Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neden FaceBook'um yok?...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Face neden yok? aa ne ayıp" cümlesiyle sık karşılaşıyorum bu aralar...;
Ve cevaplıyorum:

Aslında facebook almak yerine, savaşmak gerek bunlarla...... neden mi? çünkü benim gerçek hayatta gerçek gruplarım var, mesela sinemaya gittiğim bi arkadaş grubum var, maç izlediğim arkadaş grubum ayrı, 10 punto arial fontu ile yazılmış yazıların altındaki insan topluluklarına ihtiyacım yok.

Haa insanlarla rahatca tanışabilecek özgüvenim de var.. Klavyenin arkasına sığınmış bir yapıya sahip değilim olumlu cevaplar kadar olumsuzlarıda yüzüme söylenmesine dayanacak cesaretim var..

Ne kadar eski olsalarda "kaybetmeyecek kadar değerli olduğu için" arkadaşlarım, hayatta "search" butonuna ihtiyaç duymuyorum...

Kimlerin online olduğunu değil, kimlerin yanımda olduğunu merak ediyorum ve ne zaman başım sıkışsa bunu öğreniyorum..canım sıkıldığında listeden seçmiyorum çünkü o hep yanımda bu yüzden online arkadaş listesine ihitiyacım yok

Bi aktiviteye katılacağım zaman 20 kişiye davetiye göndermek gerekmiyor en az iki kişi olmak yetiyor..

Son olarakta "Aaa ne ayıp facebook'u yokmuş diyen bi sürü öküz!" adında, grup varmı yokmu diye merak etmiyorum...

İşte sırf bu yüzden FaceBook'um yok....

Ya senin?

-----------------------------------------------------------------------
Not: Sadece Facebook değil, burda yakındığım olay.. Ben facebookum neden yok sorusunu cevapladım facebook kötü demedim.. Sanki facebook'un yoksa uçakta ayrı bir yerde gideceksin gibi bakan insanlardan şikayetçiyim..

Son düzenleme:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel ve sahici bir yazı olmuş..Ağzına sağlık..
Facebook'um yok çünkü..
Sırf ' A bakıyım ne kadar değişmiş' diye merak ettiği için ekleyip, hiçbir samimi davranışı olmayan insanlara ihtiyacım olmadığı için..Hayatımda olması gereken herkes mevcut durumda..İlkokul arkadaşımı facebook'tan değil eski oturduğu mahalledeki muhtardan buldum..Ve aramaya ihtiyaç duyacağım birisi ile zaten kopmam..Teşekkürler Onur

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
benimde facebook'um yok,,, eksiklik olarak görmüyorum, mutluyum :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben teşekkür ederim arkadaşlar içten ve samimi yorumlarınız için..

Ne kadar çok face book'suz arkadaş varmış.. dökülüyorlar valla :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Face ''book''tan bir şeyde olsa :p sanuçta kullanım amacını aşmış ticari kazancın tillahını yapmış, basit proglamadan çıkıp dünyaya açılmış geniş kullanıcı kitleli arkadaşlık ağı..(Bu cümleyi Dünyayı kurtaran adamın amcasının oğlu filminde kullanalım...)
Sosyal hayatımızı unutmayalım yeter diyorum. Zararı yok ama faydasını görende fazla yoktur..
İlginç bir konu.
Not: bende var. ee ne oldu küstükmü şimdi?:p)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Face ''book''tan bir şeyde olsa :p sanuçta kullanım amacını aşmış ticari kazancın tillahını yapmış, basit proglamadan çıkıp dünyaya açılmış geniş kullanıcı kitleli arkadaşlık ağı..(Bu cümleyi Dünyayı kurtaran adamın amcasının oğlu filminde kullanalım...)
Sosyal hayatımızı unutmayalım yeter diyorum. Zararı yok ama faydasını görende fazla yoktur..
İlginç bir konu.
Not: bende var. ee ne oldu küstükmü şimdi?:p)

Evet küstük :rofl: Cümle süper olmuş :wink:
Sen kazana düştün sana yok artık arkadaşlık :tongueout:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Hahahaha.. :rofl:

Yakalandın...:devil: face olmadan nasıl kontrol ediyon sen.. :kiss1:

:utann: Önemli yerlerde tanıdıklarım var..ayrıca google 'İsim Soyisim | Facebook' yazarsan kimin olup olmadığı çıkıyor:p

picture1uod.png

:rofl::rofl::p

Son düzenleme:

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Sizinkide ''aaaa senin facebook'un mu var ne yazık, acıdım sana, çok ayıp'' demeye geliyor:D
Bence siz facebook'a antifacebook diye bi grup açın:p:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:utann: Önemli yerlerde tanıdıklarım var..ayrıca google 'İsim Soyisim | Facebook' yazarsan kimin olup olmadığı çıkıyor:p

bu yöntem güzelmiş ama isim benzerliği varsa ne olacak? :rofl: :tongueout:
yargısız infaz yapmayalım kimseye :tongueout:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) onur facebook'un olması başka sebep olmasın sakın?:p gün 36 saat olsa facebook'un olur:) zaten facebook ne demek? face - yüz , book - kitap... arkadaş site mı? yooo zaman geçerecek, lazım olmayan group dolu bir site.... yok fenerbahçe, yok galatasaray... senin dedğin gibi madem futbol bir fanatizm var en güzel stadiumda izlemek.... o hivesi, o heycan internette bulamazsın....

peki bazıları ( :p) bir sürü kendi resimler ekliyorlar, her yaşadığı dakikası resmi çekip koşa koşa face ekliyorlar... kendine güvenmeyen insanlar hayatının her dakikası resimler ekler... resim ne demek yaşaman şey demek.... hatıra? eğer hatırlamak istiyorsuno an aklında kalır....

online arkadaş gelince.... utanmadan sizin eliştiri korkmadan benim online arkadaşlarım var diyebilirim.... belki hah online arkadaşlık mı olur derler, .... benim Online arkadaşlarımdan gurur duyabiliyorum... (ne kadar gıcık olsa bile)

facebook olmayan kişi size kıskandım:angel: :utann: :p

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Facebook u sadece grubumuz yüzünden kullanıyorum, ve grubumuzda faaliyetleri toplantılarımızı son haberleri güncel bir şekilde en hızlı duyuru yaptığımız güzel kullanışlı bir servis olmasından dolayı tercih ediyorum...

Diğer taraftan , facebook saçma sapan videoların paylaşıldığı bir site olma yolunda çok hızlı adımlar atıyor. Kişisel düşüncem olsada olur olmasada olur ama bağımlıları aşırı derecede çok ve çok ciddiye alınan bir site...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Facebook u sadece grubumuz yüzünden kullanıyorum, ve grubumuzda faaliyetleri toplantılarımızı son haberleri güncel bir şekilde en hızlı duyuru yaptığımız güzel kullanışlı bir servis olmasından dolayı tercih ediyorum...

Diğer taraftan , facebook saçma sapan videoların paylaşıldığı bir site olmakta ilerlemekte. Kişisel düşüncem olsada olur olmasada olur ama bağımlıları aşırı derecede çok ve çok ciddiye alınan bir site...

zaten sizin grup beni kandırdı üye ol diye:D tek gözle bakayim dedım:D iptal etmedım (çünkü bilmiyorum nasıl:p )

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Diğer taraftan , facebook saçma sapan videoların paylaşıldığı bir site olma yolunda çok hızlı adımlar atıyor. Kişisel düşüncem olsada olur olmasada olur ama bağımlıları aşırı derecede çok ve çok ciddiye alınan bir site...

Gökhan Bey aynı paralelde düşünmemize sevindim :rofl:
Buarada siz fa-ce-buk 'ta :wink: eklenenlere puan veriyormuşsunuz sanırım! Biz facebook' u olmayanlara yok mu?:D Hazır yeri gelmişken sorayım dedim, daha önce sordum o konuda ama cevap vermediniz :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gökhan Bey aynı paralelde düşünmemize sevindim :rofl:
Buarada siz fa-ce-buk 'ta :wink: eklenenlere puan veriyormuşsunuz sanırım! Biz facebook' u olmayanlara yok mu?:D Hazır yeri gelmişken sorayım dedim, daha önce sordum o konuda ama cevap vermediniz :D

Puanlamayla ne olucakki..Alakadar olduğumuz nede olsa iş ve görsellik..burdan 500 puan alırsamda helal gökhan sağolasın:p
Bknz: Takla no:1

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
benimde yok...
ilk okul arkadaşlarımı bulurmuşum peh.. Onları zaten hayatımda istesem face' e ihtiyaç olmazdı...!

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Facebook' um var ve bunu sosyal ağ sitesi olarak kullandıgımız sürece hiç bir sıkıntı yaratmayacagını düşünüyorum.
İletişimin ve haberin çok hızlı bir şekilde yayıldıgı sanal bir ortam olarak bakılmalı.
Gerçekten de son zamanlarda video paylaşım v.b amaçlarla kullanımı artıyor...tabi ki yararları da var; ama gerekli şekilde kullanılırsa :)

Güzel ve içten bir yazı olmuş, yüreğine sağlık Onur...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Facebook u olmayanlarıda düşünüyorum ben ülkemin bütün insanlarını düşünürüm...

Eğer sizde kendinizi benim kadar düşünüp puan almak istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit.
:)
Facebook | Facebook'a Hoş Geldin
Yukarıdaki bağlantıyı tıklayıp kayıt olunuz.
Hemen ardından,
https://www.grafikerler.net/facebook-grafikerler-net-t15910.html
Yukarıdaki bağlantıda ne yapmanız gerektiği açık bir şekilde izah edilmiş. :p

Evet gerçekten çok zekice bir cevap,yakışır valla :tongueout:... :tongueout:
Anladım çok teşekkür ederim :emo1:Şu ilkokul arkadaşları muhabbetinede gelince; insanın hayatında bazı dönemler olur ve bu dönemlerde belli sosyal ortamlarda bulunmak zorunda kalırsınız.Sonra o zaman bitince hepsi orda kalır biter.Zaten kalmayacak insanla bağınızı hiç koparmazsınız ki!Yani ben lise arkadaşlarımla bile bilerek isteyerek görüşmezken ne yapayım ilkokul arkadaşlarımı :p
Ya adını hatırladığım iki tane bile yokki :D
Hatıralarda ve ozaman ki müsamere fotoğraflarında kalsınlar bana yeter...