Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hala öğrenciyim ama burda yazan durumların hepsini yazları çalıştığım yerde yaşıyorum gerçekten zor durumlar ve bu yazıyla kendimi sınamış oldum verilen cvplarını aynını uygulayan biriynişim ne mutlu..

ufukkaraca

🌱Yeni Üye🌱
İş bittikten sonra parayı vermeye kıyamıyorlar bikere başıma geldi...
Siteyi yapmadan önce yarı parasını aldım bittikten sonra 3,5 kere gittim şugün gel bugün gel baktım olacak gibi degil siteyi kapattım :) aradı sonra beni gel parayı al dedi :D

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya evet bu çok kötü benimde başıma geldi v insanlar tasarım ücreti die bişeyi saçma görüyor emek harcamışsınız doru diip oda neymiş diorlar tasarım ücreti diince logo die büyük firmaların yarışmalarla seçtikleri iisimlerini millet alıp beleşe getirmeye çalışıyo onların eline somut birşey vrmediiğin sürece para ödeyip hkkını vermek istemiyorlr ama sölesende anlamıyorlarki verdikleri para sadece matbaa için:S

perikiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
24 senedr babam aynı sektorde 3 senedır de ben bızım tasarım baskı ıslerı yapyoruz aynı cumleler aynı sozler herkes sonra veırırız su matbaa su ısı sukadar yapıyo sen yuksek fıyat verıyosun gıbı bır takım cumleler sozler.
yukardakı yazı ıcın arkadasa tesekkurler

graphimedia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle bu paylaşımdan ötürü teşekkür ederim.. bir grafik tasarımcı ve ajans sahibi olarak bahse konu maddelerin hepsiyle mutlaka karşılaştım. Piyasanın bu hale gelebilmesinde aşırı çaba sarfedip yüksek performans gösteren arkadaşlarımıza da buradan şükranlarımı iletiyorum...

Çorbaya düşen sinekler gibi mide bulandırıyorlar sadece...

grafi10

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafi10.com
Yaklasık 1,5 seneden Beri web tasarımı ile ugrasmaktayım. İlk iki web sitesini masrafları karsılıgında bedavaya yaptım..Ama bunlar benim arkadasımdı ve referans gerekliyli. Su an
belirli bir kurallarım var herkese her fiyata tasarım yapmıyorum. Ama iki photoshop bilen hazır siteleri editleyip bunları 25-50 ytl ye tasarımcıyım diyip pazarlayan arkadaslarımızda var. Sanırım kendi piyasamızı yine kendimiz bozuyoruz. Sonuc olarak önce cuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor...

ortalama 9 yıldır web tasarım ve int hizmetleri saglayıcısıyım bu tarz işlerde kullanıcı ile saglayıcı arasında mutlaka resmi prtokol olmalı asla unutma yazılı olan her şey güven ve güvencedir. piyasaya gelince rüzgar taşın üzerinden sadece toz alır. herkes işini ne kadar profesyonel yapar ve ıspatlarsa arada kalan çapulculara iş kalmaz :D

AaAaga

🌱Yeni Üye🌱
Eline saglık kişi muhatabını tanımalıdır .Sanatcı baktımı görmeli duydumu anlamalı dir.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
fazlası var eksiği yok buna benzer daha nıcelerı akıldan asla sılınmemeli 10 önemli madde
emeğine sağlık cok bılgılendırıcı bır o kadarda dogruluk payı olmasından dolayı cok üzücü...

ebru_ebru

🌱Yeni Üye🌱
piyasada o kadar çok dolandırıcı var ki Allah hepimize yardım etsin...benimde bunun gibi başıma gelmişti...müşteri logo için ajansa geldi logo yapıldı müşteri beğendi ama sorun patrondaydı tabi müşteriyle anlaşamadık yok efendim henüz görüşemedik vs vs bir sürü bahane üretmişti paramı alamadan çıkmıştım işten daha sonra benim çalışmamı arkadaşım tesadüfen tabelada görmüş gel de sinirlenme:) bundan sonra kurallarım kesin ve katı olacak asla taviz vermeyeceğim...para yok,bu aralar işler iyi değil,elimize toplu para geçicek, birkaç gün içinde paranı vereceğiz gibi yalanlara inanmamak lazım...özellikle bu gibi durumlarda tecrübesi olmayan arkadaşlar daha dikkatli olmalı herkesi kendimiz gibi zannetmeyelim :)

onurkrky

🌱Yeni Üye🌱
" Piyasanın altında ücret talep edenler yakında bu piyasadan ayrılacak demektir ya iflas edeceklerdir yada sektör değiştireceklerdir. "

bu çok doğru işte

Beka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tasqarimci isi degil ticaret isi.benim koydugum kurallarim var.bu budur kardesim isine gelmiyosa 3 lirayada logo ciziyolar

valla iş buralara geldiyse bu işe yeni başlıcak arkadaşlar bu işten para kazana mıcak demektir. eskilere ustalara bişey olmaz onların zaten kendilerine göre piyasaları vardır. işverenlerin mantalitesini de çözmüşlerdir. hangi işi kaç paraya yapıcaklarını bilirler. ama bu işe yenii başlayan arkadaşlarımzın bu yazıyı dikkatle okumalı gerektiğini düşünüyorum. çünkü artık bu meslek böyle giderse 5 yıl içinde asgari maaş sistemiyle yapılan bir iş haline gelicek. üç liraya logo çizen arkadaşlara bişey demicem. onlara belki öyle yapmalarını söylüyorlardır işverenleri. ama 3 liraya logo çizdiren tüm iş verenleri ben kendi adıma kınıyorum...

elif01

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende katılıyorum bende amatör olmama rağmen çokk karşılaştım. çok güzel anlatmış teşekkürlerrr

Bekkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede yaşanmış ve yaşanmakta olan maddeler :) Türkiye'yi düşünürsek çoğaltadabiliriz bu maddeleri :)

graphicdesign86

🌱Yeni Üye🌱
her şeyden önce kendi prensibimiz önemli ve işimize duyduğumuz saygıda tabikide...