Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tim Ajans logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
okunmakta zorluk çekiliyor ilk bakışta bide arkadaşların dediği gibi fazla renkli sanki...elinize sağlık..

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo hayal ediyoruz, çiziyoruz, üretiyoruz...Bunu yaparken kullanılıcak yerleri düşünmemiz lazım ve bunu sunucağımız kişileri...Bu logoyu ilk gördüğümde duyan gelmiş gibi bir his oluştu içimde...Tamam çiziyor, boyuyor vb şeyleri yapıyor olabilirsiniz ama bu kadar ayrıntı teferruat bir ajans için fazla değilmi?Eğer nitelikli işlere imzamızı atıcaz diyorsanız bu imza düzgün olmalı...Siyah beyaz baskı dan kasıt ise bu logo nun siyah-beyaz basılıcağınıda düşünün demek...Bu logoyu 1cm den daha küçük de uygulayabilirsiniz.Ve birde maliyet düşünün 4 renk bir logo ile tek renk bir logo maliyeti oldukça etkiler.İyi çalışmalar...

eagleos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben çok karışık ve renkli şeylerden hoşlanırım ama sadece eğlenmek amaçlı hoşlanırım iş resmiyete bindiyse hele hele kurumsal olarak logo tasarımına dayandıysa bence eğlenceden çok sadelik ve resmiyet gerekli...logonuz çok hoş,göze çarpıyor,akılda kalcağından da eminim;fakat gerçekten çok karmaşık o fırçanın "İ" harfi olarak algılanması zor ve "M" harfinin rengarenk (adeta ben burdayım diye bağıran bir tavır içinde)olması logonuzu resmiyetten uzaklaştırmış bir görüntü çiziyor...bana laf düşerse eğer sadece "T" harfini simgeleyen kalem kalırsa yani diğer yazılar sade yazılırsa ve 15-16 renk yerine 3-4 renk kullanırsanız işte o zaman resmi ve ciddi bir logonuz olur...bu logo güzel fakat kırtasiye için yapılmış gibi duruyor...bu sadece benim düşüncem...saygılarımla

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok kompleks olmus..
tarz meselesi
bana gore logo saf ve sade olmali.
bu logoyu kartvizitin uzerine dusunsene..???
yinede herkesin fikilerine saygi duyarim.. :)

ttanerr

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel olmamış diğer arkadaşın dediği gib çok renkli çocuk işi olmuş

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TİM kelimesine uyan sade bir maskot(yada bir ekibi andıran bir kaç obje) kullanıp yanınada sadece "tim ajans" yazsan nasıl olur?

bhfo38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel eline şağlık ama çok karmaşık

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bence çok karmaşık olmuş daha sade bir logo olabilirdi .Okunmuyor :(

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk baktığımda logoya birşey anlamam ancak detaylı incelediğimde bunun bir ajans olduğunu ve tim olduğunu anlarım umarım anlamışsınızdır dediğimi...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok fazla detay var. Geçenlerde tv kanallarımızla ilgili olan anketi bir inceledim ve farkettim ki logolar ne kadar da sade. Bu da akılda kalıcışığı sağlıyor sanırım. Detay sayısının fazla olması vurgu yapılmak istenen ismi de arka plana itebiliyor. Ama logo işlevine uygun olarak tasarlanmış. Eğer logoyu değiştirecek olursanız onu da paylaşmanızı çok isterim.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok fazla detay var. Geçenlerde tv kanallarımızla ilgili olan anketi bir inceledim ve farkettim ki logolar ne kadar da sade. Bu da akılda kalıcışığı sağlıyor sanırım. Detay sayısının fazla olması vurgu yapılmak istenen ismi de arka plana itebiliyor. Ama logo işlevine uygun olarak tasarlanmış. Eğer logoyu değiştirecek olursanız onu da paylaşmanızı çok isterim.

no_cause

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım güzel olmuş yanlız fazla karışık. biraz üzerinde oynamanı tavsiye ederim, yani ismin bir bakışta okunmasını sağla, TİM olduğu pek belli olmuyo...

kural82

🌱Yeni Üye🌱
:)barı bı cros atsaydınız bı yerıne cmyk... şeker ambalajı için tasarlanmış sankı
Şeker tadında bı ajans ıse ok.yada bı ananokulu tabelası gıbı de dıyebılırız yanı çoluk çocuk şeker şerbet karışmış... daha sade ve sakın..

jixx1903

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlanma zorluğu olan bir çalışma olmuş. daha sade olabilirdi elinize sağlık ;)

uguruzuncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo görsel anlamda gayet güzel ve anlamı açık fakat baskıda bu renk geçişleri arasında problem olur gibime geliyor? Bu arada macscream dediği gibi polemikten uzak gerçek cevaplar vermek gerekir.

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
amblem,logo anlaşılabilir,kullanılabilir olmak zorunda çalışmanız başkaları tarafından çizilemez baskıda 4 renk olarak basılmak durumunda kalır maliyeti arttırır yanı sıra serigraf baskılar için uygun değildir bence kurumsal bir logo template çalışması değil ha fotoğraf kullanmışsınız ha böyle bir çalışma yapmışsınız çok farklı değil yanlış anlaşılmak istemem ama ucuz duruyor...

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya olmamış demek zorundayım bi ajans için çok uygunsuz üstelik insanları çok yoran bir görsel imaj. renklerden imajların çeşitliliğinden dolayı kesinlikle insanların aklında iz bırakamaz. Tim aslında çok çabuk akılda kalabilen bir kelime bunu bu görsele kurban etmemeni öneririm emeğine sağlık kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...