Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efeem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Girmiş olduğunuz sarı tonuna noise ekleyerek yaldızlı havası verebilirsiniz.

Siz hangi sarı tonu kullanırsınız Kodunu yazarsanız sevinirim.

Qesta

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya benim photoshop'a bişey oldu :D şöyle anlatayım bi resmi decube yaptım ondan sonra o resmi küçültüyorum ve resim bozuluyor küçültüp büyülttükçe ama aşırı bozuluyor ve şuan kafam durmuş vaziyette bi yardım lütfen :D

Arkadaşım dosyayı image ile küçülttüğünde resmin bozuluyorsa şöyle bir dene,ben öyle yapıyorum hiç bozulmuyor..

Resmi Corel'den .ai olarak kaydet>>p.Shoptan bu .ai dpsyayı aç ve küçült..Burda önemli olan corelde resmi çok büyük yapman gerek..Benim kullandığım yol bu belkide daha güzel yol vardır..Ayrıca yazılarıda bu şekilde yap..(Not:Bu forumdan öğrendim :))

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
küçültmek derken atıyorum bi insan resmini decube yaptım misal o insan resminide küçültüp bi nesnenin içine yerleştiriyorum ama büyük hali decube yaparkene gayet güzel ama işlem bitip temizledikten sonra küçültmem gerekiyor insanı küçültüncede bozuluyor aşırı derecede değer kaybediyor bulanıklaşıyor anlatabildimmi

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
pantone ****llic coadet ten pantone 871 altın yaldız, pantone 877 gümüş yaldız... kodları bunlardır... parlak görünmeleri için photoshop da o alana çok düşük noise ver yeter...

hazardekor

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar eyvah eyvah bi durum ama photo shopla ilgilenmeye başlayalı bi kaç gün oldu layer oluşturma daha doğrusu layerlerle çalışma mantığını anlayamadım yardım etmek isteyen olursa sevinirim

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar photoshop ta bütün kısa yollarım karıştı nasıyy düzeltebilirim??
çok acil ardıma ihtiyacımm var:(
ma kullanıyorum
tercihler dosyasını çöpe attığımda normal ayarlarının geri dönmesi gerekiyor ama ben tercihler dosyasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla pc de program files dosyasinda setupu tekrar calistirip modify secenegiyle onariyoruz ama mac de isler degisebilir

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar photoshop ta bütün kısa yollarım karıştı nasıyy düzeltebilirim??
çok acil ardıma ihtiyacımm var:(
ma kullanıyorum
tercihler dosyasını çöpe attığımda normal ayarlarının geri dönmesi gerekiyor ama ben tercihler dosyasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

photoshop edit Menüsüne girin, Keyboard Shortcust (Komut+Alt+Shif+K) seçeneğine girin, açılan pencerede Keyboard Seçeneğinde olup hemen altındaki Set bölümünden photshop default dediğiniz zaman ilk haline dönecektir.

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
orası normal konumunda zaten ya şu tercihler dosyasını bulup çöpe atmam lazım o zaman kendiliğinden düzeliyor. ama bulamıyorum mac te aynı sorun kimsenin başına gelmedimi yahu?

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Tercihler klasörü sistem klasörünün içinde olması gerekir.
Finder dan da aratabilirsin.

saygılarımla

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
orası normal konumunda zaten ya şu tercihler dosyasını bulup çöpe atmam lazım o zaman kendiliğinden düzeliyor. ama bulamıyorum mac te aynı sorun kimsenin başına gelmedimi yahu?

hangi sistem kullanıyosun Tiger mi? Partner mi? Leopard mı? ve türkçe mi ingilizce mi? bilgilendirsen daha kolay olacak

Eğer Tiger ve İngilizceyse Kullanıcı İsminin (Harddisk Değil) Klasöründe Library - Application Support - Adobe - Adobe CS3 veya CS2 artık hangisiyse - Presets - Keyboard Shortcuts klasörünü temizlemen yeterli..

Son düzenleme:

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
leopard kullanıyorum bilgin varmı onda nasıl yapabilirim?

ordanda olmadı ne yazıkki sanırım düzelmicek..

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşkkürler süper bi programm:)

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç bir bilgi vermemişsiniz. Nasıl yardım edelim. sorun hakkında detaylı bilgi verirseniz, yardımcı olunabilir.
cs 2 yı ındırdımm fkat yukleyemiyorumm serial numarsaını yazıyorum. süreklı next diyorum hata verioo . belkıde indirddgım progrm hatalıı nasıl yukleyeblırım

eaksahin

🌱Yeni Üye🌱
iyi akşamlar arkadaşlar.Bir resim üstüne metin eklemek istiyorum.Fakat metni düz değilde resmin kapladığı alan dışında kalan tüm kısma yani resmin tüm girinti ve çıkıntılarına göre sayfaya yerleştirmek istiyoruum.Yarfdımcı olabilirmisiniz. Metin baya uzun 1200 kelime yaklaşık.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
valla Photoshop daha çok pixel bir program olduğu için benim bildiğim kadarıyla böyle bir özelliği yok, ama quark express programında çok kolay bir şekilde bunu yapabilirsiniz ;)

Impressive

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhaba ,
Ben Web & Grafik Tasarım eğitimi almak istiyorum.Bunun için bana eğitim verebilecek , yararlı
olabilecek bildiğiniz bir eğitim merkezi var mı ?

Son düzenleme:

glory

🌱Yeni Üye🌱
Değerli forum üyeleri
Kendi çapımda photoshop kullanmaya çalışıyorum.
Mandala yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden shapelerin içi boş sadece dış çizgileri siyah görünecek şekilde çizmem gerekiyor. Deniyorum deniyorum bir türlü olmuyo. Shapeler mi olmuyo yoksa benmi yapamıyorum.
yardımlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
at.gif

bunun gibi(resim alıntıdır.)

bu arada yanlış yerede açmışım çok pardon
(shape) nin içine
saygılarımla...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Değerli forum üyeleri
Kendi çapımda photoshop kullanmaya çalışıyorum.
Mandala yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden shapelerin içi boş sadece dış çizgileri siyah görünecek şekilde çizmem gerekiyor. Deniyorum deniyorum bir türlü olmuyo. Shapeler mi olmuyo yoksa benmi yapamıyorum.
yardımlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

bunun gibi(resim alıntıdır.)

bu arada yanlış yerede açmışım çok pardon
(shape) nin içine
saygılarımla...

Shape i çizgi olarak renklendirmekten bahsediyorsanız. Yapacağınız işlemleri anlatayım.

Önce boyamak istediğiniz rengi belirleyin.
Fırçayı seçin ve sert bir biçim seçin, fırça büyüklüğü 2-3 px. olsun
Sonra shape bölümünden istediğiniz şekli seçin ve sayfaya yerleştirin.
Pen aracı seçin şeklin çizgisi üzerinde sağ tıklayın.
Seçeneklerden stroke paht'ı seçin. buradan da brush seçilir ve tamam denir.
( pencil seçeneği de seçilebilir. brush sizin istediğiniz büyüklükte boyama yapar.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...