soneraktas
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
![]()
Bu yazı tipinin ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Exotic fontu da olabilir
![]()
Bu yazı tipinin ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
Bu gün işyerindeki bilgisayara photoshop CS4 kurum, tam o sırada kesmem gereken bi resim geldi ama CS4'de Filter altından Extract kaldırılmış :sweating: iş acele olduğu için Magnetic Lasso ile yaptım kesmeyi, sonra da başka işler çıktı ve menüleri inceleyemeden paydos geldi.
CS4'de Extract kaldırıldı mı? yoksa başka bi yere mi taşındı?:sweating:
Bir yere gittiği yok hala Filter > Extract menüsünden ulaşabilirsiniz.Herhalde dalgınlıktan veya aceleden göremediniz.Yada kurulumdan kaynaklanan bir hata oluşmuş olmalı.
To install the legacy filter Extract drop the //<language>/Goodies/Optional plug-Ins/Filters/ExtractPlus plug-in into the //Adobe Photoshop CS4/Plug-ins/Filters folder and restartPhotoshop.
Exotic fontu da olabilir
dünya barışıyla ya da küresel ısınma ilgili afiş hazırlamam gerekiyo photoshopla fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum ve bu vize sınavı yerine geçicek yardım ederseniz sevinirim
ben ancak fotoshopta resimleri birleştirebiliyorum o da çok kötü oldu pazartesiye kadar yapmam gerekiyo ama nasıl????
Kardeşlerim merhaba, (PC kullanıcısıyım)
Normalde freehand den vektorel bir cizimi copy yaptığım zaman photoshop a
paste yapabiliyordum ki bu çok kullandığım ve kolayıma gelen bir işti.
Geçenlerde ne olduysa "paste" komutundan sonra;
"could not ...the paste command becouse there is not enough memory (RAM)"
gibi bir şey çıkıp beni sinirden sinire gark etti.
Şimdi maalesef freehand den pdf yapıp öyle photoshop a aktarıyorum ama bu da zaman kaybı taktir edersiniz.
BU soruna "kesin" çözümü olan kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim, dilesin benden ne dilerse.:smile:
Not:
Google da çok araştırdım ama iyi bir sonuç bulamadım.
Zamanım olmadığında önceki post lara da bakamadım bu konuda, o yüzden daha önce cevaplandıysa özür dilerim.
Bilgisayarınızda sorun var gibi... Programı tekrar yüklemeyi deneyin.. Olmazsa format gerekebilir... REM sorunlu da olabilir...