Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışmam Besbuse cafe & restaurant

mahlas1432

🌱Yeni Üye🌱
cok güzel olmuş ben de yavas yavas yapmy başladım böyle logorarımı

kralcato

🌱Yeni Üye🌱
ben cok begendim ellerine saglık , sadece logodan cok fazla anlamasamda cafe ve restaurant yazisinda biraz takıldım. ama genel olarak başarili olmus .

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
cok güzel olmuş ben de yavas yavas yapmy başladım böyle logorarımı

Şimdiden başarılar yorumun için tşkler,

ben cok begendim ellerine saglık , sadece logodan cok fazla anlamasamda cafe ve restaurant yazisinda biraz takıldım. ama genel olarak başarili olmus .

Kralcato zaten logodan anlaman gerekmiyor, tabiki bu işden çok iyi anlayan arkadaşların fikirleride herkez için önemli, ama benim asıl istediğim, logodan anlayan grafikerler ve hiç anlamayan birininde logonun gözüne nasıl göründüğünü bilmekdi, sanki bir müşteri gibi, yani anlamaman çok önemli değil, hayata geçirmeden önce, beğendim yada beğenmedim, hangisinin ağır bastığını öğrenirken, bu aradada fikirlere, eleştirilere açık olmakdı amacım, logonun sahibinede burdaki tüm arkadaşların iyi yada kötü tüm yorumlarını gösterdim, ben logo işinin bir çok kişi tarafından gözlemleriyle ortaya çıkmasından yanayım, bana benim yaptığım birşey güzel gelebilir, bu kadar grafikerden olumlu yorumlar alınca müşterimde sayenizde çok sevindi :) herkeze tşkler

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık Gökhan bey şık duruyor, başarılarınızın devamını dilerim :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de çalışmayın :)
Yoo illa çalışacaksanız en azından 3'ü bir arada olmasın bence.
Bkz---> Bir logo tasarlamak ve en az 3 firmaya yetmesi.

nurko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık güzel olmuş ancak biraz uzun gibi yani bilmiyorum ama bana daha çok tabela havası verdi. Yinede güzel olmuş.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Bence de çalışmayın :)
Yoo illa çalışacaksanız en azından 3'ü bir arada olmasın bence.
Bkz---> Bir logo tasarlamak ve en az 3 firmaya yetmesi.

seninle anlaşamıyoruz nur, hayat görüşlerimiz yapılarımız farklı ;) yorumundanda pek bişey anlamdım yinede tşkler :smile:

güselll.... kahve tadında

saol arkadaşım

emeğine sağlık güzel olmuş ancak biraz uzun gibi yani bilmiyorum ama bana daha çok tabela havası verdi. Yinede güzel olmuş.

güzel tespit aynı zamanda tabela olarak uygulamasıda düşünülüyor, yorumun için saol

Süper olmus elinize saglık.

süper demeyelim, daha iyi işler var ;)

çok güzel olmuş.

beğendiğine sevindim

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
artik logotype lar daha populer hale geldi. logo çizdik mi bu ne die soruyolar :p

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu logoyu satın alan arkadaşa bu linki atmak istiyorum:) sanırım Gökhan logoyu yaparken burda cevap vermeye uğraştığı kadar uğraşmamıştır paylaşım falan iyi hoşta bu yüzden tasarımlarımı halka açıyorum grafikerlere değil burda kimse ile cebelleşmenin bir anlamı yok tasarımcı kendini işi ile zaten tanımlar birde burda laf ile kendini ispat biraz profosyenellikten uzak, sakın banada demeyin koy tasarımlarınıda görelim:)
Buraya tasarım koymak cesaret işi ağzı olan konuşuyor, ben çalışmayı beğendim çünkü satmış, para yapan her tasarım iyidir eline sağlık Gökhan'cım.
Amatör ruh ile profosyenel olamazsınız profosyenel olmak için bu işte 1. şart para kazanmanızdır yoksa kimse çıkıpta ben çok iyi tasarımcıyım demesin.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
şu logoyu satın alan arkadaşa bu linki atmak istiyorum:) sanırım Gökhan logoyu yaparken burda cevap vermeye uğraştığı kadar uğraşmamıştır paylaşım falan iyi hoşta bu yüzden tasarımlarımı halka açıyorum grafikerlere değil burda kimse ile cebelleşmenin bir anlamı yok tasarımcı kendini işi ile zaten tanımlar birde burda laf ile kendini ispat biraz profosyenellikten uzak, sakın banada demeyin koy tasarımlarınıda görelim:)
Buraya tasarım koymak cesaret işi ağzı olan konuşuyor, ben çalışmayı beğendim çünkü satmış, para yapan her tasarım iyidir eline sağlık Gökhan'cım.
Amatör ruh ile profosyenel olamazsınız profosyenel olmak için bu işte 1. şart para kazanmanızdır yoksa kimse çıkıpta ben çok iyi tasarımcıyım demesin.

Katılıyorum; katılmıyorum;

Konumun, 2 - 3 sayfa gerisinde belirtmiştim, o günlerde 33 kişi yorum yapmıştı, logoyu müşterime satarken pazarlık yapmak istedi benimle, fiyatımın çok yüksek olduğunu söyledi, bende kendilerine, logo işi tamamen emek işidir, dünyanın en iyi spor giyim (nike) logosunu yapan kişi, zamnında sadece 35 dolara yapmış, sadece yamulan bir çizginin nike'nin piyasa değeri şuanda tartışılamıyor, logo işinde pazarlık olamaz, emek işinin pazrlığı da olamaz, 50 - 100 TL logo da satılamaz dedim müşterime, müşterim konuyu mantıklı olduğunu ama, bu logonun beğeniliceğini nasıl anliycaz dedi :) içerde çalışan 8 - 10 elemanına nasıl olmuş diye sordu, bende bu yorumların olduğu linki açtım ve 33 yorumun 28'inin olumlu ve beğenildiğini görünce kendisi çok sevinerek, içine sindi, yani müşterim her yorumu okudu ve okumayada devam ediyor :) tabiki beğenmeyen yada hiç beğenmeyen kişiler olucak, ama zaten amacım da, kimin beğendiğini öğrenmek değil, bu işden hiç anlamayan biride yorum eleştiri yapabilir, aynı o mekana yemek yemeye gelen müşteri gibi, gözüne nasıl hitap ediyor bunu sayenizde bilmek güzel, hem benim için hem müşterim için, sayenizde pazarlık aşamasında benim işimi kolaylaştırmış oldunuz :) bende kazandığım ücretden keyif ve huzur aldım, 5 logo tasarladım, renk, yada başka bir şeyden içimize sinmedi, sonra gecenin 4'ünde bu iş çıktı, aslında bu logo için çok uğraşmadım ama logo işinin başlamasından bu logoyu hazırlayana kadar çok uğraştım, dolayısıyla aslında genel olarak bu işle çok fazla uğraşmadım diyemeyiz, bana burda konuma yorum yapan insanların, %90'ını ya diğer konulardan tanıyorum, bazılarınla sohbetim var, bazılarının karakterlerini azda olsa biliyorum, işde biri çılgın öbürü, samimi, diğeri agrasif, ama genel olarak herkez birbirinle arkadaşlık içersinde, hiç kimse arkadaşına cevap verirken yorulmaz diye düşünüyorum, yorumlar kötü de olsa, bu eleştirileri almalıyızki, yaptığımız iş ne kadar doğru onu anlayalım, bu yorumları bi cihaz yada makine yapmıyor, her biri farklı insanlar olduğundan, benimde yaptığım işde önümü görmemi sağlıyorlar, bazen bi eleştiriden doğru iş çıkıyor, yada beğenilen bir işi evet bu iş oldu arkadaş demekde güzel, profesyonellik sadece işini paraya çevirmek olmamalı, bu konuda sana katılamıyorum, çok acemi birinin çok güzçlü çenesi varsa, bu kişiye çok profesyonel grafiker diyemeyiz, bir işi paraya çevirmek profesyonelliktir diyorsak, o zaman pazarlama yapan her satıcı iyi satıcı her insan, her konuda profesyonel olmuş olsun, burda bir gariplik var dimi ? yaptığın işi profesyonel olarak yapmak ile işini profesyonelce yapmak 2 ayrı kavram bence, işde bu yüzden ben profesyonelim diyen biri bana göre amatördür, çünkü o insan, eleştirilere, mesleki gelişime, kapalı biridir. ne kadar profesyonel olduğunu acak paylaşarak paylaşım yaparak anlanabileceğini düşünüyorum, ben bir iş yapmışım çöpe atılacak bir işi olsa ben bu işi satıyorum arkadaşlar o zaman ben profesyonelim,bana göre yanlış bir düşünce, kendime gelince, kesinlikle bu işide çok iyim harikayım diyemem, gelen her eleştiriye açığım, mutlaka eksiklerim vardır, 2. amaçda bu eksikleri görmk olduğu için, cevap vermek beni uğraştırmıyor açıkcası her keze tşk edrim, sizinde bu düşünceden çıkıp işlerinizi paylaşmanızı isterim, daha önce paylaştınızmı yada denedinizmi bilmiyorum ama gerçekten yapılan işe kötü yada iyi tepki verilmesi insanları bir adım öne taşıyabiliyor. o yüzden bu sitede olan insanlar konuyu sizin gibi , cebelleşme olarak algılamıyor, aslında kimse kendini ispat etmeye çalışmıyor, bunu fikir almak için yapmalısınız, yada kendinize göre başka bir bp ile tasarımlarınızı paylaşın bence, azı olan konuşmaz ise o zaman ayıp olur :) sizede tşk ederim konuma yorum yaptığınız için,

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alıntı yapmıyım uzun olucak şöyle söyliyim; bi şeyler yazsam bu konu hakkında sayfalar sürer siz daha yolun başındasınız paylaşın yaptığınız işleri siz daha yaptığınız işin iyi olup olmadığına karar vericek seviyede değilsiniz bu yüzden burdan veya başka bi yerlerden destek almanız gerekiyor benim böyle bir derdim yok ben beğendiysem o iş iyidir ve satarım grafikerliği sadece oturup bi şeyler çizip tasarlamak olarak görüyorsanız bu işten ekmek yiyemiyecek aynı kısır döngüde dolanıp duracaksınız demektir bence söylediklerimi iyi okuyup yorumlayın bunların bile maddi değeri vardır ki herkes çıkıp gerçeği söylemez.Mesele benim tasarımım nasıl benim logom nasıl diye etrafta dolaşmak değil mesele insanların gelip size danışması bilgi alması yaptığınız işte bilirkişi olmanızdır.Mesele müşterinin size geldiği andaki düşünceleridir bir iş getirdiğinde siz bilginizi gösterirseniz müşteri ağzını açamaz.
Bilmek ile biliyorum zannetmek arasında çok fark var bu farkı kişiler ve mekan belirlemez sadece zaman belirler sizde zamanla anlarsınız bu anlattıklarımı.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Alıntı yapmıyım uzun olucak şöyle söyliyim; bi şeyler yazsam bu konu hakkında sayfalar sürer siz daha yolun başındasınız paylaşın yaptığınız işleri siz daha yaptığınız işin iyi olup olmadığına karar vericek seviyede değilsiniz bu yüzden burdan veya başka bi yerlerden destek almanız gerekiyor benim böyle bir derdim yok ben beğendiysem o iş iyidir ve satarım grafikerliği sadece oturup bi şeyler çizip tasarlamak olarak görüyorsanız bu işten ekmek yiyemiyecek aynı kısır döngüde dolanıp duracaksınız demektir bence söylediklerimi iyi okuyup yorumlayın bunların bile maddi değeri vardır ki herkes çıkıp gerçeği söylemez.Mesele benim tasarımım nasıl benim logom nasıl diye etrafta dolaşmak değil mesele insanların gelip size danışması bilgi alması yaptığınız işte bilirkişi olmanızdır.Mesele müşterinin size geldiği andaki düşünceleridir bir iş getirdiğinde siz bilginizi gösterirseniz müşteri ağzını açamaz.
Bilmek ile biliyorum zannetmek arasında çok fark var bu farkı kişiler ve mekan belirlemez sadece zaman belirler sizde zamanla anlarsınız bu anlattıklarımı.

peki çok tşk ederim, bana göre kuruduğunuz her cümle yanlış, demekki herkezin bir doğrusu birde seviyesi var, ben sizin seviyenizi bilemem sizde benim mesleki seviyemle ilgili cümle kurarken, benimle ilgili bilgi sahibi olmanız gerekir. bu sitede zaten seviye ölçüm sitesi olmadığı gibi, herkezde mesleki seviyesinin farkında, yaptığı işi ne kadar iyi yaptığını bilerek paylaşım yapıyor, yani sizin paylaşım yapma anlayışınızla benim anlayışım farklı, iyi grafiker olmak aynı zamanda pazarlamcı olmayı gerektirmez, yolun başındada sayılmam aslında, Windows paint haricinde 2D - 3D - Web Html, animasyon vb. grafik tasarım programlarınıda biliyorum, 11 yıldırda kullanıyorum, size göre amatör ruhla profesonel olunmaz, bana göre ben süperim dediğin an mesleği bırakın, teknolojinin sürekli gelişim gösterdiği hayyatda olduğunuz yerde ben herşeyi biliyorum diyerek kalırsınız, bende bunu savunuyorum, ayrıca azı olan konuşuyor dediğin için dedimki, konuşan arkadaşların işleri ortada, sizde bir şeyler sergilerseniz, üyelere yapış olduğunuz bu eleştiri hakkında çelişki yaşamassınız, bir işin iyi olup olmadığından da anlıyabiliyorum çok şükür, her şeyin en iyisini ben bilirim diyen biri olmadığım içinde bir çok şeyi bu sayede öğrendim, yani yapılan işin iyi olup olmadığını öğrenmek için yada destek almak için paylaşım yapılmıyor, ama bu nedenle payşım yapılsa bile bence süper olur, arkadaşım desteye ihtiyacım yok demişsin ama herkezin desteye ihtiyacı vardır, sizinde bilmediğiniz çok çok çok şey vardır, şuanda yaptığınız işde grafikde başarılı olursunuz, siz 3d modelleme yapıyormusunuz yada , matba baskı, alanında bir iş gelse desteye ihtiyacınız olur, benim asıl işim logo yapmak olmadığı için, sadece logo tasarımla yada tek bir sektörel grafikle, ben bu işde çok iyiyim denmesi bana yanlış, size doğru gelebilir, ilk mesajınızıda çok iyi algıladım, ama şuan da yada gelecekde sizi anlıyabileceğimi sanmıyorum, çünkü düşünceleriniz yanlış, insanları küçümser konuşup, tanımadan bilmeden konumlarını, seviyeleri hakkında konuşup, üstelik malesef sadece konuşmakla yetinip, paylaşım yapmaya da karşı olduğunuz için, sizin düşünceleriniz bana yanlış geliyor. yıllardır bu işden para kazanıyorum :) ama size bir tavsiyem olucak, çevrenize karşı kapalı olursanız, birşeyler biliyorum zannederek, bir işi satarsınız ama bir daha aynı yere iş satarbilirmisiniz bilemiyorum, bu işler zamanla değil daha çok şey öğrenerek oluyor, ne arkadaşlm vardı, 35 yaşına kadar ben herşeyi biliyorum diyipde, sonradan meslek değiştirdiler, yapmış olduğunuz profesyonellik tarifiniz ilginç, tabiki insanlar grafikle ilgili bişeyler sorucaklar bizde yanıtliyacaz, ama siz bence bu konuyu gözünüzde fazla büyütmüşsünüz, danışmanlık yapmış olsaydım bu dediğinizden iyi iş çıkardı, konuyu buraya taşıdığın için saol, o yüzen, son bir şey söylemek istiyorum, ne iş yaparsanız yapın, neyi satarsanız satın, bu sizin o işde iyi olduğunuzu göstermiyor, sizden daha iyi satıcı çıktığında sizinm işinizin bi değeri kalmaz, demekki, iş danızmanlıkda değil, müşteriyi aydınlatmanın yanında, uygulamada gerekli oluyor, ben işimde çok iyi olsamda, ben çok iyim süperim dersem, ben kaybederim, neden insanların bilgilerinden düşüncelerinden yararlanmak varken, herşeyin en iyisini ben bilirim diyimki ? sadece kendimi kandırmış olurum, söylediklerinizin benim için hiç bir maddi değeride yok :) o yüzden birazda dinlemek lazım, hayatında başarılar,

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki çok tşk ederim, bana göre kuruduğunuz her cümle yanlış, demekki herkezin bir doğrusu birde seviyesi var, ben sizin seviyenizi bilemem sizde benim mesleki seviyemle ilgili cümle kurarken, benimle ilgili bilgi sahibi olmanız gerekir. bu sitede zaten seviye ölçüm sitesi olmadığı gibi, herkezde mesleki seviyesinin farkında, yaptığı işi ne kadar iyi yaptığını bilerek paylaşım yapıyor, yani sizin paylaşım yapma anlayışınızla benim anlayışım farklı, iyi grafiker olmak aynı zamanda pazarlamcı olmayı gerektirmez, yolun başındada sayılmam aslında, Windows paint haricinde 2D - 3D - Web Html, animasyon vb. grafik tasarım programlarınıda biliyorum, 11 yıldırda kullanıyorum, size göre amatör ruhla profesonel olunmaz, bana göre ben süperim dediğin an mesleği bırakın, teknolojinin sürekli gelişim gösterdiği hayyatda olduğunuz yerde ben herşeyi biliyorum diyerek kalırsınız, bende bunu savunuyorum, ayrıca azı olan konuşuyor dediğin için dedimki, konuşan arkadaşların işleri ortada, sizde bir şeyler sergilerseniz, üyelere yapış olduğunuz bu eleştiri hakkında çelişki yaşamassınız, bir işin iyi olup olmadığından da anlıyabiliyorum çok şükür, her şeyin en iyisini ben bilirim diyen biri olmadığım içinde bir çok şeyi bu sayede öğrendim, yani yapılan işin iyi olup olmadığını öğrenmek için yada destek almak için paylaşım yapılmıyor, ama bu nedenle payşım yapılsa bile bence süper olur, arkadaşım desteye ihtiyacım yok demişsin ama herkezin desteye ihtiyacı vardır, sizinde bilmediğiniz çok çok çok şey vardır, şuanda yaptığınız işde grafikde başarılı olursunuz, siz 3d modelleme yapıyormusunuz yada , matba baskı, alanında bir iş gelse desteye ihtiyacınız olur, benim asıl işim logo yapmak olmadığı için, sadece logo tasarımla yada tek bir sektörel grafikle, ben bu işde çok iyiyim denmesi bana yanlış, size doğru gelebilir, ilk mesajınızıda çok iyi algıladım, ama şuan da yada gelecekde sizi anlıyabileceğimi sanmıyorum, çünkü düşünceleriniz yanlış, insanları küçümser konuşup, tanımadan bilmeden konumlarını, seviyeleri hakkında konuşup, üstelik malesef sadece konuşmakla yetinip, paylaşım yapmaya da karşı olduğunuz için, sizin düşünceleriniz bana yanlış geliyor. yıllardır bu işden para kazanıyorum :) ama size bir tavsiyem olucak, çevrenize karşı kapalı olursanız, birşeyler biliyorum zannederek, bir işi satarsınız ama bir daha aynı yere iş satarbilirmisiniz bilemiyorum, bu işler zamanla değil daha çok şey öğrenerek oluyor, ne arkadaşlm vardı, 35 yaşına kadar ben herşeyi biliyorum diyipde, sonradan meslek değiştirdiler, yapmış olduğunuz profesyonellik tarifiniz ilginç, tabiki insanlar grafikle ilgili bişeyler sorucaklar bizde yanıtliyacaz, ama siz bence bu konuyu gözünüzde fazla büyütmüşsünüz, danışmanlık yapmış olsaydım bu dediğinizden iyi iş çıkardı, konuyu buraya taşıdığın için saol, o yüzen, son bir şey söylemek istiyorum, ne iş yaparsanız yapın, neyi satarsanız satın, bu sizin o işde iyi olduğunuzu göstermiyor, sizden daha iyi satıcı çıktığında sizinm işinizin bi değeri kalmaz, demekki, iş danızmanlıkda değil, müşteriyi aydınlatmanın yanında, uygulamada gerekli oluyor, ben işimde çok iyi olsamda, ben çok iyim süperim dersem, ben kaybederim, neden insanların bilgilerinden düşüncelerinden yararlanmak varken, herşeyin en iyisini ben bilirim diyimki ? sadece kendimi kandırmış olurum, söylediklerinizin benim için hiç bir maddi değeride yok :) o yüzden birazda dinlemek lazım, hayatında başarılar,

haklısınız birbirmizi tanımadan konuşmamak lazım:)

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Logo gerçekten güzel görünüyor avantajlı yanı diğer kurumsal kimlik çalışmalarını size yaptırırlarsa figürlerle çok uyumlu olur:)