Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

adul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlatılanlara benzer olay benimde başıma geldi ve hatta bunu yapan sivil polis ti ve işin komiği işi ayağına kadar getirmemi istemişti.

DiaNNa

🌱Yeni Üye🌱
çok güzeL ßir paylaşm saolasın.!! ßunLaRı ßiLmek da geRekLi, eğeR ekmek paRası kazanacağım diyorsan..

Moderatör tarafında düzenlendi:

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
3- Bu işi bizim için yap, senin için iyi referans olur, işlerin açılır!

En büyük yalanlardan biri. Aynı şeyi lavabocuya söylediğinizde, size vereceği yanıt, "İşimi kusursuz yapsam bile farkedilmek için bunu size bedavayamı yapmam gerek?" olacaktır.
Ayrıca işi bu şekilde yaptıran işveren etrafındakilere projeyi ne kadar ucuza çıkardığını böbürlenerek anlatacaktır.
Çevresinden sizi yeni bir iş için arayan olsa bile muhtemelen size diğer işten aldığınız ücreti önereceklerdir.

buda benim başıma geldi evet benim için iyi bir referans olmadı ama onun için iyi bir referans olacak:D

ayşe özmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yarın istiyorum

arkadaşlar 90 yılından beri bu işi yapıyorum mutfağında yetiştim hala devam ediyorum yazılanların hemen hepsi çok güzel herkes bir kere aynı yoldan geçmiş öğrenmiş ama hala öğrenemeyenler var dediğiniz gibi para hemen gelsinde nasıl gelirse gelsin bazı işleri görünce insan utanıyor gerçekten. Kendimize saygı duymalıyız ama patronlara da çok iş düşüyor bu da ayrı bir gerçek. Beni en çok güldüren ise müşterilerimizin yüzde 70i baskı ile ilgili işlerde yarın saat kaçta alayım cümlesidir:rofl

laterit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşim haklı bu kurallara uymak gerekli prensip sahibi olacaksın işine gelene teşkkürler biladerim güzel bilgiler

qrafist

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ajansonyedi.com
kesinlikle yeni başlayanların ezberlemesi gereken maddeler :) çokteşekkürler ellerine sağlık

Totalin

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili grafiker, tasarimci veya designer arkadaslar kendinizi nasil tanimliyorsaniz ben sizin camianizdan olmadigim icin tam olarak nasil hitab edecegimi bilmiyorum kusura bakmayin.

simdi bu basliktaki yaziyi okudum gercekten guzel bir yazi sizlerde bu yazidakilere katiliyorsunuz.

simdi benim merak ettigim sizler isin nasil yurumesini istiyorsunuz.

Ben dedigim gibi sizin sektorden degilim webhosting ve kiralik sunucu konusunda yurt disinda faliyet gosteriyoruz.

Onumuzdeki yil Turkiyede bir cok dergiye ilan veriyoruz( ilk ilanimiz bu ayki chip dergisinde cikacak) yalniz sorunumuz ilan icin tasarim Hollandada bu isi teslim ettigimiz arkadaslar gercekten gulunc bir ilan hazirladilar ve Turkiyeden birini bulduk kendiside cuma gunu hazirlayacakti ama olmadi cumartesi dedi talihsizlik evinin catisi ucmus o yuzden yarina kaldi.

simdi benim merak ettigim ben bir tasarimciyla calisacagim zaman nasil bir anlasma yapacam?

simdi ben bu grafikerle anlastim arada bir araci oldugundan oyle para konularini detayli konusmadik hatta dergi basima girecegi icin ilani direk dergiye gonderecek ve bizde parasini odeyecegiz. ama ortada araci olmasaydi nasil olacakti bu is yani sizlerden biriyle calismaya kalksam bu maddi isleri nasil ayarlayacaktik?

bu siteden bir kac kisiyle gorusuyoruz web sitemiz ve bundan sonraki ilanlar icin ben simdi nasil halledecem bu para isini?

parayi pesin vereyim desem sorun degil vereyim ama karsimdaki insani tanimiyorum,
e grafiker isi bitirdikten sonra alayim dese oda beni tanimiyor.

ya yapilan is hic hosumuza gitmezse ne olacak Hollandada yaptirdigimiz ilanin parasini odemek zorunda kaldik ve kullanmayacagizda bunu nasil halledecegiz.

bu konuda sizlerin beklentisi sartlari ne ogrenebilirsem benim icin cok ciddi bir soru isareti ortadan kalkmis olacak.

simdiden tesekkurler

ozgur_tutsaq

🌱Yeni Üye🌱
aslında müşteri velinimettid diye varsayımı kullanmak pek de öngördüğüm bi açılım değil. ancak ne olursa olsun ekmek yiyoruz bi yerde bence idare edilebileceği kadar idae edilmeli. ancak kişiye ve firmaya göre değişir bu :D ayrıca yazı bence çok doğru tamamen katılıyorum. tşkler

teknozimec

🌱Yeni Üye🌱
içeriği çok zengin bir yazı ..

Günlük hayatımızda;herzaman karşılaştığımız olayları çok güzel bir şekilde ifade etmişsiniz.

costigan

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten iyi sorulara iyi açıklama heğpimiz hemen hemen hetrgün karşılaşıyoruz bu serzenişlerle

JaMasteR

🌱Yeni Üye🌱
Çerçevelettirilip ofisin bir kenarına asılması gereken bir yazı tesekkurler..

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler paylaştığın için gerçekten böyle sözler bu piyasada çok kullanılıyor...

Siba1453

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buradada çok güzel bir röportaj yapılmış. Matbaaların reklam ajansları acmasını yorumunu, türkiyede reklam sektörünün geleceği daha bir cok konuyu güzel ele almışlar
Abdürrahim Sönmezle Röportaj

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
zerzeniş yada değil, bu işler büyük firmalarla çalışmıyorsanız (muhtemelen %1 olasılık büyük firmayla çalışmak) bu şekilde yürüyor, her 2 müşteriden biri sizi dolandırıyor (bu maddelerin tanımı bu olmalı) bir çözüm yolu yok, zaten emperyalizmin temel kuralı çalışır, parası olan zaten matbaa sahibidir, ve piyasayı o belirler, ... Grafiker bi işi basıp veremez , dolayısıyla elle tutulur bişi veremez, matbaa bunu yapabilir, ve bu işi piyasayla oyun oynayarak yapabilir. Kurallar böyle para kazanır, ve sen ufaksan ufak kalırsın :)

ve yinede tecrübe edilmek zorunda olunsada, bilgilendirme için teşekkürler

sevketderya

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş bir yazı malesef işlerimizi iki dakikada bilgisayar yardımıyla yaptıgımızı zanneden kolaycı zihniyet heryerde aynı.yazı için teşekürler .