Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glory

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim Hakan KALMIŞ
yaptım sağolasın...

süleyman_man

🌱Yeni Üye🌱
photohopta daha yeniyim corel kullanıyordum yetmemeye başladı bi sorum olacak brush plugin action vb bunlar nasıl eklenir ve kullanılır..arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..

saldalı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba
elimde bir tane bornoz resmi var ama bunun etek ucuna bordur eklemem gerekiyor oda resim şeklinde ve düz bir biçimde
yalnız bornozun etek kısmı dalgalı kıvrımlı bu düz şekilde olan borduru etek ucuna nasıl ekleyebilirim aynı şekilde terliğede eklenecek yardımcı olursanız sevinirim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle merhaba ,
Ben Web & Grafik Tasarım eğitimi almak istiyorum.Bunun için bana eğitim verebilecek , yararlı
olabilecek bildiğiniz bir eğitim merkezi var mı ?

grafik tasarım eğitimi almak istiyorsanız lütfen tıklayınız.

merhaba
elimde bir tane bornoz resmi var ama bunun etek ucuna bordur eklemem gerekiyor oda resim şeklinde ve düz bir biçimde
yalnız bornozun etek kısmı dalgalı kıvrımlı bu düz şekilde olan borduru etek ucuna nasıl ekleyebilirim aynı şekilde terliğede eklenecek yardımcı olursanız sevinirim

Görseli bizimle paylaşırmısınız tam olarak anlıyamadım ne demek istediğinizi ?

Taz035

🌱Yeni Üye🌱
millet resimdeki bayanın etrafını komple atmak istiyorum fakat pen tool ile kesmeye çalıştığımda bu şekilde bişi ile karşılaşıyorum ( kesiklerin içindeki siyahlık )
sorun ve çözümü nedir ?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
pentoolsc6.jpg

Pen tool ayarlarınızı yukarıdaki gibi yapınız düzelicektir...

forscream

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop da tüm ayarları nasıl sıfırlayabiliriz acaba ?
şimdiden teşekkürler

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ctrl + K
reset all warning dialogs
birde üst taraftaki menülerin orada farenin sağ tıkını tıklayınca reset all tools çıkar ona tıklayınız.

zodjac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben herhangi bir zemine yazı yazıldığında o yazının zeminle birmiş gibi görünmesini isityorum fakat yapamıyorum elimde örnek resim yok ama şöle anlatmaya çalişiim tahta zemine yazıyı yazdığımda o tahtanın etkilerini almasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

saldalı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bordurmi2.jpg

kullanılacak olan bordur bu düz bir şekilde bornozun etek ucuna terliğin üstüne ve bornozun şapkası olan kısmın uçlarına eklenek ama oraları kıvrımlı şekilde olduğu için tam olarak yapamadım

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
bordür ü kadının olduğu resmin üstüne ekle sonra edit/transform/Wrap tan hallet... arada bir perspektiv ve skew ide kullan... çok rahat yapabilirsin..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar ben herhangi bir zemine yazı yazıldığında o yazının zeminle birmiş gibi görünmesini isityorum fakat yapamıyorum elimde örnek resim yok ama şöle anlatmaya çalişiim tahta zemine yazıyı yazdığımda o tahtanın etkilerini almasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Blending options lardan efekt verin ayrıca txt nın layerını overlay yapın.

zodjac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim Gökhan TEKİN

victoremo

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar benim photoshop' tan 2 sorum olacaktı.
1) Marque tool da çizdiğim çerçenin boyutunu nasıl yenisini çizmeden ayarlayabilirim (örneğin küçük çizdim silip yenisini çizmeden aşağı kenarından tutup uzatmak istiyorum)

2) Çalıştığım layer daki nesneleri (5 ayrı nesne mesela) corel deki gibi ctrl ye basıp tıkladıktan sonra nasıl öyle grup yapılır ya da başka öyle kolay bir yolu var mıdır?

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba arkadaşlar benim photoshop' tan 2 sorum olacaktı.
1) Marque tool da çizdiğim çerçenin boyutunu nasıl yenisini çizmeden ayarlayabilirim (örneğin küçük çizdim silip yenisini çizmeden aşağı kenarından tutup uzatmak istiyorum)

2) Çalıştığım layer daki nesneleri (5 ayrı nesne mesela) corel deki gibi ctrl ye basıp tıkladıktan sonra nasıl öyle grup yapılır ya da başka öyle kolay bir yolu var mıdır?

1) çizmiş olduğunuz layeri transform (cntrl+T) yaparak istediğiniz şekilde çekip uzatabilir veya genişletebilirsiniz.

2) layer panelindeki istediğiniz layerleri shift'e basılı tutarak seçin, aralıklı layerler seçecekseniz cntrtl+alt'a basılı tutarak seçin ve (cntrl+G) grup yapmanız yeterli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...