Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modea logo tasarımları hiçbiri beğenilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal Bayır

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dogudanbatiya.com
Ben pes diyorum.
Bir mesaj çalıntı diyor.
Diğer mesaj eline sağlık diyor.

Sonuç : Forumda kirlilik.

Daha önemli bir sonuç : Laf olsun diye yazıyor ve konuşuyoruz.
Sonra da herkese kızıyoruz neden şöyle dediler, neden böyle yaptılar diye.

Anlamlı bir bitiş olsun bari :
Herkese İyi Tatiller.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık logoların güzel olmuş, bende arkadaşa katılıyorum alternatif daha az olmalı_bir de mutlaka yaptığın çalışmalara ® gibi birşey ekle ki başka bir yerde aynısını yaptırmasınlar_

süpersin yaa, fikir daha da süper :) ® ekleyince tescilli oluyo zaten dimi :) insanlar boşa tescil yaptırıyor zaten. koy r gibi bişey (gibi bişey ne oluyosa artık) ondan sonra kopyalanmasın. yaw hepsini geçtim, kopyalanmasın dediğin logoların hepsi kopya zaten :D öldüm, geberdim :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
konu çok eski biliyorum ama birkaç arkadaşında dediği gibi hepsi pixellogodan çalıntı. bazı yorumları okuyun da ona göre yorum yapın arkadaşı boş yere pohpohlayıp göklere çıkarmayın:)

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence hepsi kötü çünkü orjinal değil.Kendiniz hazırlayıp kötü bir iş çıkarsanız bir emek vermiş olurdunuz!

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
Logolar çok hoş fazla olması firmayı araştırmacılığa sürüklemiştir. Bence firmalara logo tasarımı sunarken en fazla 3-4 tane sunman lazım. "İnsanlarımız her zaman fazlasını istemeyi severler." bence 13-14. logon güzel olmuş, ellerine sağlık :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
Logolar çok hoş fazla olması firmayı araştırmacılığa sürüklemiştir. Bence firmalara logo tasarımı sunarken en fazla 3-4 tane sunman lazım. "İnsanlarımız her zaman fazlasını istemeyi severler." bence 13-14. logon güzel olmuş, ellerine sağlık :)

yorumları okumadan bunlara böyle pohpohlayıcı yorumlar yapmayın lütfen.

muharremyagan

🌱Yeni Üye🌱
bence 9 dan sonraki 7 adet logoyu götürseydin içlerinden en az 3 tanesini beğenirlerdi, sondaki yediyi ilk başa koyup bir de öğle bakmayı dene bence sunumda çok farklılık olacak ve herkese tavsiyem sunum yaparken böyle yapmayın, gerçek zamanı bir sunum hazırlayın mesela içlerinden beğendiğin 3 logoya kart vizitte yap yanında çanta tasarımıda yap yani logoyu gerçektte kullanacağı hallerinide göster o zaman hayır diyemezler, son 7 tane çok harika olmuş sanki iilk 9 u yapanla son 7 yi yapan arasında dağlar var gibi ellerine sağlık, sunumu güzlleştirirsen bence ihtiyacı olan hiç kimse reddedemez

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bence 9 dan sonraki 7 adet logoyu götürseydin içlerinden en az 3 tanesini beğenirlerdi, sondaki yediyi ilk başa koyup bir de öğle bakmayı dene bence sunumda çok farklılık olacak ve herkese tavsiyem sunum yaparken böyle yapmayın, gerçek zamanı bir sunum hazırlayın mesela içlerinden beğendiğin 3 logoya kart vizitte yap yanında çanta tasarımıda yap yani logoyu gerçektte kullanacağı hallerinide göster o zaman hayır diyemezler, son 7 tane çok harika olmuş sanki iilk 9 u yapanla son 7 yi yapan arasında dağlar var gibi ellerine sağlık, sunumu güzlleştirirsen bence ihtiyacı olan hiç kimse reddedemez

şakamısınız siz ya :rofl:

sytdesign

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
14 sayfa yazı var hepsini okuyamıycam ama şöyle bir göz gezdirdim. bende ilk baktığımda çalışmalara çoğu tanıdık geldi :) iyiki beğenmemişler dostum..

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
adamın yaptığı logolar gerçekten kendi tasarımları olsa hakkında bu kadar konuşulmazdı :) çalıntı logolarla forum un en kalabalık sayfalarından biri olmayı başardı. bence bu konuda tebrik etmek lazım. hergün girip bakıyorum, hala bi dünya beğenen çıkıyor :) çılllldırıcam :)))

famedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hazır logolardan kullanmışsınız o yüzden basit gelmiş kendi tasarımınızdan birşeyler yapsaydınız eminim ki 3 seçenek yeterdi muhakkak içlerinden birini beğenirlerdi. ayrıca logolardaki kullanılan harfler metinler ve iconlar birbirlerinden ayrı sevgili gibi duruyor. kişisel görüşüm bu.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Abi yeter artık yazmayın şu konuya ya :D bana da yazdırdınız en sonunda :S

berna_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müşteriye ne kadar çok alternatif sunarsan o kadar beğenmemezlik eder keşke bir ya da iki tane içlerinden seçip renk alternatifleriyle önlerine sunsaydın nacizane benim fikrim bu :)

magnific

🌱Yeni Üye🌱
ilk önce konu nedir. şirket hangi sektordedir? mobilya ağırlıklı mı? mobilya obje kullanmak yerine yazı logotype olarak kullan. resimden ziyade yazı daha iyi betimlenebilir.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
millet yorum yapmak için yorum yapıyor konu kapansa çok daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...