 3 boyutluyu nasıl yapabilirim hocam bana bu konu da mesaj atarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Cover Action Pro denilen photoshop actionsları var onları ilgili photoshop klasörüne yüklüyorsunuz daha sonra yapmanız gereken tek şey action'ı başlatmak otomatik olarak kendi yapıyor zaten çok basit bir olay...

freedomlife

🌱Yeni Üye🌱
Herşey güzel ancak 1. çalışmada dikkatinizden kaçan bişey var. İşin sırtına verdiğiniz zemin aşağıya kaymış :))) biraz daha dikka derim ben

mturkmen

🌱Yeni Üye🌱
eleştiri

Bence tüm çalışmalarınızda hedef kitleyi öncelikle düşünmelisiniz.
Özür dilerim ama tasarımlarınız daha çok dergi kapağı tarzı olmuş.
bence daha duru anlatan çalışmalara yönelin.

başarılar dilerim

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence tüm çalışmalarınızda hedef kitleyi öncelikle düşünmelisiniz.
Özür dilerim ama tasarımlarınız daha çok dergi kapağı tarzı olmuş.
bence daha duru anlatan çalışmalara yönelin.

başarılar dilerim

Değerli kardeşim, bildiğin gibi Türkiye'deki piyasa tasarımın müşteri tarafından didik didik edilmesi ve yaptığınız çalışmanın mantıksız ve saçma sapan talepler doğrultusunda neticelenmesine sebep olmaktadır, tasarımları değerlendirirken buna göre düşünmek gerekir, bu işlerden 1. ve 3. tasarım çok beğenildi ve basıldı. Bunların ilk halini görseniz şaşırırsınız...

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet basılmış şekilde bayram teblig kartı olarak geldi.

Doğrudur, Serkan ve Gürkan bey firma yetkilileri çok beğenmişlerdi Bu formatta Sunum dosyası, tebrik kartı, katalog kapağı falan yapmıştım çalıştığım firmada. Sizede ulaştı ise muhtemelen As ****l ile kurumsal bir bağınız var sanırım.
Sizde mi grafikersiniz?

ilkdilek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. ve 3. çalışma şık duruyor ayrıca sunumda güzel düşüncenize ve ellerinize sağlık...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bencede 1 ve 3 emeğinize sağlık...

gülcan gök

🌱Yeni Üye🌱
Doğrudur, Serkan ve Gürkan bey firma yetkilileri çok beğenmişlerdi Bu formatta Sunum dosyası, tebrik kartı, katalog kapağı falan yapmıştım çalıştığım firmada. Sizede ulaştı ise muhtemelen As ****l ile kurumsal bir bağınız var sanırım.
Sizde mi grafikersiniz?

evt firma olarak calşıyoruz. grafiker adayıyım egitim alıyorum

skacir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görünmeyen çalışmaya iyi yorumlar getirmişsiniz