emretekler3
🌱Yeni Üye🌱
kız arkadaşıma farklı bişeyler yapmak istiyorum fazlasıyla şaşırtıp unutmayacağı bişiler varmı aklınızda?
şahsen benim de hoşuma giderdi güzel ince bir fikirmiş:smile:walla ben kız arkadaşıma onunla tanıştıgımızdan beri kayıtlarını tutuğum msn yazışmalarımız sms mesajlarımız ve skypedeki ses kayıtlarımız (benim için hatıralar önemlidir heleki çok sevmişsem hepsini bu yüzden arşivledim ) bunlardan oluşan ve birlikte çekildiğimiz reismlerimizden oluşan 68 sayfalık bir kitap tasarladım reismelri hayalleirmiz konuşmalarımız komik olanlar duygusal olanlar vs.. hepsi içinde 68 sayfa ve profesyonel bir kitap şeklinde hazırladım çok güzel kıpkırmızı bir kapak ..
vs.. detaylara gerek yok
ona veridğimde çok hoşuna gitti...
sende deneyebilirin
şahsen benim de hoşuma giderdi güzel ince bir fikirmiş:smile:
3 sene ALLAH bozmasın şanslıymış arkadaş
![]()
bende değisiklik olsun diye domain alıp site açmıstım (alan adı baya bi hos olmustu ama)
çokta beğendi bazı bayan arkadaslardan yorum aldı hepsi çok şanslı demisti sonunda ona göstermeye karar verdim görünce çok beğenmis 10 dakka kendini toplayamamıstı
ama yalan oldu gitti![]()
bende değisiklik olsun diye domain alıp site açmıstım (alan adı baya bi hos olmustu ama)
çokta beğendi bazı bayan arkadaslardan yorum aldım hepsi çok şanslı demisti sonunda ona göstermeye karar verdim görünce çok beğenmis 10 dakka kendini toplayamamıstı
ama yalan oldu gitti![]()
büyük bir cesaret isteyebilir ama kalabalık bi yerde aranızda 50 mt. mesafe varken seni seviyorum diye bağırabilirsin. ya da bir cafede. ne dersin? yapabilir misin? ben 6 sene önce yaptım. şu anda 3 yaşında bir oğşum var)
büyük bir cesaret isteyebilir ama kalabalık bi yerde aranızda 50 mt. mesafe varken seni seviyorum diye bağırabilirsin. ya da bir cafede. ne dersin? yapabilir misin? ben 6 sene önce yaptım. şu anda 3 yaşında bir oğşum var)