Neler yeni
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

missmanyaq_s

🌱Yeni Üye🌱
cok saolunda bende bunu buldum ama elimdeki örnekle uyuşmuyor sanırım logo deişmiş müsteriyle görüşmem gerek yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

du_rock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar gazi üniversitesinin vektörel logosu varsa lütfen iletin yoksa çizmek zorunda kalıcam :S

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
ICIM CAY
tango-mm teşekkür ederim ama işime yaramadı daha belirgin bir logosu lazım

gönderdigim vektörel logo belirgin degilmi ? Eger siz Araba görseline bakarak belirgin olmadigini söylüyorsaniz, yukardaki linke tiklayip vektörelini indirmeniz lazim
icimmo7.png

smt

🌱Yeni Üye🌱
ustalar bana redzone, fayrouz, salihli eges, salihli firida vektörel logoları lazım yardımcı olursanız sevinirim...

niyogara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi nin Logosu lazım acil

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi nin Logosu lazım acil

Adiyaman cig köftecisinin logosu oldugunu zannetmiyorum bu firrmanin logosu köfteci ustasinin Fotografidir tabelalarinin bir yaninda kendi fotografi diger yaninda ise cigköfte görseli vardir, eger elinizde baska bir logo vs. varsa yükleyin oradan cizebiliriz belki

adiyaman.jpg

mutfak2cl9.jpg

denisreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söke un logosu lazım varsa bi zahmet

:iloveyou:

çaDo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar sizden birşey rica edicem. Bana logo lazım kendim denedim ama beceremedim. ''YILDIZ CAFE'' bunu logosunu yaparmısınız. Bu arada yaptığınız çalışmayı PSD olarak upload edin. şimdiden teşekkürler.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar sizden birşey rica edicem. Bana logo lazım kendim denedim ama beceremedim. ''YILDIZ CAFE'' bunu logosunu yaparmısınız. Bu arada yaptığınız çalışmayı PSD olarak upload edin. şimdiden teşekkürler.

Burada zaten mevcut olan logolar paylaşılır, olmayan logolar değil:)

Forum kurallarını okumanızı öneririm...Böyle bir istekde bulunmak yasak.

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Kendiniz yapamadıysanız; neden işi bilen birine emeği karşılığı yaptırmıyorsunuz?...hazırcı olmayalım.

İş Veren İlanları

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bluden, ben az önce alttakini hemen hemen bitirdim ama " largo BEF Medium " font bulamadim, yazi kismi kaldi sadece simdi font aramaya yaziyorum bulursam bitirip yüklerim
skeunoe4.jpg

söke un logosu lazım varsa bi zahmet

:iloveyou:

Bu logoyu arkadaş istemiş ben istemedim, aradım fakat bulamadım...Çizdiginiz logo arkadaşın işini görücektir...Font benim arşivimde mevcut değil fakat elinde olan arkadaşlar olabilir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

yasarsalmanli

🌱Yeni Üye🌱
bı kurumun 50 yıl ı ve aklıma bı fıkır gelmedı su an herhangı bı fıkır yorum alabılme ımkanım varmı acaba?

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bana acil Playstatıon 2 ve Playstatıon 3 logosu lazım yardım eder misiniz? Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...