Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kullandığımız Nickler (Rumuzlar) Ne Anlam Taşımakta?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
elbette... zaten bir tane var efoja gerçekten de, o da fotoğrafçı... ilk görünce hafif bir tepki nedeni oldum dedim o da adaş sonuçta...hem ben benim gerçek efojam olduktan sonra :party::rofl:

Biz de de fotoğrafçılık parmagı var adaşım :D :p
Sen orjinal efoja' sın :p:party:

Tıpkı tek blueden ben oldugum gibi :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Harikasınız gerçekten :) Herkesin ayrı ayrı anlamlar taşıyan rumuzlarının olması nede güzel birşey:)

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
ZynopSIS

# Bir yazı veya sözün anlamını daha kısa ve özlü biçimde veren yazı veya söz, hülasa, fezleke.
# Filmin konusunu en kısa biçimde anlatan, bir senaryo çalışmasının ilk basamağı olan metin.
# 1. Bir oyunluk çalışmasının ilk aşamasını oluşturan, filmin konusunu en kısa yoldan beş altı sayfa içinde anlatan, filmin konusu üzerinde ilgilileri aydınlatan metin
# Tamamlanmış bir filmin, çeşitli amaçlarla hazırlanmış kısa öyküsü.
# Herhangi bir kitap, makale yada raporun, temel öğeleri değişmeyecek biçimde kısaltılması.

Aslında Sysnopsis de... Çoğu yerde de "BLastitus" veya "BLasters" nicklerini kullanırım..
Onlarında anlamları Orta Çağ'da intihar bombacılarına verilen isim.. Age Of oynadıysanız onda vardır kel kafalı düşmanın önüne gelince kendini patlatan dengesiz şahsiyetler...
Zynopsis'den(Nam-ı değer yiğit yılmaz) sevgilerle... bu arada efoja olayına nutkum tutuldu belirtmeden geçmek istemedim... :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
ZynopSIS

# Bir yazı veya sözün anlamını daha kısa ve özlü biçimde veren yazı veya söz, hülasa, fezleke.
# Filmin konusunu en kısa biçimde anlatan, bir senaryo çalışmasının ilk basamağı olan metin.
# 1. Bir oyunluk çalışmasının ilk aşamasını oluşturan, filmin konusunu en kısa yoldan beş altı sayfa içinde anlatan, filmin konusu üzerinde ilgilileri aydınlatan metin
# Tamamlanmış bir filmin, çeşitli amaçlarla hazırlanmış kısa öyküsü.
# Herhangi bir kitap, makale yada raporun, temel öğeleri değişmeyecek biçimde kısaltılması.

Aslında Sysnopsis de... Çoğu yerde de "BLastitus" veya "BLasters" nicklerini kullanırım..
Onlarında anlamları Orta Çağ'da intihar bombacılarına verilen isim.. Age Of oynadıysanız onda vardır kel kafalı düşmanın önüne gelince kendini patlatan dengesiz şahsiyetler...
Zynopsis'den(Nam-ı değer yiğit yılmaz) sevgilerle... bu arada efoja olayına nutkum tutuldu belirtmeden geçmek istemedim... :D

İlginç Gerçekten:) Teşekkürler...

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
"kasvera" farsça bir kelime anlamı "arslan" demektir.

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
x-ir
bi siteye kaydolurken site normalde kullandığım nick i beğenmeyinde öyle o anda aklıma geldi yazdım

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
ponti

ponti adında bir kedim vardı bir gün maalesef vermek zorunda kaldım,o günden beri bu adı kullanırım forumlarda.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bilgilknur..
Üniversitede bilgisayar bölümünde 1.sınıftayken,çok sevdiğim bir arkadaşımla bilgisayarı hemencecik öğrenmek istedik ve bundan yola çıkarak onun bilgisayarını ayırabileceğimiz en küçük parçalara ayırdık,hattaaa harddiskin ne kadar önemli olduğunu bilmeyip hatta Cd sürücü sanıp içini açıp hatta içindeki diski görünce "aa iyiki açmışız bak cd sürücünün içinde cd kalmış gördünmü,hadi bunu Mehmet Hoca'ya götürelim de düzgünce çıkarsın" diyerek hocamıza götürüp derse konu olmuştuk:) Hocamız harddiskteki disk üzerinde önemli veriler yada zararlı virüsler bulunur ki bunlar harddiski tamamiyle kullanılamaz hale getirebilirler diyip,lakabımızın virüs olarak kalmasına sebep olmuştur:) Fakat buna uzun süre dayanamadık hocamıza dilekçe yazarak lakabımızdan kurtarmasını rica ettik,hocamız da sağolsun bana BİLGİLKNUR arkadaşıma da BİLGFİKO rumuzunu layık görmüştür,bilg=bilgisayar.Uzun zmandır benimle beraber kısacası:)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
lisedeyken almıştım felsefe yaptığım günlerden kalma :d
tekrar hayat varsa diye düşünürken tekrar ölüm de mantıklı gelmişti ve redeath i buldum..
333 de doğum tarihim 13.03.83
doğum ve ölüm yan yana :D

serpim

🌟Usta Tasarımcı🌟
►serpim◄

Soyadım

Anlamını bilsem bir de

eflhatun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eflhatun :)
eflatun: ilk aklınıza gelen renkmi yoksa Yunan filozofu platonmu? ben ikisinide çok seviyorum. platonun ismine dişilik katmak istedim bir h harfi bunun için yeterliydi eflHatun

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Kağıt hamurumuz bitmiş yavrum annene söyle yarın gel :rofl:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
nickim gibi bende şirin biri olduğum için şirine yaşımda 24 al sana şirine24:)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Rumuzum herkesin gördüğü gibi Hepyek.

Üye olurken rumuz ismi lazım oldu, en son kulaklarımda Hepyek şarkısı çınlıyordu.
Onu yazdım.

Zaten yek ve tek olan şeyleri severim :p

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
g.ecglr

çok kolay aslında göbek adım, adım ve bekarlık soyadımın kısaltması :)
Nasıl tahmin edemediniz hayret yani :D :lol:

Yani GÖKÇE nin GEEEE ssiiii :p
ESRA nın EEEEE ssiiiiii :p
ÇAĞLAR ın CeeeGeeeLeeeReee siiii :D :D