Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac mi? Pc mi ?

• MAC

Oy: 424 53.5%
  • PC

Oy: 369 46.5%

• Kullanılan toplam oy
    793

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
ben pc derim. bazı grafik programlarında pc ye yonelik özellikler var.mac hem pahalı hem yavaş.5000 lira verip iyi bir mac alacağına 2000 lira ver en iyi pc yi al.

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en ucuz mac ne kadar acaba? aynı paraya bende 1 pc kurayımda bakın neler oluyor :}
ben reklamcıyım mac bana uymuyor 1 cok aleti baglıyamıyorsunuz. ne yapım ben mac i. alıpta vitrinemi koyacam ne plotter baglayabilirsiniz nede dijital baskı makinası. pc olmazsa neyde calışacak bu makinalar?
sunuda inkar etmeyim mac gercekten saglamlık konusunda güzel..ama ticaret yapıyoruz. pc de önünüz acık hatta maddi imkanınıza uygun makina bile kurarsınız peki mac de? ( mac hayata 1 cm'lik kareden bakıyor, pc ise geniş gözünün alabildiğine geniş bakıyor)

mehmetcici

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. sitede biraz gezdikten sonra bu konuya girdim ve ilk mesajımı buraya yazmak geldi içimden :) ben de mac diyorum. çünkü bu kadar kaliteli, kolay kullanımlı ve sorunsuz makineyi pc'ye değişmem. benim g5, 2 GHz, 1.5 gb ram'lik bilgisayarım var. biraz pahalıya patladı ama bu paraya da deydi. pc toplu kullanım alanlarında yer ettiği için herkese kolay geliyor ama mac kullandığınız an farkı anlarsınız. yani anlatılmaz yaşanır... :)

tolgilis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tlgplt.com
evde pc gazetede mac kullanıyorm...

pc nizin tasarımları kaldırması için sağlam bir ram ve işlemciye ihtyacı var...

yani kasar sizi hangi pc olursa olsun mac ile mücadele edemez

grafikte mac...
diğer işlerde pc...

gerçi yeni macler sonrası pc lerle mücadele kızışacak

floyd86

🌱Yeni Üye🌱
Bence Alem buysa kral mac. Sağladığı kolaylıklar hızı açısından pc'den çok üstün. Bende hem pc hem mac var. Ama işle ilgili bütün çalışmalarımı mac'te yapıyorum. Mac iş konusunda pc'den kat be kat üstün.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir İntel Droucou alın hem pc'niz hem mac'iniz olsun

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence Alem buysa kral mac. Sağladığı kolaylıklar hızı açısından pc'den çok üstün. Bende hem pc hem mac var. Ama işle ilgili bütün çalışmalarımı mac'te yapıyorum. Mac iş konusunda pc'den kat be kat üstün.

Kolaylık dediğiniz şey alışkanlıkla ilgili olabilir mi?=)

taner77

🌱Yeni Üye🌱
bence Macintosh bilgisayarlar grafik tasarım için vazgeçilmezdir. Zaten bu amaçla üretilir.

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
valla genel olarak düşüncem pc neden pc ben pc ile bir tek grafik işi yapmıyorum hayatımın her parçası var istediğim her programı kurabiliyorum tepeden tırnağa benim bi yanı bozulsa kendim yapıyom ucuz ve üretken ve iş bitirici mac'e gelince işletim sistemi yada diğer donanım parçaları git gide pc'ye benzemeye başladı çift tık scrollu mouslar çıkardı leptobu var q klavye mc osx 9 gibi bi işletim sistemi vs vs ama mac kullanıyorsanız en verim aldığınız programlar grafik programları ki onların bile mac sürümünü bulmanız gerekiyor öle kafanıza her esen programı kuramıyorsunuz :) bozulsa bişi olsa illa servise gitcek acaip maliyetli oturduk yerde masraf çıkartıo :) ben böle düşünüyorum ama yinede mac bilmek ayrıcalıktır diyorum...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Macler hiçbir zaman oturduğu yerden masraf çıkartmaz PC ile karıştırmayalım hatta masraf çıkartmaz kısaca. En verim aldığım programlar tabiki grafik programları bu işi yapıyorum zaten :))

naziştutan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben pc de çalışıyorum.ama mac bu iş için yapılmış.hiç mac de çalışmadım ve çalışmayı cok istiyorum.acilen mac öğrenmeliyim