Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kullandığımız Nickler (Rumuzlar) Ne Anlam Taşımakta?

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
gulum352_ ismim gül arkadaslar gulum der genelde.Bırde yasadıgım sehır Kayserı tel.kod 352 ıkısının bır butun olmasıyla olusturdum bu nıckı :)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Burada nickim Ali Emre = İsmimm...
Fakat diğer forumlarda GncArt olarak ifade ediyorum kendimi.Grafik-Web tasarıma çok erken başlıdığım için Genç ve Art(=Sanat) = GncArt oldum...:D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
efoja aslında adımın alfabetik şifrelenmiş hali... D-e E-f N-o İ-j Z-a efoja'daki her harf aslında alfabetik sırada bir önceki harfi temsil ediyor.

Andrerendless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Andrerendless

Andre = Kimliğimden silinen isim
Eren = Adım
Endless = Sonsuz

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
efoja aslında adımın alfabetik şifrelenmiş hali... D-e E-f N-o İ-j Z-a efoja'daki her harf aslında alfabetik sırada bir önceki harfi temsil ediyor.

:) hiç aklıma gelmezdı:D Mors alfabesi gibi oldu:)

Teşekkürler arkadaşlar :)

bu kadar mı yani:):p değer kişi yazmayabilir mi:p

kasta
Sözcüğün son derece geniş anlamda - kapalı grup insanların (klan), belirli sosyal işlevler, kalıtsal meslek, meslek, servet düzeyleri, kültürel gelenekleri ve daha fazla performans nedeniyle izole. Örneğin, - memur kast askeri birlikler askerler ayrı (içinde), siyasi parti üyeleri (rakip siyasi parti üyeleri kimden), dini ve farklı entegre değil ulusal azınlıkların (farklı bir kültür taahhüt işlemlerin) ayrılmış, kast futbolseverleri (ayrı diğer kulüp taraftarları), cüzam (hastalık nedeniyle sağlıklı insanlardan) ayrılmış.

bense.... günde binlerce kez huyum değişebiliyor, her ortama göre değişik insan olabilirim... yani içimde sanki çok kişi gibi yaşıyor bir insanım.... 095 doğudum yerin kodu....

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
:) hiç aklıma gelmezdı:D Mors alfabesi gibi oldu:)

bu kadar mı yani:):p değer kişi yazmayabilir mi:p

kasta
Sözcüğün son derece geniş anlamda - kapalı grup insanların (klan), belirli sosyal işlevler, kalıtsal meslek, meslek, servet düzeyleri, kültürel gelenekleri ve daha fazla performans nedeniyle izole. Örneğin, - memur kast askeri birlikler askerler ayrı (içinde), siyasi parti üyeleri (rakip siyasi parti üyeleri kimden), dini ve farklı entegre değil ulusal azınlıkların (farklı bir kültür taahhüt işlemlerin) ayrılmış, kast futbolseverleri (ayrı diğer kulüp taraftarları), cüzam (hastalık nedeniyle sağlıklı insanlardan) ayrılmış.

bense.... günde binlerce kez huyum değişebiliyor, her ortama göre değişik insan olabilirim... yani içimde sanki çok kişi gibi yaşıyor bir insanım.... 095 doğudum yerin kodu....

Yok Nokta koyarcasına ,Teşekkürler demedim Kasta :D Güzel bir açıklama ile süslemişin Teşekkürler.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
( namaste )

''içimdeki tanrı, senin içindeki tanrıyı selamlar''
demek olan saygı, hoşgörü, sevgi, şükran, huzur, birin farkında olma iletisidir.​

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
lovies çok sağol, yeni gördüm:) aslında Sezar da şifreleme yönteminde bunu kullanmış. benim icadım değil yani. :D ama her isim benimki kadar şanslı değil, arada çok abuk sabuk şeyler olabiliyor :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
lovies çok sağol, yeni gördüm:) aslında Sezar da şifreleme yönteminde bunu kullanmış. benim icadım değil yani. :D ama her isim benimki kadar şanslı değil, arada çok abuk sabuk şeyler olabiliyor :D

Evet katılıyorum:D ama gerçekten sezar büyük adammış o zaman :)

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
"grafipapatya"

grafi = çizim, grafik
papatya = en sevdiğim çiçek

+ graphicdaisy ' de çok kullandığım bir niktir.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Thematrix

Thema : Ahmet, ismimde geçen harflerin tamamı ;)

trix : bunun hakkında pek bir düşüncem yok :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bende bir efoja' yım :D :p