Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada grafikerler.net buluşmalarına katışmayan arkadaşlara şunu ifade etmek istiyorum. Emin olun ki buluşmalarımız da en az sitemiz kadar aktif ve eğlenceli geçmektedir. Gelmeyen ya da gelemeyen arkadaşlar kaçırdık diye üzülmeyin. Çok yakında daha büyük organizasyonlarla tekrar bir arada olacağız.
Büyüğümüzden küçüğümüze, profesyonelimizden amatörümüze kadar, biz ciddi ve birbirimize sevgi ve saygıyla birikimlerimizi aktarmayı başaran bir ekibiz.
Arada çatlak sesler olacak elbet, ağızlar torba değil ki büzelim.
Büyüğümüzden küçüğümüze, profesyonelimizden amatörümüze kadar, biz ciddi ve birbirimize sevgi ve saygıyla birikimlerimizi aktarmayı başaran bir ekibiz.
içinde yer alan konuları,paylaşımları,yöneticileri ve üyeleriyle farkını hissettiren ve bizler gibi görsel iletişim üzerine çalışan insanlar için gerçekten birçok konuda faydaları olan bir site.emeği geçen herkesi kutluyor,sitemizin bu başarısının daim olmasını diliyorum.iyi ki varsın grafikerler.net...:alkis::alkis::alkis:
Bu arada grafikerler.net buluşmalarına katışmayan arkadaşlara şunu ifade etmek istiyorum. Emin olun ki buluşmalarımız da en az sitemiz kadar aktif ve eğlenceli geçmektedir. Gelmeyen ya da gelemeyen arkadaşlar kaçırdık diye üzülmeyin. Çok yakında daha büyük organizasyonlarla tekrar bir arada olacağız.
az önceki curcunayı kaçırmışım tüh iki kelamda biz etseydik olurdu 1 seneyi aşkındır bu sitedeyim ve bu kadar iyi yönetilen bu kadar seviyeli başka bir forum sitesi ne gördüm ne duydum zaten bir meslek grubunu oluşturduğu , bu kadar aktif üyesi olan başka bir site yok diyorum ki; HERŞEY GAYET NET :iloveyou:
Başka bir altarnatif düşünemiyorum. Alternatriflerin tek adresi, Grafikerlerin buluşma noktası, Bilgilerin paylaşıldıgı, her gün yeni bir şey öğrendiğimiz.. başka bir site varmı bildiginiz...:wink:
Başka bir altarnatif düşünemiyorum. Alternatriflerin tek adresi, Grafikerlerin buluşma noktası, Bilgilerin paylaşıldıgı, her gün yeni bir şey öğrendiğimiz.. başka bir site varmı bildiginiz...:wink: