Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun: Ben Küçükken ... Sanıyordum!

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben küçükken Adile Naşit ile Münir Özkul'u gerçek karı-koca zannediordum,
Türk filmlerinde oyuncuların gerçekten öldüğünü, başka bir filmde görünce de hortladıklarını düşünüodum :)
Ay'ı uzay zannediyordum :)
kına yakcaz dediklerinde kınanın elimi gerçekten yakacağını sanıyodum :D

daha neler neler

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:D Ben de küçükken çok yaşa deyince sen de gör denir ya. :D Sen de hapşurasın gibi anlardım. Hapşuuuu! yapar gülerdim. :D:D Çok komik ya. :giggle:

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acaba kalbim atmıyo mu :)

küçükken, ablam ( tabiki ablam da bir o kadar küçüktü) bir gün akşama kadar acaba benim kalbim atıyomu atmıyomu diyip durdu.demekki çocuk aklı bir filmden vb. bir yerlerden duydu işte.
bana da sordu. kalbim atıyomu diye. ben de ne bileyim o yaşlarda küçücük kızım.kalbin atması mı iyi, atmamasımı.
yok yok atmıyo, merak etme dedim. ablam bu sefer başladı ne demek benim kalbim atmıyo, ben yaşamıyomuyum diye :)

bu bahsettiğim olay küçükken olmuştu ama hafızama kazınmış işte :)

design_nil

🌱Yeni Üye🌱
ben küçükken dizilerde bölüm sonuna gelince bidahaki bölüme kadar öle kaldıklarını zannediodum :) hani diyolardı ya oyunculuk zor iş diye böle düşünüp hakkaten zor diodum:)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben küçükken herkesin aynı kalacağını,kimsenin büyümeyeceğini ve hep ailemin yanında kalacağımı sanıyordum;ne zaman ayrılıklar başladı, ben büyüdüğümü hissettim..Oysa hala bir çocuktum.

sehbil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben küçükken insanların televizyonun içinde olduğunu sanardım. Hatta onları ordan çıkartayım diye televizyonun arka kapağını sökmüştüm. Yağmur yağdığı zaman birilerinin çok ağladığını ve onun gözyaşı olduğunu düşünür üzülürdüm yada bir yıldız kaydığında birinin öldüğünü düşünürdüm.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
birde bavul cinayeti diye duyardım ve bu cinayetleri adamın kafasına bavulla vura vura yapıldığını düşünürdüm :D:D:D

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben küçükken mısır piramitlerini yapan insanların 5 metre boyunda olduğunu düşünürdüm yoksa o taşları nası kaldırsınlar dimi... şimdi biliyorum ki onları yapan aslında uzaylılar :D:D:D:D:D:D:party::party::party:

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
ben küçükken mısır piramitlerini yapan insanların 5 metre boyunda olduğunu düşünürdüm yoksa o taşları nası kaldırsınlar dimi... şimdi biliyorum ki onları yapan aslında uzaylılar :D:D:D:D:D:D:party::party::party:

sen hala yanlış biliyorsun :D

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bir de yeni doğan bebeklerdeki göbek mandalı vardır ya. Göbek kesilirken hastanede takarlar. Onu doğduğumuzda kendiliğinden olur sanırdım. Acaba vücudumuz plastiği nasıl üretiyor diye düşünürdüm.

Televizyonda çıkan herkesi 38 beden sanırdım. ( lise yıllarıma kadr öyle sanırdım).

Babam ben küçükken Gebze'de çalıştığı için sabah ezanlarıyla evden çıkardı.
Babamı ancak akşamları görebilirdim. Zannederdim ki bütün babalar sabah ezanıyla işe gider. Kuralmış gibi, babaysa eğer erken gider işe.

İlkokula başladığım sene öğretmenimiz ''çocuklar çay içmeyin radyasyon var ''dedi.Aradan yıllar geçti, ben çay içmedim. Evlendim eşim zorla çay içirdi.Başladım çaya :)

akaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben küçükken.. Sezen Aksu'nun 'yoruldum uslu dur yapma demekten' şarkı sözünü 'yoruldum osman'ım yapma demekten' diye anlıyordum. ben söyleyince kahkahalar kopuyordu :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
ben küçükken link ler vardı onları nasıl yaprıklarını merak ediyordum .. bir kere yapmayı denemişdim :D başarısız.. küçükken pokemon çizgi filmi vardı onlar gibi uçabiliyoruz sanıyordum :D 2. kattan çok atlardım :D :D :D

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aklıma geldikçe parça parça yazıorum ama.
Küçükken farklı boyutta bir insandım. Hayal dünyam süperdi.
Küçükken öğretmen derdi ya, Atatürk ölmedi kalbimizde diye.
Ben de hep sanırdım ki kalbimizde bir ışık var ve orada Atatürk'ün büstü var.
Atatürk kalbimizin içinde :)

DıLaNq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben küçükken annem beni saat 9a kadar uyumassan höllüm alır seni yanına bida bırakmaz derdi (höllüm nasıl bişi hala çözemedim xD) bende hep saat 9 olmadan uyurdum tabi bi zaman sonra anladım öle bişi olmadığını şimdi saat sabah 4'ten aşağı uyumuyorum :) öncelerin acısını çıkarıyorum :p

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
ben küçükken köpeklerin kuyruğunu çekersem bir şey yapmaz sanıyordum. Çok çabuk öğrendim.. Isırıyormuş. :D

DıLaNq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D neden köpeklerin kuyruğunu kesmek istemiştin merak ettim