Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modea logo tasarımları hiçbiri beğenilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
ooof konuyu kapatın hatta sılın lutfen... sız sayın uyeler de konu altındakı yorumları bı okuma zahmetıne gırın... logolar calıntı yaaa bırebır kopyaaa

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu sitenin böyle bir kullanıcı profili olduğunu bilseydim, üye olmadan önce birkez daha düşünürdüm.

bu arada siyahpusula'nın belirttiği gibi çalıntı logolarla çizim yaptığını farkedipte kendisini utandırdığımız için talha beyden özür dilemeliyiz.

aslında "ne kadar güzel olmuş, bella fantastico, rep +1" falan demeliydik.

sanırım demek istediğim biraz yalnış anlaşılmış...
en başından itibaren bu yapılanın yanlışlığı daha farklı bir yol izlenerek düzeltilebilirdi diyorum ben...
bunu yapan bir sürü insan var... belki doğru bir teşvikle kendilerine ait, içlerinde olanı çıkarabilecekleri bir ortam hazırlanabilirdi.
sizler okul sıralarında hiç mi kopya çekmediniz yahu... bir eğitmen olarak hocalarınız yanlış yaptığınızda kafanızı gözünüzü mü yardı?
bu site bir paylaşım sitesi olduğu gibi aynı zamanda eğitici ve öğretici olma misyonunuda (kendisi istemese bile üyeleri tarafından bu oluşturulmuştur) üstlenmiş bir sitedir. ben baştan sona tüm yazıları ve satır aralarını okuyarak yazdım o mesajımı... ve hala kafa göz yarmadan bu yanlışlık telafi edilebilir diyorum... birbirimizi kırmamız, incitmemiz için bir gerekçe değil bu? Ve telafisi mümkün olmayan bir hatada değil bana göre...

Republican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım demek istediğim biraz yalnış anlaşılmış...
en başından itibaren bu yapılanın yanlışlığı daha farklı bir yol izlenerek düzeltilebilirdi diyorum ben...
bunu yapan bir sürü insan var... belki doğru bir teşvikle kendilerine ait, içlerinde olanı çıkarabilecekleri bir ortam hazırlanabilirdi.
sizler okul sıralarında hiç mi kopya çekmediniz yahu... bir eğitmen olarak hocalarınız yanlış yaptığınızda kafanızı gözünüzü mü yardı?
bu site bir paylaşım sitesi olduğu gibi aynı zamanda eğitici ve öğretici olma misyonunuda (kendisi istemese bile üyeleri tarafından bu oluşturulmuştur) üstlenmiş bir sitedir. ben baştan sona tüm yazıları ve satır aralarını okuyarak yazdım o mesajımı... ve hala kafa göz yarmadan bu yanlışlık telafi edilebilir diyorum... birbirimizi kırmamız, incitmemiz için bir gerekçe değil bu? Ve telafisi mümkün olmayan bir hatada değil bana göre...

Sıkıntı insanların esinlenmesi veya alıntı yapması veya ne derseniz deyin o değil. Buradaki benim açımdan sıkıntı logoların bariz bir biçimde çalıntı olduğu halde dalga geçer gibi "bunların hepsini ben çizdim beğenmediler, isteyen istediğini alsın." demeleri.

Buradan logo alacak birini düşünsenize, müşterisine bunlardan birini kendi tasarımım diye önerse ve çalıntı olduğu ortaya çıkarsa neler olur?

Logolar tasarım ve içerik açısından incelenebilir ama bu çalıntı oldukları gerçeğini değiştirmez.

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sıkıntı insanların esinlenmesi veya alıntı yapması veya ne derseniz deyin o değil. Buradaki benim açımdan sıkıntı logoların bariz bir biçimde çalıntı olduğu halde dalga geçer gibi "bunların hepsini ben çizdim beğenmediler, isteyen istediğini alsın." demeleri.

Buradan logo alacak birini düşünsenize, müşterisine bunlardan birini kendi tasarımım diye önerse ve çalıntı olduğu ortaya çıkarsa neler olur?

Logolar tasarım ve içerik açısından incelenebilir ama bu çalıntı oldukları gerçeğini değiştirmez.

tabiki değişmeyen gerçekler vardır...
ben yalnızca sertliğimizi eleştirdim... biraz daha yumuşak davranılıp kişinin hatasını bilince çıkarmasında yardımcı olunabilirdi... değil mi ki biz burda bir aileyiz...
çocuğunuz hırsızlık yapsaydı kolunu mu keserdiniz?

Neyse... nafile bir çaba içerisinde olduğumu geçde olsa farkediyorum... forumda polyanacılık yapıp kirlilik yaratmaya gerek yok...
hırsızlık kötü birşeydir... kötülüğe kötülükle cevap vermekse doğru ve iyi bir harekettir. bu nedenle; "sen hırsızsın öl Talha"...

murat76

🌱Yeni Üye🌱
Bencede hepsi süper olmuş beğenemeyeni bana gönderin... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...