soneraktas
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Önemli Değil. Sen sağol
olmuyor textını beyaz yazın text layerini overlay yapın
Çok teşekkür ediyorum size hiç aklıma gelmemişti doğrusuolmuyor textını beyaz yazın text layerini overlay yapın
Arkadaşlar konuyu acacak yer bulamadm yanlış yer ise kusura bakmayın.
Png nasıl birşeydir? vectorel olarak kullanılabilirmi? photoshopta,illustratorde,imageready de açılıyor fakat jpg gbi. Png yi vector kullanabilyormuyuz?
![]()
Arkadaşlar burada Olmuyor yazan kısımdaki parlak efektin aynısını nasıl verebilirim :sadsmile:
Birçok şey denedim ama aynı olmadı :S
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
benimde pSD ile ilgili 2-3 sorum olacak.
PSD de "slice" diye bir özellik var. anladığım kadarıyla bu internette kullanılıyor. nasıl ve ne işe yarıyor. bu vesileyle PSD nin nette kullanımına ait basit çözümler de veririseniz memnun olurm. Ziraz yavaş yavaş net işinede girmem lazım. Bana pek çok şeyi PSD de yapmamı öneriyorlar. mesela corelde biraz kurcaladım sayfası ve buton olarak seçilen yerleri web olarak kaydetmeyi becerdim. aynısı sanırım daha iyi halyel PSD de vardır. bu konuda bilgi.
Diğer sorum ise cs 4 ile ilgili. demo olarak kurduğumda sayfa kenarlarının boş olmadığıın gördüm. dolayısyla bir kaç tane iş açtığımda birinden birine sürükle bırak özelliğini kullanamıyorsun. daha önceki sürümlerde dki gibi PSD nin çoklku iş görebilme özelliği nasıl kazanırım.