YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
serzu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 20 Eki 2009 #1 YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 20 Eki 2009 #2 buna afiş çalışması denilmez bir fotoğraf üzerine yazılmış iki üç text biraz daha emek harcamalısınız
buna afiş çalışması denilmez bir fotoğraf üzerine yazılmış iki üç text biraz daha emek harcamalısınız
serzu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 20 Eki 2009 #3 yorumun için sağol ama zaten o görseli o hale getirmek beni uğraştırdı görsele internetten bakarsan ne demek istediğimi anlarsın
yorumun için sağol ama zaten o görseli o hale getirmek beni uğraştırdı görsele internetten bakarsan ne demek istediğimi anlarsın
C C3ng0 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Ara 2007 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 62 20 Eki 2009 #4 Netten aramayıp bakamayanlar için açıklayın isterseniz ne yaptınız dekube mi çok uğraştırdı = ) Çok fazla özen göstermedğiniz aşikar daha fazla vakit ayırarak daha iyisini yapabilirsiniz...
Netten aramayıp bakamayanlar için açıklayın isterseniz ne yaptınız dekube mi çok uğraştırdı = ) Çok fazla özen göstermedğiniz aşikar daha fazla vakit ayırarak daha iyisini yapabilirsiniz...
serzu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 20 Eki 2009 #5 haklısın açıklayıcı olsam daha iyi olurdu yorumlarınız için teşekkür ederim siyah beyaz resmi bu hale getirdim
haklısın açıklayıcı olsam daha iyi olurdu yorumlarınız için teşekkür ederim siyah beyaz resmi bu hale getirdim