Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Loqo Tasarımı İnDeva Hospital

razis42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkdaşlar
yeni üye olduqum için çok ßir ßilqim yok. Konya'da yaşıyorum grafik tasarım üni.2.sınıf oldum.şimdi size yapmış 0lduqum final çalışmamı sunuyorm yorumlarınız beklıyorm.

6212.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Green Eyes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eriareklam.com
İnDeva Yazısı önündeki Şekilde anlatılmak istenen nedir anlayamadım ama Konsept kullanımınız Güzel. Belkide birkaç çalışma daha sonra Süperi yakalayabilirsiniz. İyi Çalışmalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

razis42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tskLer...dedikLeriizi dikkate aLıcam.Anlatma istediqimi ilk l0qumda anLatamadım dıger calısmalarımı zaman zaman k0yucam yorumunuz ıcın saoLun

ynserg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel iyi çalışmalar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Geliştirilebilir..Mesela; D'nin için dolu zeminle kalp aynı yerde kullanılabilir..Final için çok alternatifli..

razis42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki. finaden notumu Almıstım zaten 95 demekkı 0 zemınden kırmıs hoca 5 puanımıda:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
peki. finaden notumu Almıstım zaten 95 demekkı 0 zemınden kırmıs hoca 5 puanımıda:)

1. Uyarım:

Forum kuralları madde 29:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durumlarda konuları ve mesajları kilitlenen ya da silinen üyelerin site yönetiminden açıklama bekleme hakları bulunmamaktadır.

Not: konu başlığınız tarafımdan düzeltilmiş olup tekrarını yapmamanızı rica ederim.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bir logo olmaktan uzak bu çalışmalar, diğer 3 çalışmanız da nerdeyse birbiri ile aynı, Yanlış anlamayın logolarınızın başına koyduğunuz desenler eğitim alıyor olduğunuzun bir göstergesi. Ancak Logo nedir? Neye benzer? Ne için kullanılır? Nerelerde kullanılır?... Bu soruları kişisel olarak incelemeniz durumda çok başarılı olmamanız için bi sebep yok. Ancak dediğim gibi bu 3 çalışmanın 3'ünü de logo olarak değerlendirmek sizin için çok iyimser bir eleştri olacaktır. Başarılar...

Limpbizkit

🌱Yeni Üye🌱
Üslubunuz ve yazılarınıza kıyasla, floral çalışmalar sizi daha çok ilgilendirecektir. Yaldız Hastanesi ile deva'nın arasında hiçbir fark yok. Nitekim kalp koymuş olmanız bunu biraz daha olura sürüklemiş.

tskLer...dedikLeriizi dikkate aLıcam.Anlatma istediqimi ilk l0qumda anLatamadım dıger calısmalarımı zaman zaman k0yucam yorumunuz ıcın saoLun

Türkçe'yi daha iyi kullanacağınızı düşünüyorum.