Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Keyf Rakı - Keyf aL

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Etiketini yaptığım hayali firmanın afişini de yapmayı uygun gördüm. Yorumları ile son şeklini almasında katkı sağlıyan yoSa hocam a teşekkür ederim. Saygılar.

keyfrakiafihj5.jpg

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
[ :( :| :) :D ] eline sağlık... Sloganın kullanım şekli hariç güzel olmuş ;)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine sağlık Yunus'um...Senin gibi disiplinli-sistemli ve yaratıcı çalışan fazla arkadaşımız yok...Beğenilerimi burda da dile getirmek istiyorum...

Ayrıca kurduğun smiley mantığı çok yaratıcı...

Ben hiçbirşey yapmadım...Fikirlerime değer verdiğin için ben teşekkür ederim...

İyi çalışmalar...

Saygılar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yunus, bakıyorum bakıyorum anlamaya çalışıyorum... ilk bu afiş görfüğümde galiba daha mı kalabalıktı:D yüzler sayisı

ama son zamanlar aynı konu çalışıyorsun (içki)... sanki o şarap için yaptığıın çalışma bu çalışmaya benziyorlar... bunun için ğek fazla yorumum yok... sade, hoş... her afiş için verdiği bir espiri çok güzel...

emeğine sağılık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Ellerine sağlık Yunus'um...Senin gibi disiplinli-sistemli ve yaratıcı çalışan fazla arkadaşımız yok...Beğenilerimi burda da dile getirmek istiyorum...

Ayrıca kurduğun smiley mantığı çok yaratıcı...

Ben hiçbirşey yapmadım...Fikirlerime değer verdiğin için ben teşekkür ederim...

İyi çalışmalar...

Saygılar...

Güzel yorumun adına teşekkür ederim hocam. Bazı şeyler paylaştıkça değer kazanır. Bunun örneğini yaşadığım bir çalışmaydı benim için. Değerli fikirlerin ile şekil kazandırdın tekrar teşekkürler.

Yunus, bakıyorum bakıyorum anlamaya çalışıyorum... ilk bu afiş görfüğümde galiba daha mı kalabalıktı:D yüzler sayisı

ama son zamanlar aynı konu çalışıyorsun (içki)... sanki o şarap için yaptığıın çalışma bu çalışmaya benziyorlar... bunun için ğek fazla yorumum yok... sade, hoş... her afiş için verdiği bir espiri çok güzel...

emeğine sağılık

Yorumun adına teşekkür ederim Kasta. Fazla smileyin anlam kaybına yol açacağını düşündüm ve bu sebeple sildim. Diğer çalışmam ile bir benzerlik göremedim ben? Ne tür bir benzerlik içeriyor?

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
ölçüler mükemmel olmuş, tasarlayan ve düşünenin beynine Rabb daha bi bol fosfor versin :))
süper yaf...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumun adına teşekkür ederim Kasta. Fazla smileyin anlam kaybına yol açacağını düşündüm ve bu sebeple sildim. Diğer çalışmam ile bir benzerlik göremedim ben? Ne tür bir benzerlik içeriyor?[/QUOTE]

her ikisi de şişe ve bardak kullandın

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
her ikisi de şişe ve bardak kullandın

İçki tasarımını nasıl vurgulıyabilirim ki? İçkide şişe ve bardak içkiye özeldir. Bu sebeple içkiyi de nitelendirir. Şarap afişinde vermek istediğim mesaj ile bunun arasında çok farklılık var bence. Ama dediklerini de dikkate alacağım. Teşekkürler Kasta.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yunus kardeşim bi kadeh koysana harikasın valla her zamanki gibi bu çalışmanı ne kadar sevdiğimi biliyorsun tebrikler kardeş

mcleane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cinema4fx.com
Sanırım verilmek istenilen mesajı ya anlamadınız ya da anlamak istemediniz.[/QUOTE]

mesaj görseli yaratan kişinin işidir orası beni ilgilendirmez ben bana ne anlattığına bakarım sizin ne amacla yaptığınıza yada ne mesajı vermek istediğinize değil, yani size göre "mesaj" , bana göre görsel bir ayrıntı,yani o gülen suratlar ve derece hoşuma gitmemişti onu belirtmek istemiştim, hoşunuza gitmediyse geri alabilirim afedersiniz..

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
mesaj görseli yaratan kişinin işidir orası beni ilgilendirmez ben bana ne anlattığına bakarım sizin ne amacla yaptığınıza yada ne mesajı vermek istediğinize değil, yani size göre "mesaj" , bana göre görsel bir ayrıntı,yani o gülen suratlar ve derece hoşuma gitmemişti onu belirtmek istemiştim, hoşunuza gitmediyse geri alabilirim afedersiniz..

Neye göre hoşunuza gitmedi peki onu da belitirmisiniz? Ona göre bundan sonra hoşunuza gidecek şekilde yaparım. :) Bakınız buradaki paylaşımlarda ki amaç insanların tasarım maabındaki eksiklerini, yanlışlarını belirtmek, bu bağlamda düzeltmek için yardımcı olmaktır. Tasarım da kişiye yönelik değil; kurum, sektör ve hedef kitleye yönelik yapıldığı için ben burada bir sıkıntı göremiyorum. Saygılar.

yunus kardeşim bi kadeh koysana harikasın valla her zamanki gibi bu çalışmanı ne kadar sevdiğimi biliyorsun tebrikler kardeş

Eyvallah kardeşim :) Sıkma canını Keyf AL :D

mcleane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cinema4fx.com
Neye göre hoşunuza gitmedi peki onu da belitirmisiniz? Ona göre bundan sonra hoşunuza gidecek şekilde yaparım. :) Bakınız buradaki paylaşımlarda ki amaç insanların tasarım maabındaki eksiklerini, yanlışlarını belirtmek, bu bağlamda düzeltmek için yardımcı olmaktır. Tasarım da kişiye yönelik değil; kurum, sektör ve hedef kitleye yönelik yapıldığı için ben burada bir sıkıntı göremiyorum. Saygılar.

Eyvallah kardeşim :) Sıkma canını Keyf AL :D

arkadaşım kendinizin hoşuna giden şeyleri yapın :) ben sizin müşteriniz değilim, valla pişman oldum keşke cok beğendim deseydim özür ..

mcleane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cinema4fx.com
ok sorun yok o zaman, bende gercekten beğendim, beğenmesem yorum yazmazdım zaten. başarılar.