Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

aplus

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten çok güzel yazmış yazan ellerinize sağlık.

kübraa_873

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bölüme yeni başladım ama şimdiden böle teklifler var paylaşım için tşkler;)

eyub47

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel ve yerinde uyarılar..

cazgir35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozkaner.com
Türkçe'miz de bir tabir vardır, sanırım hepiniz bilirsiniz " Müşteri Velinimetimdir". Ben bu deyimi biraz değiştirerek kullanıyorum. "Müşteri Velinimetim değil Kralımdır ama kral gibi davranırsa", saygılarımla...

esferay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya gözüm korktu durum bu kadar vahim demek....iyiki paylaşmışsınız gerçekleri öğrendik daha dikkatli oluruz...

patikli

🌱Yeni Üye🌱
Uzun süredir siteyi takip ediyordum fakat üye olmak bugüne nasipmiş.Bu yazıyıda hep es geçmişim.Bundan 3-4 ay önce bu yazıyı okuyabilseydim 2 tane iş elimde patlamazdı...
Teşekkürler bilgiler için....

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
kesinlikle süper bilgiler bunlar. şahsım adına para mevzunu konuşurken bile sıkılıp bunalan biriyim. bunları kafama kazımam gerek :angel:

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hasan yalçın beye bu çalışmasından dolayı macci arkadaşımızada paylaşımından dolayı teşekkür ederm. ben veteriner hekimim ama 4 yıldan buyana grafik tasarımla uğraşıyorum. kliniğim olduğu zaman lar eğer bu yazıyı okumuş olsaidim kliniğim hala ayakta olurdu ama şimdiyok .çünkü busebeplerden dolayı kapattım. İFLAS ETTİM: saygılar.

Allah Allah.. geçmiş olsun, lakin iflas eden, işsiz kalan ya da boşta gezen herkesin "dur grafik tasarımcı olayım" demesi ne kadar doğru? bende iflas etsem kim bana veterinerlik ya da doktorluk yapmam için izin verecek? böyle saçmalık mı olur? insanlar bu iş için 4 yıl üniversitede eğitim görüyor. iki photoshop tıklaması, drop shadow, emboss efekti atmakla tasarımcı olunmuyor.

aurum63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aurum63.com
çok doğru yazmış arkadaş, ayrıca, müşteri her zaman haklı değildir, bunu hiç bir arkadaş untmasın. bizim branşta çok göz nuru var ve istismara çok açık. Biz, ortağıma göstereyim diye örnek yaptırıp doğruca matbaaya baskıya verenleri gördük, biz bu nedenle artık avans falanda almıyoruz, paranın tamamını peşin alıyoruz. Müşteriye soruyoruz; sen bu parayı iş bitince veya 20 gün içerisinde ödeyecekmisin ? evet derse o zaman , hepsini peşin ver daha ucuza yapalım diyoruz. Emin olun o kişi ciddi ise hemen kabul eder, ve yine emin olun, kabul etmeyenler kesinlikle kıvırtma planı yapanlardır. Aynı şekilde bizde matbaaya tamamını peşin vererek daha ucuza ve daha hızlı yaptırabiliyoruz. Bu fiyat kırmaları elbette kaliteyi etkilemiyor. Bu sistemi deneyin, pişman olmazsınız.

sha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerinize sagLık bu sadece bu iş dalinda gecerLi deil tum meslek guruplarında yasanior bu..

serdarayazz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ayazbilisim.com
hak veriyorum

bende bu paylasılanlara sonuna kadar katılıyorum.bnlardan birkaçı prensiplerim arasında yer alıyor ama daha da açıcam bu konuyu.teşekkürler tekrar.

serap anıl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hasan Yalçın Bey, bu sektörü 10 maddede yazmış...Her maddenin altına imza atılası bir yazı,,teşekkürler...

flutus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğinize sağlık, maalesef ki sadece tasarımda değil her meslek dalında, özellikle de işinizin insan ile ilgili olduğu her durumda bunlar yaşanıyor.

bir de şöyle bir gerçek var tabi ki, bizim ülkemizde-maalesef- yapılan işe, emeğe saygı yok, işin daha da kötüsü tasarımlarımızı sunduğumuz müşterilerin(büyük bir kısmının) tasarım anlayışı, zevki, tasarımcı bakışı, görüşü yok.

işimiz gerçekten zor. hem işlerimizi hakkıyla kabul ettirmek hem de emeğimizin yenmesini engellemek durumundayız.

hepimize kolay gelsin.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten süper bir konu olmuş 10 maddenin 1 kaçtanesini değil hepsini yaşadım özellikle daha önceki arkadaş şu fiyatı vermişti konusu çok geliyor başıma o zaman o arkadaşla çalış diyip konuyu kapatıyorum gerçi 10 kişi ile muhattap oluyorsam 3'ünün işini kesin alıyorum ve bunlar hep geri dönüşümlü oluyor sağlam müşteri temiz para demektir ;) az olsun öz olsun