Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarim Yarismasinda 1.nci olan Logom ... Hochshule Der Musik Stuttgart

emre.coskun.67

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanin a harfi benim hic dikkatimi cekmedi... aslinda orjinali böyle fakat arkadaslarin gösterdigi sekil daha yakisik kalirdi tabiki :D

Burak OZYURT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alman bayrak renkleri logoya yansımız, Cumhuriyetçi bir logo olmus, hoşta olmuş...

*seyfi*

🌱Yeni Üye🌱
İşte Almanya daki Türkler den beklediğim bu!.. Başarılarıyla Türkiye yi en iyi şekilde temsil etmesi. Tebrikler.

meri

🌱Yeni Üye🌱
zaten beğenilmiş ve 1.liği kazanmışsınız daha fazla söze ihtiyaç yok

aurum63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aurum63.com
birinci olmuş bir çalışma üzerine fazla yoruma gerek yok sanıyorum, tebrikler

ogame

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalışma üstadım ellerine sağlık

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Logo şık ve amacına hizmet edecek nitelikte ayrıca Almanya'da bir Türk olarak birinciliği almış olman da ayrı bir başarı ve onurlandırıcı bir durum bu yüzden seni tebrik ediyorum.

Tabii ki yetkilileri ve jüriyi de unutmamak gerekir!
Yarışmaya katılan çalışmaların Irkçılık ayrımı yapılmadan, gerçekten verilen emeklere saygı duyularak incelenip, dürüst bir karar nihayetinde "bu çalışma ödül almaya hak kazandı" diyebildikleri için tüm karar mercii ni kutluyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın, "2300 çalışmanın içinden bize uygun bir logo bulamadık" açıklamasına ithafen.....

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Yarışmaya katılan çalışmaların Irkçılık ayrımı yapılmadan, gerçekten verilen emeklere saygı duyularak incelenip, dürüst bir karar nihayetinde "bu çalışma ödül almaya hak kazandı" diyebildikleri için tüm karar mercii ni kutluyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın, "2300 çalışmanın içinden bize uygun bir logo bulamadık" açıklamasına ithafen.....

Bu kısma aynen katılıyorum...

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
Logo şık ve amacına hizmet edecek nitelikte ayrıca Almanya'da bir Türk olarak birinciliği almış olman da ayrı bir başarı ve onurlandırıcı bir durum bu yüzden seni tebrik ediyorum.

valla ağzından bal damlıyor. sana tamamen katılıyorum...

Ferhatim44

🌱Yeni Üye🌱
Logonuz Hakkında

Almanya'daki Logo Tasarımcılar yabu işten anlamıyor ya da ben çok mu inceliyorum.
Çok basit bir Logo gibi geldi bana daha güzel olabilirdi bir üniversienin logosu bu kadar basit olmamalı değil mi?
Bu Bir Yorum tabii.:smile:

emre.coskun.67

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Almanya'daki Logo Tasarımcılar yabu işten anlamıyor ya da ben çok mu inceliyorum.
Çok basit bir Logo gibi geldi bana daha güzel olabilirdi bir üniversienin logosu bu kadar basit olmamalı değil mi?
Bu Bir Yorum tabii.:smile:

valla burasi almanya burda logolar genelde basit görünür fakat profesyonelce yapilir....maalesef türkiyedeki üniversitelerin logolari genelde daiereden olusuyor ve hepsi hemen hemen ayni... netice itibariyle herkesin beyendigi bir logo:)

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bakınca müzik konusu çağrışıyor hak etmiş ödülü bence de (A) değişebilirdi ellerin dert görmesin

grafiker66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğe saygı

güzel ve başarılı bi çalışma hakettiği değeri almış emeğine sağlık (eksiklikleri gören arkadaşlarımada tşk. gözden kaçanlar ortaya çıktıkça başarı oranı her hatada %10 düşüyor)

mrgomorrah

🌱Yeni Üye🌱
sadece ve başarılı renklerin uyumu da güzel...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikler... başarılarınızın devamını dilerim...