Gökhan YILMAZ
🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba, kaygılarını(merakını gidermeye çalışayım) Çok uzun yıllardır logo çalışmalarıyla ilgileniyorum, vakti zamanında katıldığım(kazandığım) bir yarışmada jurı uyelerinin (hepsi işin ehli uzmanlardı) saygı duydugum duzeltme isteklerini ve sonrasında bile gunlerimi alan süreci hatırlayınca yaptıgım yorumlarda birşeyi begenmemek için değil eksiklikleri veya hataları (bana göre) aktarmak için yazıyorum ...(yaptıgın bu çalışmadaki gözlemlerin kendi adıma hala gecerli) ayrıca yaptıgın calişmaya saygı duyuyorum sokakda görsem bir itirazım da olmayacağını belirtirim ancak burda size gore ne diye sorarsan, fikrim bu olur
polemik yaratmak için yorum yazmıyorum, ilgilenmeseniz dikkate almassınız sorun biter ustelik siteki bu durumlardan sogudugumu, sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ...
saygılarımla..
Arkadaşım Öncelikle Sana şunu söylemek istiyorum, dünyanın en iyi logo tasarımcısı olsanda, bence bunun kararını seninle iş yapanlar vermeli, ayrıca başarılı olmanda çok güzel tebrik ederim, konuyu açan benim, logoyu ben tasarladım, bu konuda hem fikiriz sanırım ? benim anlıyamadığım, yazının hedefi neden ben ? neden konuyu açan kişi ? yorumlar arasında, başka bir kullanıcıyla, aranızdaki polimiğin cevabın;
(yaptıgın bu çalışmadaki gözlemlerin kendi adıma hala gecerli)
ayrıca yaptıgın calişmaya saygı duyuyorum
sanki konuyu açan yada logoyu paylaşana yöneltmişsin, aranızdaki polimiğin benimle ne gibi bir ilgisi var ?
fikrini söylemişsin, bu senin yorumun, başka biri senin yorumunu eleştirmiş, konu benim dışımda ? yukardaki yazının hedefi neden benim merak ettim açıkcası,
yaptığın, yazdığın yorumun adresi belli olmadığı için
, şu (polemik yaratmak için yorum yazmıyorum, ilgilenmeseniz dikkate almassınız sorun biter ustelik siteki bu durumlardan sogudugumu, sizin çalışmalarını görelim gibi çocukça yaklaşımlardan hosnut olmadıgımı da eklemek isterim ...) yazında benim üzerime yapışıyor, hiç ilgim olmayan bir diyalogda, olmak pek hoş olmuyor,
bana göre ''sizin çalışmalarınızı da görelim '' diyenler, çocukca değil, mantıklı bir istekde bulunmuşlar, çünkü, sizin hoşnut olmadıklarınız gibi, sürekli olarak hiç bir paylaşım da bulunmadan, herkezi yıkıcı eleştirmek de başkalarını rahatsız ediyordur diye düşünüyorum, yada insanlar gerçekden sizin çalışmalarınızın kalitesini merak ediyorlardır, 28 yaşında yada 50 yaşında biri böyle bir cümle kursa, size çocukluk gibimi geliyor ? diyelimki öyle, çocukluğun ne gibi bir, zararı var, bu site, yaş olarakda küçük kardeşlerimiz var, o zaman bu çocukları siteden çıkarsınlar, çocukluk yapmasınlar, kusara bakmayın ama , bende hiç ilgim olmayan bir konuda, bu tip olayları, yaklaşımlardan siz rahatsız olup, bu siteden soğduğunuzu dile getirip buraya yazıyorsanız, ben de kendi kendi me diyorum ki, bu kadar basit bir olaydan dolayı insan bu siteden uzaklaşırmı ? , emin olun, biraz zaman geçsin, güzel arkadaşlıklar edineceksiniz, logo tasarımı dahil bir çok konuda bilmediğiniz şeyleri öğreniceksiniz, size başarılar diliyorum