Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Tasarim Yarismasinda 1.nci olan Logom ... Hochshule Der Musik Stuttgart

scobani

🌱Yeni Üye🌱
Almanya'daki Logo Tasarımcılar yabu işten anlamıyor ya da ben çok mu inceliyorum.
Çok basit bir Logo gibi geldi bana daha güzel olabilirdi bir üniversienin logosu bu kadar basit olmamalı değil mi?
Bu Bir Yorum tabii.:smile:

Sizin yaptıklarınızıda merakla bekliyoruz.

bugrahanbiyik

🌱Yeni Üye🌱
adobe_shockwave_player.gif

AKLIMA DİREK BU LOGO GELDİ....! KUSURA BAKMA AMA durum böyle

mades

🌱Yeni Üye🌱
bence çok hoş değil daha farklı bi logo olabilirdi

ahmet52

🌱Yeni Üye🌱
Çok hoş olmuş çalışmanız Kardeş banada özel eğitim logosu lazım kardelen özel eğitim merkezi diye acaba yardımcı olabilirmisin

MsZ

🌱Yeni Üye🌱
logo için çok kalabalık bence

eLfeR

🌱Yeni Üye🌱
gayet iyi bi tasarım..emeğinize sağlık..:)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aşağıdaki portfolyoda sana mı ait 23 yaşından 20 yaşına mı düştün almanyada yaşlar geriye doğru sayıyor heralde:rofl:

Burak AYDOGMUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.taximpro.com
Bence Son Derece Başarılı.. Hayırlı Olsun.

Burak AYDOĞMUŞ
Grafik Tasarımcısı
TAXIMPRO Creative Media

Berk Graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma çok güzel ancak biryerde görmüş gibiyim logoyu eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın çalışma için tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum :)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Madem 1. oldun neden logon kullanılmadı. Aşağıdaki logoya bak kurumun resmi web sitesinde kullanılıyor.

logomusikhochschulestgt.jpg

Kalabalık insan grubuyla koyun sürüsü arasında fark yok:

Araştırmacılara göre kalabalık insan grubuyla koyun sürüsü arasında yok denecek kadar az fark var çünkü her iki durumda da bazı kişiler grubun diğer kısmını yönlendiriyor.
Kalabalık grupların davranışlarını anlayabilmek için bazı testler yapan Leeds Üniversitesi'nden bilimadamları kalabalık bir grup halinde olması durumunda insanların koyun ya da göçmen kuş sürüleriyle arasında pek fark olmadığı sonucuna vardı. Buna göre yüzde 5'lik bir azınlık grubu etkileyebilir yüzde 95 çoğunluk bunun farkına varmadan azınlığı izler.
Bu sonuca varmak için araştırmacılar büyük bir salonda kobay grubunu gelişigüzel yürüttü. Grup içindeki bazı kobaylara yer değiştirme "emri verildi". Bir süre sonra aralarında iletişim kurmaları engellenen grubun "örgütlendiği" ve tamamının bu kobayları izlediği görüldü.
Farklı büyüklükte "yönlendirenlerin" sayısının farklı olduğu başka testler de aynı sonucu verdi. Gruptakilerin sayısı arttıkça "motor unsuruna" gereksinim azaldı. Örneğin 200 kişinin bulunduğu bir grup için yüzde 5lik yönlediren azınlık yeterli oldu üstelik bu kişilerin çoğu yönlendirildiklerinin farkına varmadı.
"Animal Behaviour" dergisinde yer alan araştırmanın sonuçlarının kalabalık grupların davranışları ve felaket durumunda olay yerinin boşaltılması stratejilerine ışık tutmaya yarayabileceği belirtildi.

Koyun sürüsü olmayalım.....

ugur704

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş.bu yolda devam

cucis

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık bence hakkettiğini almışsın