bu sitenin böyle bir kullanıcı profili olduğunu bilseydim, üye olmadan önce birkez daha düşünürdüm.
bu arada siyahpusula'nın belirttiği gibi çalıntı logolarla çizim yaptığını farkedipte kendisini utandırdığımız için talha beyden özür dilemeliyiz.
aslında "ne kadar güzel olmuş, bella fantastico, rep +1" falan demeliydik.
sanırım demek istediğim biraz yalnış anlaşılmış...
en başından itibaren bu yapılanın yanlışlığı daha farklı bir yol izlenerek düzeltilebilirdi diyorum ben...
bunu yapan bir sürü insan var... belki doğru bir teşvikle kendilerine ait, içlerinde olanı çıkarabilecekleri bir ortam hazırlanabilirdi.
sizler okul sıralarında hiç mi kopya çekmediniz yahu... bir eğitmen olarak hocalarınız yanlış yaptığınızda kafanızı gözünüzü mü yardı?
bu site bir paylaşım sitesi olduğu gibi aynı zamanda eğitici ve öğretici olma misyonunuda (kendisi istemese bile üyeleri tarafından bu oluşturulmuştur) üstlenmiş bir sitedir. ben baştan sona tüm yazıları ve satır aralarını okuyarak yazdım o mesajımı... ve hala kafa göz yarmadan bu yanlışlık telafi edilebilir diyorum... birbirimizi kırmamız, incitmemiz için bir gerekçe değil bu? Ve telafisi mümkün olmayan bir hatada değil bana göre...