Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Kapak Çalışmaları

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
şık ve hoş bir çalışma emeğine sağlık:)

grfbirsen

🌱Yeni Üye🌱
hepsinde tam bi tasarım gücü kullanmışsın özellikle 1. çalışman başarılarının devamını bekliyoruz tebrikler

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli kardeşim!

hepsinde tam bi tasarım gücü kullanmışsın özellikle 1. çalışman başarılarının devamını bekliyoruz tebrikler

Değerli meslektaşım, emin olun abarttığınız kadar değil. Sadece mesleki tecrübelerimize sergilemeye gayret gösteriyoruz. Bu işin gerçek ustalarının değerlendirmelerine sunarsanız emin olun bakıp yorum yapma nezaketinde bile bulunmayabilirler, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz diye soracak olursanız. Ülkemizde birçok konuda tasarım yarışmaları yapılmaktadır, genelde de bu işin gerçek sahibi olan yani sanatsal ve akademik kariyer sahibi ustalardan bir jüri oluşturuluyor ve ne hikmetse yarışmaya katılan onca eserden bir tanesi bile gerçek manada 1. seçilemiyor. Yalnızcı yarışmaya katılan eserlerden en güzeli seçiliyor. İşte bu Türk Grafik Dünyası'nın içinde bulunduğu sıkıntıları göstermektedir, Sizin yorumunuza gelince beğeninizi kazandığım için memnun oldum. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

izzettin_47

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bir market için insört yapacam yardımcı olmanızı istiyorum. elinizde hazır örnekler varsa izzettin_tas@************ adresine yollasanız sevinirim. veya burdan da olur

şeğe

🌱Yeni Üye🌱
çalışmaların kaliteli ve güzel olmuş başarılar.