Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışmam Besbuse cafe & restaurant

sahin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler gayet hoş fakat ilk bakışta gözü yoruyor gibi.

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sattım,satarım sözleri işe bence gölge düşürmüş.Satmasanızda buraya koyacakmıydınız merak ediyorum.Sizee göre "Satmak" o işin çok başarılı çok süper olduğunu göstermez.Zaten 11 yıldır bu işin içindeymişsiniz.Sanırım biliyorsunuzdur...

• Beğen
Tepkiler: Nur

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Sattım,satarım sözleri işe bence gölge düşürmüş.Satmasanızda buraya koyacakmıydınız merak ediyorum.Sizee göre "Satmak" o işin çok başarılı çok süper olduğunu göstermez.Zaten 11 yıldır bu işin içindeymişsiniz.Sanırım biliyorsunuzdur...

Satmasaydım eğer, bu çalışmayı koymicaktım, o zaman sattığım logoyu koyucaktım, bütün yorumları okursanız, üyelerden biriyle bu konuda fikir alışverişi yaptığımı ve benim fikriminde sizin fikrinizle aynı olduğunu görebilirsiniz, yani bir işin satılması o işin iyi olduğunu göstermez, bir önceki yorumlarda bu konuyla ilgili ayrı ayrı 3 - 5 sayfa düşüncemi belirttim, şimdi benim savunduğum düşünceyi ben karşıymışım gibi bana söylemen garip olmuş, diğer yorumlarıda incelemeni isterim, çünkü aynen sana katılıyorum, işi satmak o işin çok başarılı çok süper olduğunu göstermez bende benim işime hiç bir zaman böyle bir yaklaşımda bulunmadım, ama bazı arkadaşlar da kendi fikirlerini savunuyorlar, hepsine saygı duyuyorum, sizinle aynı dşüncede biri olarak tüm yorumları incelemenizi tavsiye ederim, satarım sattım kelimeleri sonuca ulaşmış bir işi temsil ediyor, sayenizde aldığım güzel yorumlar sayesinde müşterimde çok sevindi, benimde firmama ait bir logom olsa ve bu işden anlayan bu kadar insan logom hakkında yorum yapsalar benimde hoşuma giderdi, ama logo haricinde tartışma yaratıcak yorumları da görünce insan bu eleştirinin logoyla ne gibi ilgisi var diyor, konu açarken kullanılan kelimeler değil, logo hakkında düşüncelerinizi merak ediyoruz herkeze tşk ederim.

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O kadar pazarlama dili kullanılmışki çoğu yorumda o yüzden işinize gölge düşmüş dedim.Logo hakkında fikrim olumlu ama daha stilize edilebilir mi yada daha arındırılabilir mi diye düşünüyorum...sevgiler

RevoLuTioN__

🌱Yeni Üye🌱
Estetık ve sade bır calısma.. Renkler qozu yormuyor en onemlısı..

M3uR

🌱Yeni Üye🌱
Aydınlatmalı tabelada güzel bir his bırakacak cinsten :tongueout:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Estetık ve sade bır calısma.. Renkler qozu yormuyor en onemlısı..

Aydınlatmalı tabelada güzel bir his bırakacak cinsten :tongueout:

tşk ederim arkadaşlar, beğenmenize, ben ve müşterim çok sevindi, ayrıca neden beğendiğinizi yada neden beğenmediğinizide açıkladoğınız içinde saolun, herkeze başarılar diliyorum, herkeze bol bol en önemlisi sağlıklı ve ne istediğini bilen müşteriler diliyorum,

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
tşk ederim arkadaşlar, beğenmenize, ben ve müşterim çok sevindi, ayrıca neden beğendiğinizi yada neden beğenmediğinizide açıkladoğınız içinde saolun, herkeze başarılar diliyorum, herkeze bol bol en önemlisi sağlıklı ve ne istediğini bilen müşteriler diliyorum,
ne istediğini bilen müşteriler diliyorum, :D :D bu dilekler en az logo kadar güzel :D :D

besbuse

🌱Yeni Üye🌱
Besbuse Cafe Restaurant olarak Gökhan Bey'e bizim için büyük bir özveriyle ortaya çıkarmış olduğu Logo çalışması için teşekkür eder, siz değerli forum arkadaşlarımızın güzel yorumları için mutluluğumuzu belirtmek isteriz.
Her zaman, sizleri eşsiz yemeklerimizi tatmak için Cafe Restaurantımıza bekleriz..
Dünya Mutfağından Seçme Lezzetleri ile

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Besbuse Cafe Restaurant olarak Gökhan Bey'e bizim için büyük bir özveriyle ortaya çıkarmış olduğu Logo çalışması için teşekkür eder, siz değerli forum arkadaşlarımızın güzel yorumları için mutluluğumuzu belirtmek isteriz.
Her zaman, sizleri eşsiz yemeklerimizi tatmak için Cafe Restaurantımıza bekleriz..
Dünya Mutfağından Seçme Lezzetleri ile

Forum kuralları gereği iletişim bilgisi vermek belirli alanlar dışında yasaktır.Lütfen forum kurallarına riayet ediniz.

beşyedidört

🌱Yeni Üye🌱
Logo gayet guzel ama etrafındaki seritleri cok kalabalıklastımır bir tabela uygulamasında yada arac giydirmbede onlar orantılı büyümek zorunda kalacagı icin logoyu kücük tutacaktır bir ismin büyük olabilemesi icin logoonun sekillerininde orantılı olması gerekirdi emegine sagılık

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben begendım şık olmus bence :D meginize saglık.. bu arad espiri güselmiş volkan bey :D