Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mavi Otel Amblem Çalışması

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
49643652.png

Benzer konular

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Altında mavi otel yazısı oldugu sürece bu bir amblem değil logodur.. yine bir yuvarlak yine yuvarlakta bir gradient ve ortasında harf.. :) ve renkler ve yıldızlarıyla fenerbahçeyi çağrıştıran bir bütünlük..? 3 yıldızlı bir otelse renksiz ve tek sıra şeklinde amblemin altına koymalısın bence öbür eleştirilerimde diğer logona yaptıklarımdan farklı değil.. tabi ne kadar dikkate alırsna..

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Altında mavi otel yazısı oldugu sürece bu bir amblem değil logodur.. yine bir yuvarlak yine yuvarlakta bir gradient ve ortasında harf.. :) ve renkler ve yıldızlarıyla fenerbahçeyi çağrıştıran bir bütünlük..? 3 yıldızlı bir otelse renksiz ve tek sıra şeklinde amblemin altına koymalısın bence öbür eleştirilerimde diğer logona yaptıklarımdan farklı değil.. tabi ne kadar dikkate alırsna..

Hmmm..
öncelikle benim yapmaya çalıştığım şey 3 yıldızlı bi otel logosunu 5 yıldızlı bi otelden daha iyi göstermek nasıl yani
insanlar buna bakınca 5 yıldızlı oteli boşver buraya girelim diyebilmeli diye düşündüm oyüzden yıldızları renkli yaptım ama önerini dikkate alıcağım
genel olarak logo tasarımı ile ilgili ne tavsiye edersin?

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biraz klasik gibi geldi bana..

djayvazz

🌱Yeni Üye🌱
Hmmm..
öncelikle benim yapmaya çalıştığım şey 3 yıldızlı bi otel logosunu 5 yıldızlı bi otelden daha iyi göstermek nasıl yani
insanlar buna bakınca 5 yıldızlı oteli boşver buraya girelim diyebilmeli diye düşündüm oyüzden yıldızları renkli yaptım ama önerini dikkate alıcağım
genel olarak logo tasarımı ile ilgili ne tavsiye edersin?

bu logoyu görüpte 5 yıldızlı oteli boşver buraya girelim diye kimse demez. şevkini kırmak istemem ama güzel olmamış biraz daha kendini geliştirmen lazım

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
çok amatör.. forumlarda gezinip diğer arkadaşlar neler yapmış bir incele istersen.. esinlenmek değil de feyz almaya ihtiyacın var gibi.. ufkunu genişletmelisin..

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz daha gayret diyorum :)