Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarim Yarismasinda 1.nci olan Logom ... Hochshule Der Musik Stuttgart

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıkcası bu logoyu seçeni merak ettim..
Bi kere typography ile oturmamış..
Renkler, anlam hiç bişey arayamıyorsun amblemde..
Son olarakta bi logodan aşırı derecede esinlenildiğini düşünüyorum.. (Logoyu bulsaydım ekliyecektim)

challange

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Haketmişsin fazlasıyla

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şık bir logo olmuş ama bir an alttaki der music stuutgard kısmı farklı bir font mu olsa dedim ama güzel genel olarak asimetrik dengeli renkler uyumlu fontta özgün durmuş eline yüreğine sağlık... eminim birçok çalışma üzerindede gayet şık olacaktır...

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasim benimle irtibata gecermisin ?
one_by_one03[at]hotmail.com

okant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam alman işi olmuş.elinize sağlık.şık ve sade.
küçük bir simetri sorunu var mı acaba?

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet başarılı bir çalışma olmuş arkadaşım emeğine sağlık fakat biraz daha derli toplu olabilirmiydi diye düşündüm başarılar dilerim.. :)

muratilen

🌱Yeni Üye🌱
istenene cvp veren bir logo.tam anlamında logo olmuş.

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
Madem 1. oldun neden logon kullanılmadı. Aşağıdaki logoya bak kurumun resmi web sitesinde kullanılıyor.

logomusikhochschulestgt.jpg

Kalabalık insan grubuyla koyun sürüsü arasında fark yok:

Araştırmacılara göre kalabalık insan grubuyla koyun sürüsü arasında yok denecek kadar az fark var çünkü her iki durumda da bazı kişiler grubun diğer kısmını yönlendiriyor.
Kalabalık grupların davranışlarını anlayabilmek için bazı testler yapan Leeds Üniversitesi'nden bilimadamları kalabalık bir grup halinde olması durumunda insanların koyun ya da göçmen kuş sürüleriyle arasında pek fark olmadığı sonucuna vardı. Buna göre yüzde 5'lik bir azınlık grubu etkileyebilir yüzde 95 çoğunluk bunun farkına varmadan azınlığı izler.
Bu sonuca varmak için araştırmacılar büyük bir salonda kobay grubunu gelişigüzel yürüttü. Grup içindeki bazı kobaylara yer değiştirme "emri verildi". Bir süre sonra aralarında iletişim kurmaları engellenen grubun "örgütlendiği" ve tamamının bu kobayları izlediği görüldü.
Farklı büyüklükte "yönlendirenlerin" sayısının farklı olduğu başka testler de aynı sonucu verdi. Gruptakilerin sayısı arttıkça "motor unsuruna" gereksinim azaldı. Örneğin 200 kişinin bulunduğu bir grup için yüzde 5lik yönlediren azınlık yeterli oldu üstelik bu kişilerin çoğu yönlendirildiklerinin farkına varmadı.
"Animal Behaviour" dergisinde yer alan araştırmanın sonuçlarının kalabalık grupların davranışları ve felaket durumunda olay yerinin boşaltılması stratejilerine ışık tutmaya yarayabileceği belirtildi.

Koyun sürüsü olmayalım.....

neden senin logon kullanılmıyor +1

gookbey63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logo yu çok övdün.. bişi soracağım : kaç yıl bu logonun üstünde çalıştın merak ediyorum :) ??
kim bilir ne kadar zorlanmışsındır.

cerebellum

🌱Yeni Üye🌱
equalizer çubuklarının direk gradientli deil de kare kare parça parça geçiş yapması daha hoş olurmuş( renk geçişleri)

s Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Müzikle Alaksız Bence.Ama Görsellik Bakımında Gerçekten İyi

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrikler çok beğendim o rekler almanları cezbetmiştir zaten.