Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samett86

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar ben cs3 kullanıcısıyım ve image ready yok gif yapabiliyorum o olmadan bi şekilde ama videodan gif yapmak için nasıl bişiy yapabilirim şimddien tşkler

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın violet:

Yazıyı yazdığınız layer in blending options ayarlarından layer seçeneğini : Overlay yapın ve açık bir ton kullanın yazı fontunun rengini.

Sayın samett86 :
Aşşağıda göstermiş olduğum görseldeki yerlerden istediğiniz işlemi yapabilirsiniz ancak bilgisayarınızda quicktime i yüklemelisiniz daha öncesinde.
1234tu4.jpg

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
https://www.grafikerler.net/photoshopta-template-hazirlama-t197.html

https://www.grafikerler.net/photoshopta-slice-tools-t215.html

Bu arada sayfalar tam ekran görünümündeyken sayfaları birbirine taşıyamazsınız, küçültmeniz lazım. Eğer küçültme ibaresi yoksa, "F" ye basın çıkana kadar. Umarım doğru anlamışımdır.

Kolay gelsin.

anladığınız doğru ama cevap yanlış. "f" tuşuna böyle bir özellik bağlanmamış. daha önceki bütün sürümlerde var olan bir işlem cs4 te yok. sadece 1 sayfayı gösteriyor, diğer sayfalar açınca üstte bir araçla seçim yapıyorsun. ancak bu araç sadece resimden resme geçmenin kısayolu gibi bir şey. yoksa 2 sayfayı aynı ekranda göremiyorum

dewdewil

🌱Yeni Üye🌱
photoshop cs3 setup dosyasını cift tıkladıgımda photoshop cs3 baslatılıyor diye kucuk bir windows sayfası acılıyor

photoshop1es1.jpg

ancak sayfa dolduktan sonra yukleme ekranı 1 saniye gözüküp hemen kayboluyor ancak ekle kaldıra bakınca sanki yuklenmis gibi gozukuyor kaldır dedigimdede hata veriyor

photoshop2zy8.jpg

ayrıca 2 kez denedim ve artık ekle kaldırda 1 tane daha cs3 gözüküyor

photoshop3hu9.jpg

umarım derdimi iyi anlatabilmişimdir ayrıca setup da problem yok baska bilgisayarlarda denedim calıstı.

Son düzenleme:

mcmouse

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba, benim sıkıntım photoshopda yazdığımız yazının kenarları tırtırlı gozukuyor bunun bir çözümü varmıdır? photoshopta fazla bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşkler.

soneraktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
PS pixel tabanlı bir program olduğu için yaptığın herşeyi pixel olarak görüyor.
Dolayısı ile PS de ne yaparsan yap kenarları öyle tırtıklı görünür.
Bunu engellemenin tek yolu Yazıları vektörel tabanlı bir programda yazman.

Sevgiler

dewdewil

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar photoshop resimli anlatım yapmak icin nasıl photoshop goruntulerini kaydedecegiz??

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
bunun için bilgisayarın ekran goruntusunu kaydeden programlar var. şuan aklımda program ismi yok ancak google den arama yaparsan eminim bulabilirsin

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
1. seçenek: her adımın ekran görüntülerini çekerek paint programına yapıştırıp jpg kaydedersiniz...
2. seçenek: her adımı ayrı ayrı photoshop'ta jpg kaydedersiniz... ki bu biraz zorlar sizi...

1. seçenek en mantıklı olanı bana göre...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
arkadaşlar merhaba, benim sıkıntım photoshopda yazdığımız yazının kenarları tırtırlı gozukuyor bunun bir çözümü varmıdır? photoshopta fazla bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşkler.

"T" yazı tool seçili iken üst menüde aa diye bir pencere vardır. Orada "Sharpen" seçili olmalı.

fuducuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fuducuk.com
PSD dosyam bozuldu :(

Merhaba arkadaşlar.

10 gündür emek verdiğim PSD dosyam bozuldu ve açılmıyor.

Ekran görüntüsü;

94085699tp1.jpg

Dosyayı indirmek için tıklayın...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Üzüldüm açıkcası 10 gün uğraşmışsınız. Dosyaya birşey yapılabilirmi diye indirip kontrol ettim. Malasef bildiklerimde yetmiyor...

fuducuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fuducuk.com
Üzüldüm açıkcası 10 gün uğraşmışsınız. Dosyaya birşey yapılabilirmi diye indirip kontrol ettim. Malasef bildiklerimde yetmiyor...

Teşekkür ederim Sevgili Gökhan TEKİN.

Uzun bir aradan sonra kendi Portfolyo sitemi yapmaya niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. Neyse, vardır herşeyde bir hayır diyelim. Eğer bir şekilde çözersem başka arkadaşlara da yardımcı olmak amacıyla çözümü paylaşırım.

Kolay gelsin...

grafik_4489

🌱Yeni Üye🌱
meraba resimlerin kenarlarına nasıl feather verioruz açıklarsanız sevinirim

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
meraba resimlerin kenarlarına nasıl feather verioruz açıklarsanız sevinirim

Resmin bulunduğu layer ı shift tuşuyla seçin, daha sonra ctrl+alt+d tuşuna basarak istediğiniz yumuşatma değerini girin. Sonra mouse u ters tıklayın select inverse ü seçin. İstediğiniz görüntü oluşana kadar delete basın.

Ya da kenarlara çerçeve çizin, seçin, gradient ile mask uygulayın. Fırçayla boyamak yerine siyah beyaz seçimli gradient kullanmanız yeterli kenarlarda.

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar Photoshopta replace color seçeneğini nasıl kullanabiliriz? Daha önce replace color'u scan edilmiş gazete sayfasını temizlerken kullanıyordum fakat nasıl olduğunu unuttum.bayadır kullanmamıştm.Birtürlü bulamıyorum.Replace colordan rengi seçtiğimde seçtiğim renk seçili hale geliyordu sanırım daha sonra siliyordum diye hatırlıyorum? yardımcı olur musunuz?

demente

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu gün işyerindeki bilgisayara photoshop CS4 kurum, tam o sırada kesmem gereken bi resim geldi ama CS4'de Filter altından Extract kaldırılmış :sweating: iş acele olduğu için Magnetic Lasso ile yaptım kesmeyi, sonra da başka işler çıktı ve menüleri inceleyemeden paydos geldi.
CS4'de Extract kaldırıldı mı? yoksa başka bi yere mi taşındı?:sweating:

violet

🌱Yeni Üye🌱
5v5fniifllbuyfepr5r.jpg

Bu yazı tipinin ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
5v5fniifllbuyfepr5r.jpg

Bu yazı tipinin ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

cevap yazmışım ama dalgınlıkla farketmemişim bende... bu isteğinizi font istek bölümüne açmalısınız... photoshop'la ilgili değil sorunuz...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...