Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tim Ajans logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sema5

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet hoş olmuş ellerinize sağlık...ilk bakışta göze hitap ediyo bi çekicilik war

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Söylenecek o kadar çok şey var ki, affınıza sığınarak ve bu logoyu buraya koyduğunuz için olumsuz eleştirilere de açık oldugunuzu duşunerek soylemek istiyorum ama yukarıdaki yaptığınız açıklamadan korkuyorum!
bir logoya bu kadar yük ağır gelir.
demekki ajans değilde süpermarket olsanız logonuzda ekmek süt yumurta çay şeker vs vs vs vs.. herşey olacak..
bir logo için bu açıklamayı görsel bilgisi olan birisinin yapabileceğine inanmıyorum kusura bakmayın.
siz REKLAM AJANSIsınız ve insanlar size kurumsal kimliklerini emanet ediyorlar, kendiniz gibi kimlikler oluşturacaksanız müşterilerinizin adına endişeleniyorum.

Logonuzu tasarladığınız bir web sitesinin altına imza olarak düşündünüz mü?
Logonuzu bir kartvizit üzerinde düşündünüz mü?
Logonuzu bir antetli üzerinde düşündünüzmü?
vs vs vs

tek yapmanız gereken google a logonun amacı diye yazıp cevaplara bakmak, logoda yaptığınız tüm işleri anlatmak zoruna değilsiniz, o zaman siz diyorsunuz ki koç holdinh koç pazarlaması yapan bir mezbaha.
alttaki resimde dünyaca ünlü markaların logoları var bana 1 tanesinin logosunda yaptığı iş ile ilgili materyal gosterebilirmisiniz?
daha fazla açıklama yapmak haddime değil..
başarılar diliyorum size..

ancak bu kadar iyi açıklanabilirdi, tebrikler. logo örnekleri cuk oturmuş :)

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım emek vermişsin güsel emeğine sağlık ama bana çok karışık geldi göz yordu daha sade bişeyler en uygunu bence logoda başarılar

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok renkli bence logoda enfazla 3 renk olmalı.

yesos

🌱Yeni Üye🌱
tim yazısı arka planda kalmış ama ellerine sağlık.. genel olarak güzel..

afrodit

🌱Yeni Üye🌱
peki buraya bikaçtane yeni yaptığım logoları koyuyorum .

afrodit

🌱Yeni Üye🌱
yenilogo.jpg

buda logomuzun tek renk ve 2 renkli halleri bunlar da renk uggulamaları nasıl durmuş....
acabaa...?
t304mlogo.jpg

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
gelişme çok büyük. uyarıları dikkate aldığınız belli. ama lütfen bu kalemli fırçalı logo üzerinde daha fazla uraşmayın sadece boşuna zaman kaybediyorsunuz bence güzel bir logo yapın ve bu çok ugraş verdiğiniz çalışmayı da belki logo değil de bir afiş olarak kullanabilirsiniz..

bu logolar üzerinde gerçek eleştiriler yapılabilir artık.
yenilogo.jpg

logoda gölge kullanmanı tavsiye etmem bir çok alanda sorun olacaktır, ortadaki iki logo üzeirnde durabilirsin.

çok kabaca ufak düzeltmeler denedim ama bunu çok daha gelştirmelisin ilk çalışmmaya nazaran tartışılmaz bir ilerleme var.

çalışmalarınızın devamını diliyorum

ayrıca sanırım google a "logo ne işe yarar" diye yazıp bir logoda olmaması gerekenleri incelemişiniz bu çalışmada:)
tnmm.jpg

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ortadakilerin birini sec bence.
art-izz arkadasimizin yaptigida guzel olmus.

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet,ortadakilerden biri güzel, elinize sağlık

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
tnmm.jpg

işte bu logo güzel olmuş. art-izz'e katılıyorum, şu kalemli, fırçalı logoyu unut artık. o öldü :) bir de sadece ne kastettiğimizi görmen açısından o logonun herhangi bir rengini kartvizit çalışmasının üzerine koyup bilgisayardan gerçek ölçülerinde bir çıktı al, bakalım logoda nereleri göreceksin ve nereleri görmeyeceksin. çoğu detay nokta gibi veya çizgi gibi kalacak. bence yeni logolarda daha güzeller var...

ibrahim63

🌱Yeni Üye🌱
Salemun Aleyküm Arkadaşlar Hepinize Mrb Ben Yeniyim...Bana Fotoğrafcı Logosu Lazım Kim yapabilir...Cevap bekliyorum...Tşkler..

esmerkral

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok renklı olmus ve karısık daha sade ve daha cekıcı bırsey olabılırdı

adta45

🌱Yeni Üye🌱
Yazı zor okunuyor gibi sanki. Birde ilk bakışta ajans yazısını görmesek ajans değil de sanki kırtasiye malzemeleriyle ilgili bir logo olmuş diyebiliriz. Çalışmalarınızda başarılar.

09876

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
oktaybala.com
ilk bakışta anlaşılmıyor, üstelik 1 cm ya da 100 piksellik bir alanda ise iyice de karışık olacaktır. tavsiyem, biraz daha nesne ve renk azaltman yönünde tekrar çalışman.. ama genel olarak mantigi çok güzel olmuş, tebrik ederim.. hayrını görün ...

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
diğer arkadaşlarımında söylediği gibi çok renkli biraz daha sadeleştirmeni tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...