Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tim Ajans logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya olmamış demek zorundayım bi ajans için çok uygunsuz üstelik insanları çok yoran bir görsel imaj. renklerden imajların çeşitliliğinden dolayı kesinlikle insanların aklında iz bırakamaz. Tim aslında çok çabuk akılda kalabilen bir kelime bunu bu görsele kurban etmemeni öneririm emeğine sağlık kolay gelsin...

Bu konuda bir profesyonelliğim yok ama aynı fikirdeyim sadenin her zaman daha etkileyici olduğunu söylemeden edemeyeceğim.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben bi tek m harfini seçebildim çok renkli ve karmaşık çok daha sade olmalı bence

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence önce dünyada yapılan Logo Typlara bir göz atın. Sonra ülkemizdekilere bakın. Sonra logo yapmanın kurallarını okuyun. İyice belleyin. Sonrada logo yapın.

İyi çalışmalar...

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya bence çok karışık bi logo kurumsallığı yok.

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kırtasiye tabelası gibi olmuş. çok fazla renk, çok fazla obje kullanmışsın. tim hiç okunmuyo. isimle objeleri beraber kullanmamalısın. bu benim fikrim

by_murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam, acizane tavsiyem küçültüp bakmalısın ajans yazısı kaybolacak sanki denemekte fayda var

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım fikir güzel ama biz grafiker olduğumuz için bunu okumak bizim için zor değil ama birde sıradan grafik bilgisi olmayan arkadaşlar bunu okumakta zorluk çekebilir daha az renk ve sade bir çalışma olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum başarılar

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne yazık ki konu başlığı "tim ajans" olmasa buradaki çoğu kişi de benim gibi tim yazısını okuyamayacaktır. çoğu arkadaşımız size daha sade ve az renkli bir çalışma yapmanızı önermiş. logoda ille de çok fazla mesaj vereceksiniz diye birşey şart değildir. "ajans başlığı altında birçok işe yervermemiz" gibi bir sebeple logoyu karmaşıklaştırmışsınız. ayrıca farklı işlere yer vermenize rağmen karmaşıklık hep tasarım öğeleriyle dolu (kalem-fırça-dolmakalem)

bence sitedeki diğer logo paylaşımlarına ve piyasadaki beğenilen logoları bir inceleyin. hatta gözünüzü kapayıp etrafta gördüğünüz ve çok hoşunuza giden logoları düşünün. sizinki ile kıyaslayın. ne demek istenildiğini daha iyi anlayacaksınız.

yine de ellerinize sağlık, iyi çalışmalar...

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence çalışma 'bir logo olabilme' özelliklerini taşımıyor..
daha çok bir resim gibi.tablo gibi..
bunu minik kartvizitinize bastığınızı düşünsenize..
ya da ne bileyim bir rozete..
buradan kaybediyor zaten..sonrası malum.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Her logo tasarımına tek tek yazmakistediğim bir şey var bu sitede:
"Bir logo kuma çizilebilecek kaar basit ve kuma çizildiğinde bile bir anlam ifade edebilecek kadar anlamlı olmalıdır."

Sizin yaptığınız işlerin aynısını yapan cen ajansın logosunu koyuyorum. Bildiğiniz gibi cenajans bu ülkenin en köklü reklam kuruluşlarından biri. Bence yaptığınız işin nasıl olduğunu siz karar vermelisiniz bu bilgilerin ışığında. Hem mesela lazım olması halinde o logoyu nasıl tek renk yapacaksınız onu da merak ettim doğrusu?

cenlogo.jpg

Bence bu çalışmayı bir kenara bırakıp yepyeni bir logo tasarlamanız lazım. Ağır bir eleştiri olarak algılamayın ama gerçekten olmamış...

tekhun

🌱Yeni Üye🌱
Farklı ve renkli bir tarz ama ajansa gidecek bir logo değil bence ajans logoları daha estetik olmalı

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ya kusura bakma söylemeden yapamicamda grafiker olan biri nası olurda böyle bi tasarım çıkarır ortaya? yaptığın oynamalardan birini tek bir harfde yapsan, renkleri en fazla iki'ye düşürsen, fontları sadeleştirsen iyi bşy çıkabilirdi ama buna söyleyecek başka bşy bulamıyorum.

naz08

🌱Yeni Üye🌱
fazla obje kullanilmis biraz daha sade olabilirdi...

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzellik göreceli bir kavram arkadaşlar unutmamak gerek eğer buraya çalışmanızı koyduysanız kötu veya iyi eleştiriye açık olmalısınız agresif gördum biraz sizi. bencede karışık bir çalışma olmuş göz karmaşası yaratıyor sadelikten yana olmak daha iyi gibi :S

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
bülent bey amacımm orda görsel bi uyum yakalamak ve bu uyumu biimsel sonuçlara dayandırmak yani logoda daire ,üçgen,kare,çizgi ,ve leke var dolayısıyla tüm evrende kullanılan ögeler ve bu ögeler bir uyum,komposizyon halindeler....ayrıca kalem, divit ,ve fırca uyum içinde bi çalışma yapıyolar..kimisi yasısını yazıyor, kalem noktasını koyuyor..,,,fırça altçizgisini çekiyor....cetvelse düzeltmeleri yapıyor hepside bi takım olarak bi şeyler ortaya koyuyorr....işte burda da takımdan TİM ortaya çıkıyor....amacım en son time ulaşılmasıydı zaten bu logoyu anlamaya çalışan insanında logo direkman beynine , görsel şemasına direk olarak kaydedililiyor....:)

nazyy arkadaşımm güzel yorumun için teşekkürler...hani sen imzanda demişsinya her zaman çoğunluktan farklı düşünün diye ben öle yaptım işte ....:)

Söylenecek o kadar çok şey var ki, affınıza sığınarak ve bu logoyu buraya koyduğunuz için olumsuz eleştirilere de açık oldugunuzu duşunerek soylemek istiyorum ama yukarıdaki yaptığınız açıklamadan korkuyorum!
bir logoya bu kadar yük ağır gelir.
demekki ajans değilde süpermarket olsanız logonuzda ekmek süt yumurta çay şeker vs vs vs vs.. herşey olacak..
bir logo için bu açıklamayı görsel bilgisi olan birisinin yapabileceğine inanmıyorum kusura bakmayın.
siz REKLAM AJANSIsınız ve insanlar size kurumsal kimliklerini emanet ediyorlar, kendiniz gibi kimlikler oluşturacaksanız müşterilerinizin adına endişeleniyorum.

Logonuzu tasarladığınız bir web sitesinin altına imza olarak düşündünüz mü?
Logonuzu bir kartvizit üzerinde düşündünüz mü?
Logonuzu bir antetli üzerinde düşündünüzmü?
vs vs vs

tek yapmanız gereken google a logonun amacı diye yazıp cevaplara bakmak, logoda yaptığınız tüm işleri anlatmak zoruna değilsiniz, o zaman siz diyorsunuz ki koç holdinh koç pazarlaması yapan bir mezbaha.
alttaki resimde dünyaca ünlü markaların logoları var bana 1 tanesinin logosunda yaptığı iş ile ilgili materyal gosterebilirmisiniz?
web2logo.jpg

daha fazla açıklama yapmak haddime değil..
başarılar diliyorum size..

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Söylenecek o kadar çok şey var ki, affınıza sığınarak ve bu logoyu buraya koyduğunuz için olumsuz eleştirilere de açık oldugunuzu duşunerek soylemek istiyorum ama yukarıdaki yaptığınız açıklamadan korkuyorum!
demekki ajans değilde süpermarket olsanız logonuzda ekmek süt yumurta çay şeker vs vs vs vs.. herşey olacak..
bir logo için bu açıklamayı görsel bilgisi olan birisinin yapabileceğine inanmıyorum kusura bakmayın.
siz REKLAM AJANSIsınız ve insanlar size kurumsal kimliklerini emanet ediyorlar, kendiniz gibi kimlikler oluşturacaksanız müşterilerinizin adına endişeleniyorum.

vs vs vs

tek yapmanız gereken google a logonun amacı diye yazıp cevaplara bakmak, logoda yaptığınız tüm işleri anlatmak zoruna değilsiniz, o zaman siz diyorsunuz ki koç holdinh koç pazarlaması yapan bir mezbaha.
alttaki resimde dünyaca ünlü markaların logoları var bana 1 tanesinin logosunda yaptığı iş ile ilgili materyal gosterebilirmisiniz?

Üstad mükemmel açıklamış... Aynen katılıyorum...

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅

vs vs vs

Yuzde Yuz Katiliyorum..
Gercekten guzel aciklama.
Tbrkle.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık yanlız çok karman çorman olumuş ilk bakışta okunmuyor. bana kalırsan daha sadece bir çalışma daha hoş olurdu. iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...