Demir Aksu
🌱Yeni Üye🌱
Çok düzel görünüyor gökhan tebrikler ,
cok güzel olmuş ben de yavas yavas yapmy başladım böyle logorarımı
ben cok begendim ellerine saglık , sadece logodan cok fazla anlamasamda cafe ve restaurant yazisinda biraz takıldım. ama genel olarak başarili olmus .
Elinize sağlık Gökhan bey şık duruyor, başarılarınızın devamını dilerim
Bence de çalışmayın
Yoo illa çalışacaksanız en azından 3'ü bir arada olmasın bence.
Bkz---> Bir logo tasarlamak ve en az 3 firmaya yetmesi.
güselll.... kahve tadında
emeğine sağlık güzel olmuş ancak biraz uzun gibi yani bilmiyorum ama bana daha çok tabela havası verdi. Yinede güzel olmuş.
Süper olmus elinize saglık.
çok güzel olmuş.
şu logoyu satın alan arkadaşa bu linki atmak istiyorum sanırım Gökhan logoyu yaparken burda cevap vermeye uğraştığı kadar uğraşmamıştır paylaşım falan iyi hoşta bu yüzden tasarımlarımı halka açıyorum grafikerlere değil burda kimse ile cebelleşmenin bir anlamı yok tasarımcı kendini işi ile zaten tanımlar birde burda laf ile kendini ispat biraz profosyenellikten uzak, sakın banada demeyin koy tasarımlarınıda görelim
Buraya tasarım koymak cesaret işi ağzı olan konuşuyor, ben çalışmayı beğendim çünkü satmış, para yapan her tasarım iyidir eline sağlık Gökhan'cım.
Amatör ruh ile profosyenel olamazsınız profosyenel olmak için bu işte 1. şart para kazanmanızdır yoksa kimse çıkıpta ben çok iyi tasarımcıyım demesin.
Alıntı yapmıyım uzun olucak şöyle söyliyim; bi şeyler yazsam bu konu hakkında sayfalar sürer siz daha yolun başındasınız paylaşın yaptığınız işleri siz daha yaptığınız işin iyi olup olmadığına karar vericek seviyede değilsiniz bu yüzden burdan veya başka bi yerlerden destek almanız gerekiyor benim böyle bir derdim yok ben beğendiysem o iş iyidir ve satarım grafikerliği sadece oturup bi şeyler çizip tasarlamak olarak görüyorsanız bu işten ekmek yiyemiyecek aynı kısır döngüde dolanıp duracaksınız demektir bence söylediklerimi iyi okuyup yorumlayın bunların bile maddi değeri vardır ki herkes çıkıp gerçeği söylemez.Mesele benim tasarımım nasıl benim logom nasıl diye etrafta dolaşmak değil mesele insanların gelip size danışması bilgi alması yaptığınız işte bilirkişi olmanızdır.Mesele müşterinin size geldiği andaki düşünceleridir bir iş getirdiğinde siz bilginizi gösterirseniz müşteri ağzını açamaz.
Bilmek ile biliyorum zannetmek arasında çok fark var bu farkı kişiler ve mekan belirlemez sadece zaman belirler sizde zamanla anlarsınız bu anlattıklarımı.
peki çok tşk ederim, bana göre kuruduğunuz her cümle yanlış, demekki herkezin bir doğrusu birde seviyesi var, ben sizin seviyenizi bilemem sizde benim mesleki seviyemle ilgili cümle kurarken, benimle ilgili bilgi sahibi olmanız gerekir. bu sitede zaten seviye ölçüm sitesi olmadığı gibi, herkezde mesleki seviyesinin farkında, yaptığı işi ne kadar iyi yaptığını bilerek paylaşım yapıyor, yani sizin paylaşım yapma anlayışınızla benim anlayışım farklı, iyi grafiker olmak aynı zamanda pazarlamcı olmayı gerektirmez, yolun başındada sayılmam aslında, Windows paint haricinde 2D - 3D - Web Html, animasyon vb. grafik tasarım programlarınıda biliyorum, 11 yıldırda kullanıyorum, size göre amatör ruhla profesonel olunmaz, bana göre ben süperim dediğin an mesleği bırakın, teknolojinin sürekli gelişim gösterdiği hayyatda olduğunuz yerde ben herşeyi biliyorum diyerek kalırsınız, bende bunu savunuyorum, ayrıca azı olan konuşuyor dediğin için dedimki, konuşan arkadaşların işleri ortada, sizde bir şeyler sergilerseniz, üyelere yapış olduğunuz bu eleştiri hakkında çelişki yaşamassınız, bir işin iyi olup olmadığından da anlıyabiliyorum çok şükür, her şeyin en iyisini ben bilirim diyen biri olmadığım içinde bir çok şeyi bu sayede öğrendim, yani yapılan işin iyi olup olmadığını öğrenmek için yada destek almak için paylaşım yapılmıyor, ama bu nedenle payşım yapılsa bile bence süper olur, arkadaşım desteye ihtiyacım yok demişsin ama herkezin desteye ihtiyacı vardır, sizinde bilmediğiniz çok çok çok şey vardır, şuanda yaptığınız işde grafikde başarılı olursunuz, siz 3d modelleme yapıyormusunuz yada , matba baskı, alanında bir iş gelse desteye ihtiyacınız olur, benim asıl işim logo yapmak olmadığı için, sadece logo tasarımla yada tek bir sektörel grafikle, ben bu işde çok iyiyim denmesi bana yanlış, size doğru gelebilir, ilk mesajınızıda çok iyi algıladım, ama şuan da yada gelecekde sizi anlıyabileceğimi sanmıyorum, çünkü düşünceleriniz yanlış, insanları küçümser konuşup, tanımadan bilmeden konumlarını, seviyeleri hakkında konuşup, üstelik malesef sadece konuşmakla yetinip, paylaşım yapmaya da karşı olduğunuz için, sizin düşünceleriniz bana yanlış geliyor. yıllardır bu işden para kazanıyorum ama size bir tavsiyem olucak, çevrenize karşı kapalı olursanız, birşeyler biliyorum zannederek, bir işi satarsınız ama bir daha aynı yere iş satarbilirmisiniz bilemiyorum, bu işler zamanla değil daha çok şey öğrenerek oluyor, ne arkadaşlm vardı, 35 yaşına kadar ben herşeyi biliyorum diyipde, sonradan meslek değiştirdiler, yapmış olduğunuz profesyonellik tarifiniz ilginç, tabiki insanlar grafikle ilgili bişeyler sorucaklar bizde yanıtliyacaz, ama siz bence bu konuyu gözünüzde fazla büyütmüşsünüz, danışmanlık yapmış olsaydım bu dediğinizden iyi iş çıkardı, konuyu buraya taşıdığın için saol, o yüzen, son bir şey söylemek istiyorum, ne iş yaparsanız yapın, neyi satarsanız satın, bu sizin o işde iyi olduğunuzu göstermiyor, sizden daha iyi satıcı çıktığında sizinm işinizin bi değeri kalmaz, demekki, iş danızmanlıkda değil, müşteriyi aydınlatmanın yanında, uygulamada gerekli oluyor, ben işimde çok iyi olsamda, ben çok iyim süperim dersem, ben kaybederim, neden insanların bilgilerinden düşüncelerinden yararlanmak varken, herşeyin en iyisini ben bilirim diyimki ? sadece kendimi kandırmış olurum, söylediklerinizin benim için hiç bir maddi değeride yok o yüzden birazda dinlemek lazım, hayatında başarılar,