Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ps yi yükledim serislde yazdım açılırken etkinleştirilsinmi diye soruyo evet diyom ama yine aynı açılmıyooo yani 30 günlük deneme süresi diyom yine açılmıyo neden acaba şimdiden sagolun
merhaba arkadaşlar ben yeniyim psde ve o kadar çok şey bilmiyorum kendi çabalarımla öğremek istiyorum ve şuan bir problemle karşılaştım ve kendim çözemedim sizden yardım istiyorum....bruhlarım var yüklediklerim ilk zamanlarda normal foto boyutunda süperdi şekilleri ama artık bruhları küçültüğümde çözünürlüğü gidiyor çiçekler belli olmuyor daha çok pixel şeklinde görünüyor ve hiç hoş olmuyor eski haline nasıl getirebilirim acaba? şimdiden çok teşekkür ediyorum ilgilenen herkese
Photoshop'taki brushlar vektörel değildir. Sonradan büyütmek küçültmek bozar. Hangi boyda istiyorsanız o boyda yapıp hehangi bir müdahalede bulunmamalısınız sonradan.
mrblr..öncelikle iyi çalışmalar dilerimm.. benim acil olarak photoshop kullanmasını ögrenmem lazım ama gördüğüm kadarıyla bu kolay değil.. sizden isteğim ben bu programı en güzel nasıl öğrenebilirim.. bana cok karışık geldi.. nerden ve nasıl başlarsam daha iyi olur... aynı zamanda corel de ogrenmem lazım ama o sonraki iş..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
kullanım klavuzunu okudum ve ben nerden başlamalıyım en basitinden acıklarsanız sevınırım
efoja verdin bilgi için teşekkür ederim ama ilk zamanlar gayat iyidi çözünürlük hiç bir şekilde bozulma olmuyordu sanırım bir yerden bişi yaptım ve bu böyle oldu ama ne yaptığımı bilmiyorum...
Arkadaşlar burada Olmuyor yazan kısımdaki parlak efektin aynısını nasıl verebilirim :sadsmile: Birçok şey denedim ama aynı olmadı :S Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar konuyu acacak yer bulamadm yanlış yer ise kusura bakmayın. Png nasıl birşeydir? vectorel olarak kullanılabilirmi? photoshopta,illustratorde,imageready de açılıyor fakat jpg gbi. Png yi vector kullanabilyormuyuz?
Arkadaşlar konuyu acacak yer bulamadm yanlış yer ise kusura bakmayın. Png nasıl birşeydir? vectorel olarak kullanılabilirmi? photoshopta,illustratorde,imageready de açılıyor fakat jpg gbi. Png yi vector kullanabilyormuyuz?
Png vektorel değildir. Şeffaflığı tanır. Mesala dekupe ettiğiniz bir görseli png olarak kaydederseniz fonu jpeg'e çevirince olduğu gibi bembeyaz yapmaz. Şeffaf bırakır. Siz de png'yi tanıyan prgramlarda görselleri üstüste koyduğunuzda maskelemeye ihtiyaç duymazsınız.
PSD de "slice" diye bir özellik var. anladığım kadarıyla bu internette kullanılıyor. nasıl ve ne işe yarıyor. bu vesileyle PSD nin nette kullanımına ait basit çözümler de veririseniz memnun olurm. Ziraz yavaş yavaş net işinede girmem lazım. Bana pek çok şeyi PSD de yapmamı öneriyorlar. mesela corelde biraz kurcaladım sayfası ve buton olarak seçilen yerleri web olarak kaydetmeyi becerdim. aynısı sanırım daha iyi halyel PSD de vardır. bu konuda bilgi.
Diğer sorum ise cs 4 ile ilgili. demo olarak kurduğumda sayfa kenarlarının boş olmadığıın gördüm. dolayısyla bir kaç tane iş açtığımda birinden birine sürükle bırak özelliğini kullanamıyorsun. daha önceki sürümlerde dki gibi PSD nin çoklku iş görebilme özelliği nasıl kazanırım.
Arkadaşlar burada Olmuyor yazan kısımdaki parlak efektin aynısını nasıl verebilirim :sadsmile: Birçok şey denedim ama aynı olmadı :S Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
PSD de "slice" diye bir özellik var. anladığım kadarıyla bu internette kullanılıyor. nasıl ve ne işe yarıyor. bu vesileyle PSD nin nette kullanımına ait basit çözümler de veririseniz memnun olurm. Ziraz yavaş yavaş net işinede girmem lazım. Bana pek çok şeyi PSD de yapmamı öneriyorlar. mesela corelde biraz kurcaladım sayfası ve buton olarak seçilen yerleri web olarak kaydetmeyi becerdim. aynısı sanırım daha iyi halyel PSD de vardır. bu konuda bilgi.
Diğer sorum ise cs 4 ile ilgili. demo olarak kurduğumda sayfa kenarlarının boş olmadığıın gördüm. dolayısyla bir kaç tane iş açtığımda birinden birine sürükle bırak özelliğini kullanamıyorsun. daha önceki sürümlerde dki gibi PSD nin çoklku iş görebilme özelliği nasıl kazanırım.
Bu arada sayfalar tam ekran görünümündeyken sayfaları birbirine taşıyamazsınız, küçültmeniz lazım. Eğer küçültme ibaresi yoksa, "F" ye basın çıkana kadar. Umarım doğru anlamışımdır.