Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gönderdigim vektörel logo belirgin degilmi ? Eger siz Araba görseline bakarak belirgin olmadigini söylüyorsaniz, yukardaki linke tiklayip vektörelini indirmeniz lazim
Adiyaman cig köftecisinin logosu oldugunu zannetmiyorum bu firrmanin logosu köfteci ustasinin Fotografidir tabelalarinin bir yaninda kendi fotografi diger yaninda ise cigköfte görseli vardir, eger elinizde baska bir logo vs. varsa yükleyin oradan cizebiliriz belki
Arkadaşlar sizden birşey rica edicem. Bana logo lazım kendim denedim ama beceremedim. ''YILDIZ CAFE'' bunu logosunu yaparmısınız. Bu arada yaptığınız çalışmayı PSD olarak upload edin. şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sizden birşey rica edicem. Bana logo lazım kendim denedim ama beceremedim. ''YILDIZ CAFE'' bunu logosunu yaparmısınız. Bu arada yaptığınız çalışmayı PSD olarak upload edin. şimdiden teşekkürler.
Bluden, ben az önce alttakini hemen hemen bitirdim ama " largo BEF Medium " font bulamadim, yazi kismi kaldi sadece simdi font aramaya yaziyorum bulursam bitirip yüklerim
Bluden, ben az önce alttakini hemen hemen bitirdim ama " largo BEF Medium " font bulamadim, yazi kismi kaldi sadece simdi font aramaya yaziyorum bulursam bitirip yüklerim
Bu logoyu arkadaş istemiş ben istemedim, aradım fakat bulamadım...Çizdiginiz logo arkadaşın işini görücektir...Font benim arşivimde mevcut değil fakat elinde olan arkadaşlar olabilir.