Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışmam Besbuse cafe & restaurant

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Merhaba, kaygılarını(merakını gidermeye çalışayım) Çok uzun yıllardır logo çalışmalarıyla ilgileniyorum, vakti zamanında katıldığım(kazandığım) bir yarışmada jurı uyelerinin (hepsi işin ehli uzmanlardı) saygı duydugum duzeltme isteklerini ve sonrasında bile gunlerimi alan süreci hatırlayınca yaptıgım yorumlarda birşeyi begenmemek için değil eksiklikleri veya hataları (bana göre) aktarmak için yazıyorum ...(yaptıgın bu çalışmadaki gözlemlerin kendi adıma hala gecerli) ayrıca yaptıgın calişmaya saygı duyuyorum sokakda görsem bir itirazım da olmayacağını belirtirim ancak burda size gore ne diye sorarsan, fikrim bu olur

polemik yaratmak için yorum yazmıyorum, ilgilenmeseniz dikkate almassınız sorun biter ustelik siteki bu durumlardan sogudugumu, sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ...

saygılarımla..

Arkadaşım Öncelikle Sana şunu söylemek istiyorum, dünyanın en iyi logo tasarımcısı olsanda, bence bunun kararını seninle iş yapanlar vermeli, ayrıca başarılı olmanda çok güzel tebrik ederim, konuyu açan benim, logoyu ben tasarladım, bu konuda hem fikiriz sanırım ? benim anlıyamadığım, yazının hedefi neden ben ? neden konuyu açan kişi ? yorumlar arasında, başka bir kullanıcıyla, aranızdaki polimiğin cevabın;

(yaptıgın bu çalışmadaki gözlemlerin kendi adıma hala gecerli)

ayrıca yaptıgın calişmaya saygı duyuyorum

sanki konuyu açan yada logoyu paylaşana yöneltmişsin, aranızdaki polimiğin benimle ne gibi bir ilgisi var ?

fikrini söylemişsin, bu senin yorumun, başka biri senin yorumunu eleştirmiş, konu benim dışımda ? yukardaki yazının hedefi neden benim merak ettim açıkcası,

yaptığın, yazdığın yorumun adresi belli olmadığı için

, şu (polemik yaratmak için yorum yazmıyorum, ilgilenmeseniz dikkate almassınız sorun biter ustelik siteki bu durumlardan sogudugumu, sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ...) yazında benim üzerime yapışıyor, hiç ilgim olmayan bir diyalogda, olmak pek hoş olmuyor,

bana göre ''sizin çalışmalarınızı da görelim '' diyenler, çocukca değil, mantıklı bir istekde bulunmuşlar, çünkü, sizin hoşnut olmadıklarınız gibi, sürekli olarak hiç bir paylaşım da bulunmadan, herkezi yıkıcı eleştirmek de başkalarını rahatsız ediyordur diye düşünüyorum, yada insanlar gerçekden sizin çalışmalarınızın kalitesini merak ediyorlardır, 28 yaşında yada 50 yaşında biri böyle bir cümle kursa, size çocukluk gibimi geliyor ? diyelimki öyle, çocukluğun ne gibi bir, zararı var, bu site, yaş olarakda küçük kardeşlerimiz var, o zaman bu çocukları siteden çıkarsınlar, çocukluk yapmasınlar, kusara bakmayın ama , bende hiç ilgim olmayan bir konuda, bu tip olayları, yaklaşımlardan siz rahatsız olup, bu siteden soğduğunuzu dile getirip buraya yazıyorsanız, ben de kendi kendi me diyorum ki, bu kadar basit bir olaydan dolayı insan bu siteden uzaklaşırmı ? , emin olun, biraz zaman geçsin, güzel arkadaşlıklar edineceksiniz, logo tasarımı dahil bir çok konuda bilmediğiniz şeyleri öğreniceksiniz, size başarılar diliyorum

canan aycan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence karışık olmuş
B'nin üzerindeki fincan figürü olmasa dahamı şık dururmuş.
Emeğinize sağlık .

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba, kaygılarını(merakını gidermeye çalışayım) Çok uzun yıllardır logo çalışmalarıyla ilgileniyorum, vakti zamanında katıldığım(kazandığım) bir yarışmada jurı uyelerinin (hepsi işin ehli uzmanlardı) saygı duydugum duzeltme isteklerini ve sonrasında bile gunlerimi alan süreci hatırlayınca yaptıgım yorumlarda birşeyi begenmemek için değil eksiklikleri veya hataları (bana göre) aktarmak için yazıyorum ...(yaptıgın bu çalışmadaki gözlemlerin kendi adıma hala gecerli) ayrıca yaptıgın calişmaya saygı duyuyorum sokakda görsem bir itirazım da olmayacağını belirtirim ancak burda size gore ne diye sorarsan, fikrim bu olur

polemik yaratmak için yorum yazmıyorum, ilgilenmeseniz dikkate almassınız sorun biter ustelik siteki bu durumlardan sogudugumu, sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ...

saygılarımla..

Ben iki birkaç gündür takip ediyorum yorumlarınızı. madem bu kadar bilgi yüklüsünüz, yazdıklarınızla yol gösterin insanlara ama maalesef bazı cevaplarınız çok kısa ve alaycı geldi bana. Daha geniş bilgi verip eksiği olan arkadaşlarımıza yardımcı olun.
"sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ..." bu cümlenize katılmamak mümkün değil.
Saygılar

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Ben iki birkaç gündür takip ediyorum yorumlarınızı. madem bu kadar bilgi yüklüsünüz, yazdıklarınızla yol gösterin insanlara ama maalesef bazı cevaplarınız çok kısa ve alaycı geldi bana. Daha geniş bilgi verip eksiği olan arkadaşlarımıza yardımcı olun.
"sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ..." bu cümlenize katılmamak mümkün değil.
Saygılar

:rofl: çocukluk olmasın, vallahi bende merak ettim şimdi gerçekten , sizin çalışmalarınızıda yükleyinde görelim :) bak bu şekilde bi yorum arkadaşlar, gayet masum, niye yanlış anlıyorsunuz arkadaşları, yükleyinde görelim, meraklanıyorlar, yükleyinde görelim , yani ne var bu dümlede, nasıl algıladığımıza bağlı, mesela, benim konu başlığım, LOGO ÇALIŞMAM ama Saygı değer yöneticimiz volkan bey, neden logo çalışmassın diye , zeka dolu bir espiri yaparak, aslında benim konu başlığımı yanlış açtığımı , birda ha yanlışlık yapmamak için beni tatlı dille uyarıyor, :) yada ben fazla anlam yüklüyorum, sizde böyle cümlelere fazla takılmayın, herkeze yorumlar için tşkler

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:rofl: çocukluk olmasın, vallahi bende merak ettim şimdi gerçekten , sizin çalışmalarınızıda yükleyinde görelim :) bak bu şekilde bi yorum arkadaşlar, gayet masum, niye yanlış anlıyorsunuz arkadaşları, yükleyinde görelim, meraklanıyorlar, yükleyinde görelim , yani ne var bu dümlede, nasıl algıladığımıza bağlı, mesela, benim konu başlığım, LOGO ÇALIŞMAM ama Saygı değer yöneticimiz volkan bey, neden logo çalışmassın diye , zeka dolu bir espiri yaparak, aslında benim konu başlığımı yanlış açtığımı , birda ha yanlışlık yapmamak için beni tatlı dille uyarıyor, :) yada ben fazla anlam yüklüyorum, sizde böyle cümlelere fazla takılmayın, herkeze yorumlar için tşkler

:D:D:D İlahi gökhan bey size yazılanları bile takip etmiyorsunuz ben aslında sizin dediğinize diğer sizinle polemiğe giren arkadaş ilk demişti bunu.
Çok güldürdünüz beni yaaa kime cevap yazdığıma da bakmadınız bakın kimden alıntı yapıp kime cevap yazmışım. Sizinle yakından uzaktan alakası yok yazdıklarımın. Ben o arakdaşın yorumlarını birkaç gündür takip ediyorum sürekli olumsuz genelde beğenmedim deyip geçiyor neden beğenmedin neresi daha iyi yapabilir bunları yazmıyor.
Zaten logonuzu da beğenmiştim aslında. Kolaylıklar diliyorum Gökhan bey.
Siz de yükleyin görelimi üzerime almıyorum (kim alırsa alsın:D) çünkü benim yüklenmiş ve yorumlanmış çalışmalarım mevcut. :D:D

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bana da karışık geldi.
Logoda iki amblem kullanılmış.Biraz da karışıklığa bu sebep oluyor.
Ama logotype hoşuma gitti.
Emeğinize sağlık.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
:D:D:D İlahi gökhan bey size yazılanları bile takip etmiyorsunuz ben aslında sizin dediğinize diğer sizinle polemiğe giren arkadaş ilk demişti bunu.
Çok güldürdünüz beni yaaa kime cevap yazdığıma da bakmadınız bakın kimden alıntı yapıp kime cevap yazmışım. Sizinle yakından uzaktan alakası yok yazdıklarımın. Ben o arakdaşın yorumlarını birkaç gündür takip ediyorum sürekli olumsuz genelde beğenmedim deyip geçiyor neden beğenmedin neresi daha iyi yapabilir bunları yazmıyor.
Zaten logonuzu da beğenmiştim aslında. Kolaylıklar diliyorum Gökhan bey.
Siz de yükleyin görelimi üzerime almıyorum (kim alırsa alsın:D) çünkü benim yüklenmiş ve yorumlanmış çalışmalarım mevcut. :D:D

Arkadaşım hani beğenmiştin ;) bi karar ver lütfen, zaten iyicene karıştı, kimin nereye, kime yorum yaptığı belli değil :rofl:

çünkü benim yüklenmiş ve yorumlanmış çalışmalarım mevcut. :D:D

bence buda başarıdır, tebrik ediyorum,

ben aslında sana yazmicaktım martin78, yanlışlıkla senin yazını alıntı yapmışım, kusurabkmayın :) ama madem her kez herkezin yorumunda, bi sakınca görmedim,

Bilgi güzeldir paylaşmak herşeydir.

Paylaşımlarınızı esirgemeyin :)

:alkis::alkis: katılıyorum, tşkler

Bana da karışık geldi.
Logoda iki amblem kullanılmış.Biraz da karışıklığa bu sebep oluyor.
Ama logotype hoşuma gitti.
Emeğinize sağlık.

2 amlem kullanılmasının nedeni, Cafe ve lokanta 2 ayrı hizmet oluşundan, bu şekilde beğenildi, aslında ben de sizin gibi düşünüyorum, tek amlem olsaydı, dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum,

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım hani beğenmiştin ;) bi karar ver lütfen, zaten iyicene karıştı, kimin nereye, kime yorum yaptığı belli değil :rofl:

çünkü benim yüklenmiş ve yorumlanmış çalışmalarım mevcut. :D:D

bence buda başarıdır, tebrik ediyorum,

ben aslında sana yazmicaktım martin78, yanlışlıkla senin yazını alıntı yapmışım, kusurabkmayın :) ama madem her kez herkezin yorumunda, bi sakınca görmedim,

:alkis::alkis: katılıyorum, tşkler

2 amlem kullanılmasının nedeni, Cafe ve lokanta 2 ayrı hizmet oluşundan, bu şekilde beğenildi, aslında ben de sizin gibi düşünüyorum, tek amlem olsaydı, dahamı iyi olurdu diye düşünüyorum,

Bence iyi fikir kötü yorumlardan kurtulmak için hakikatten mesajları karıştırmak lazım kim kime yazdı anlaşılmasın.
LOGONU BEĞENDİM ELİNE SAĞLIK (daha nasıl anlatırım bilmem :D)

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle benden kaynaklanan martin78 rumuzlu kişi ve sizin logonuzun içinde olduğu karışıklık için üzgün olduğumu belirtirim. Yanlışlık ve senin logona yapılması gereken yorumlar yerine oluşan gereksiz polemik için özrümü kabul edersin umarım. görsel açıdan daha sade, estetik çalışmaları sevmem dolayısıyla çalışmanın benım anlayışıma uymasada kendi görüşümü aktardım zaten ilk yorumumda, yine de çalışmana ve emeğine saygı duydugumu da belirttim zaten .. tekrar belirtirim.

Tabiki çalışmalarımdan örnek sunabilirim hatta bir site vasıtasıyla bunları segilemem daha iyi olacak sanırım benım kastım birini eleştirdiğinde "sen nesin ki bir senin çalışmanı görelim sonra konuş.." anlayışı ..Martin78 in söylediği "..bazı cevaplarınız çok kısa ve alaycı geldi bana.." kısmı için çalışmaları elimden geldiği kadar ciddi ve tasarımcıya yardımcı olacak şekilde yorumlamaya çalışıyorum, yarım sayfayı bulan yorumlarım da mevcut ama zaman zaman, emek verilmeyen öylesine konulan çalışmalara karşı eline saglık, güzel olmuşçu değilim ..

burada senin çalışmanı aşan gereksiz tartışmalar için tekrar kusura bakma ...

saygılarımla

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
öncelikle benden kaynaklanan martin78 rumuzlu kişi ve sizin logonuzun içinde olduğu karışıklık için üzgün olduğumu belirtirim. Yanlışlık ve senin logona yapılması gereken yorumlar yerine oluşan gereksiz polemik için özrümü kabul edersin umarım. görsel açıdan daha sade, estetik çalışmaları sevmem dolayısıyla çalışmanın benım anlayışıma uymasada kendi görüşümü aktardım zaten ilk yorumumda, yine de çalışmana ve emeğine saygı duydugumu da belirttim zaten .. tekrar belirtirim.

Tabiki çalışmalarımdan örnek sunabilirim hatta bir site vasıtasıyla bunları segilemem daha iyi olacak sanırım benım kastım birini eleştirdiğinde "sen nesin ki bir senin çalışmanı görelim sonra konuş.." anlayışı ..Martin78 in söylediği "..bazı cevaplarınız çok kısa ve alaycı geldi bana.." kısmı için çalışmaları elimden geldiği kadar ciddi ve tasarımcıya yardımcı olacak şekilde yorumlamaya çalışıyorum, yarım sayfayı bulan yorumlarım da mevcut ama zaman zaman, emek verilmeyen öylesine konulan çalışmalara karşı eline saglık, güzel olmuşçu değilim .. :) logon süper olmuş, wooooowww ben böyle logo görmedim gibi cümleler makbulle geçer tşk ederim şimdiden , :)

burada senin çalışmanı aşan gereksiz tartışmalar için tekrar kusura bakma ...

saygılarımla

mmmm_mm arkadaşım bu anlamlı nickin ardında çok profesyonel bi insan olduğu belli, şaka bir yana, seni anlıyorum hadi göster hadi göster çalışmalarını diyenlerinde hangi maksatda söyledikleri de belli diyelim, ama o kişiler ne maksatda söylerlerse söylesinler, sen onların maksatında olayı almazsan, onlarda o maksatda kalırlar, maksat dostluk olsun, kimseye bir şey ispat etmek gerekmiyor, sadece seni rahatsız etmeyen durumların, başka birisini rahatsız edebileceğini aklımızdan çıkarmazsak sorun olmaz, sen ne kadar iyi niyetli eleştiride yapsan, seni eleştiremicekleri için, sitede çalışman olmadı için, rahatsız olabilirler :) sende eleştirilmeye izin ver bi orta yol olsun.... :angel:

güzel olmuş, eline sağlık... ;)

Güzel olan senin avatarın, avatarının renkleri, bakışlar, tşk ederim :) ama tam olarak neye güzel olmuş dediğini pek anlıyamadım, heralde yorumları, volkan beyle ilgili kısımdaki yorumları beğendin :smile: logo hakkında da bir kaç şey söylersen bu işe karşı beni teşvik etmiş olursun, logon süper olmuş, wooowww ben böyle şey görmedim tarzından olursa çok memnun olurum, şimdiden herkeze tşkler :)

miskin_efendi

🌱Yeni Üye🌱
İyi iş. Tbrkler 10 üzerinden 7. Klasik cafe restaurant logoları.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
bir kere renkler çok güzel olmuş, tencere, tava, kahve üstünden çıkan buhar süper olmuş... el yazısı şeklinde yazılması muhteşem ve estetik olmuş. hani bu logoya daha düzgün bir isim bile bulunabilirmiş... o derece eline sağlık :)

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence gayet güzel olmuş...:)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com