Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendinizi yatıştırmanın yöntemlerini birşekilde bulun daha vaktiniz var geç kalmış değilsiniz Hakkınızda hayırlısı olsun. Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar.
İroşum gerçketen bu güzel düşünceli davranışşın için çok teşekkür ediyorum kendi adıma güzel bir konu açmışsın canım....
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum Hakkınızda hayırlısı ve iyisi ne olucaksa o olsun... Stres yok heycan yapmayın ne kadar desem de boş biliyorum....
bizde o yollardan geçtik stres yapmayın,olumlu düşünün,zaten emek harcadıysanız başarırısınız,bu saatten sonra emeğinizin boşa gitmemesi için Allah a sığının diyorum
bizde o yollardan geçtik stres yapmayın,olumlu düşünün,zaten emek harcadıysanız başarırısınız,bu saatten sonra emeğinizin boşa gitmemesi için Allah a sığının diyorum
ihtiyacı olan kazansın:rofl::rofl: kimseye kıyamam ben.herkese başarılar şanla olmuyor bunu biliyorum sadece.arkadaşların dediği gibi stres yok panil yok deniz kardeşimize özellikle başarılar..:wink:
ihtiyacı olan kazansın:rofl::rofl: kimseye kıyamam ben.herkese başarılar şanla olmuyor bunu biliyorum sadece.arkadaşların dediği gibi stres yok panil yok deniz kardeşimize özellikle başarılar..:wink:
bütün arkadaslara sonsuz basarılar.... İşte hayatınızı bu kadar kısa zaman zarfında belirleyeceksiniz... Ne kadar ilginç..... bi kaç saat içinde hayat yolun belirleniyor belkide..
Daha bi senem olmasına rağmen benim bile her yerimi heyecan sardı evde bir sınavdır gidiyor benimde ablam giricek yarın gerçekten hakedenin hakettiğini alması dileğiyle herkeze başarılar...