Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
slm photoshop ta yapmak istediğim bişey var , bir çay paketi yapılacak ben internetten çay bardağını buldum yalnız
siyah zemin üzerine oturtulmuş ve bardağın içinde zemin görünüyor
yapmak istediğim paketin üzerindeki deseni çıkartmak
bunu nasıl yapabilirm

sızan yağ efektini blur aracıyla yapabilirsin

Ne demek istediğinizi anlıyamadım ben doğrusu ?
Örnek göstermeniz mümkünmü?

Merhabalar, benim photoshop da yapmak istediğim bir işlem elim de 100 lerce dosta var jpeg bunları otomatik olarak ortadan ikiye bölüp ayrı ayrı dosyalar halinde kayıt etmem gerekiyor bu işlemi gerçekleştirebilirmiyim photoshop da yada bunun kısa en kısa nasıl yapabilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Tabiki bu işlemi gerçekleştirmek için actions u biraz bilmeniz gerekiyor. Eğer actions nedir bilmiyorsanız aşşağıdaki konuyu inceleyiniz.
https://www.grafikerler.net/actions-nedir-photoshopta-t56.html?t=56&highlight=actions

Actions un ne olduğunu ve temellerinin nasıl çalıştığını mantığını kavradıysanız. Aşşağıdaki konuyada bakıp automate & Batch ın temelını kavrayınız.
https://www.grafikerler.net/photosh...rnegi-actions-t57.html?t=57&highlight=actions

sorunuzun cevabı bu iki konudadır.

Saygılarımla. Anlamadıysanız tekrardan sorunuz.

dunya

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhabalar ilginiz için de teşekkürler benim photoshop hakkında pek fazla bir bilgim yok verdiğiniz linkleri ben inceleyim işimi halledebilirim umarım bu bilgilerle tekrer teşekkürler. İşin içinden çıkamassam sizi tekrer rahatsız ederim:)) kolay gelsin

farketmez

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.farketmez3.com.tr.tc
sayın hakan kalmış yardımınız için çok tşkr ederim. ve sayın gökhan tekin abi :) avatarındaki resim paylaşımını hala sabırsızlıkla bekl,iyorum :)

SempatiC

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar windows/fonts'a TR yazı karakterleri yükledim sonra photoshop u açtım ama TR olarak görmüyor neden görmüyor yardımcı olursanız sevinirim...

ScoobyDoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar windows/fonts'a TR yazı karakterleri yükledim sonra photoshop u açtım ama TR olarak görmüyor neden görmüyor yardımcı olursanız sevinirim...

yazılarını ilk önce notepadde yaz. sonra ps içine kopyala yapıştır yap.
yine olmazsa text pencereinin sol altı kısmında dil seçenekleri var. oradan türkçeyi seçip tekrar dene

yeni

🌱Yeni Üye🌱
PHOTOSHOPTA bir resmi kücük noktalara nasıl ayırabilirim

mrb Photoshopta yeniyim bir resmi veya çizdigimiz bir seyi nasıl küçük küçük noktalı hale getirebiliriz. tsk ederim cevablarınız icin

yyeekk

🌱Yeni Üye🌱
photoshop ta bir resmin içine başka bi resim daha koyduğumuzda ikinci resmin etrafında dikdörtgeni kalıo onu nası halledebilirim yardımcı olur musunuz?

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım dekupe etmeden bir resmi koymuşsunuz o yüzden kenarlında dikdörtgen kalıyor,
dekupe etmeniz gerekir,

MaSMaVi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yusufcakir.org
Merhaba Arkadaşlar.
Bir Arkadaşım Anlatmıştı Fakat Uygulayamadım.

Brush Kullanırken Style ile Renklendirmek istiyorum Nasıl Napabilirim Resimli Anlatım Yada Açıklama Yapabilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ediyorum..

Saygılar İyi Çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Görselde kullanıcağınız brush u ayrı bir efekt e uygulayarak istediğiniz style ı kullanabilirsiniz. Style nasıl kullanılır bunumu soruyorsunuz ayrıca anlıyamadım tam olarak.

MaSMaVi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yusufcakir.org
Görselde kullanıcağınız brush u ayrı bir efekt e uygulayarak istediğiniz style ı kullanabilirsiniz. Style nasıl kullanılır bunumu soruyorsunuz ayrıca anlıyamadım tam olarak.

Hocam Sadece Brush Kullanırken Normal RGB Renkleri Kullanmıyacağım Sadece Style Kullanmak İstiyorum.

Örnegin : Bir Ağaç Fırçasına Style Kullanmak İstiyorum.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
yapmanız gereken yol.

Öncelikle boş layer açın ve bursh ı seçin rengi siyah yapın ebatı ayarlatın. % 100 opacity ile boyayın.
Sonra EDİT-Define Pattern
bu işlemi yaptıktan sonra uygulamak istediğinizi layerın blending option ayarların girin.
Burada Pattern overlay seçeneğini işaretleyin ayarlarından. Kaydettiğiniz pattern i seçin.

still çalışmanız tamam daha sonra kullanmak istiyorsanız new still diyebilir ve isimlendirebilirsiniz.

yyeekk

🌱Yeni Üye🌱
photoshop ta bir resmin üzerine başka bir resim koyunca koyduğum resmin etrafındaki dikdörtgeni nası yok edebilirim yardımcı olur msnz?

denizreal

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.Surtface blur efekti bende yok,nerde bulabilirim acaba.Teşekkürler

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu özellik CS2 versiyonundan itibaren Photoshop'a eklendi...

akrep

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorum var eski resimlere renk nası verecem anlatırsanız teşekkür ederim forumda arştıryorum ama denk gelmedim.cs9 kullanıyorum daha yeniyim sizlerin sayesinde umarım bişeyler ögrenecem.şimdiden teşekkür ederim

tr_intikam

🌱Yeni Üye🌱
kardeşlerim photoshop fırçalarını renkli nasıl yapabilrim yada renkli oluyormu??

laciverd

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta var olan ve sonradan indirip eklediğim fontların hiç birisinde "türkçe karakter uyumluluğu yok" farklı karakterlerde çıkıyor. BU sorunu nasıl çözebilirim?

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
photoshopta ortalama varmı bir objeyi diğerinin ortasına ortalama alttan ortalama hizalama vs. gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...