Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

toprak logo

triskeles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
var olan bir firmanın logosunu yaptım, bir sorun olmaz umarım. logo üzerine çalışıyorum bu aralar. firma alüminyum ağırlıklı çalıştığı için böyle bir şey düşündüm. alüminyumları photoshopta, logoyu freehandde yaptım.

topraklogo.jpg

Benzer konular

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
dümdüz bir çalışma olmuş emek yok :)
logolara bir göz atmanı tavsiye ederim pek birşey göremedim ben :)

triskeles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dümdüzden ziyade minimalist ve sade olsun istemiştim aslında. ayrıca alüminyumu çizerken biraz emek harcadım : D

Son düzenleme:

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renk felan da çok sönük.Daha canlı olabilir.Alüminyum diye gri kullanman şart değil

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizdiğin logo yok malsef , logoları incelemeni tavsiye ederim günümüzde binlerce başarılı inşaat firma logoları var incele internetten neler yapıyorlar onun alüminyum olduğunu sen söylemesen anlamayız malsef

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bahsettiğiniz gibi minimalist bir çalışma değil. Bu akımının öncüsü Ludwig Mies van der Rohe'un çalışmalarını takip etmenizi, Az aslında çoktur düşüncesini madem benimsediniz bu yönde çalışmanızı tavsiye ederim.

Çalışmanız logo değil.

triskeles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet evet, logo araştırmalarına başladım acilen. bu konuda çoook eksiğim var. sizin yorumlarınızdan sonra bir daha baktım da, bence de olmamış :)

triskeles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
creedwar bu arada Ludwig Mies van der Rohe tavsiyen için çok çok sağol.

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
var olan bir firmanın logosunu yaptım, bir sorun olmaz umarım. logo üzerine çalışıyorum bu aralar. firma alüminyum ağırlıklı çalıştığı için böyle bir şey düşündüm. alüminyumları photoshopta, logoyu freehandde yaptım.

topraklogo.jpg

emek harcanmamış,dümdüz bir çalışma

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende ortada bir logo göremiyorum,maalesef

triskeles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Allah allaah niye bu kadar şaşırdınız anlamadım. Mado ovalin içine 'Mado' yazınca logo oluyor, B&Q harflerini yanyana getirince logo oluyor, Nelson el yazısıyla 'Nelson' yazınca logo oluyor, biz yapınca mı olmuyor logo, anlayamadım : D

Tamam, olmadığını ben de kabul ettim ama yerden yere de vurmaya da gerek yoktu arkadaşlar. Yok amacınız bu işe yeni başlayan insanları soğutmaksa daha kolay yolları var yahu : )

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
Allah allaah niye bu kadar şaşırdınız anlamadım. Mado ovalin içine 'Mado' yazınca logo oluyor, B&Q harflerini yanyana getirince logo oluyor, Nelson el yazısıyla 'Nelson' yazınca logo oluyor, biz yapınca mı olmuyor logo, anlayamadım : D

Tamam, olmadığını ben de kabul ettim ama yerden yere de vurmaya da gerek yoktu arkadaşlar. Yok amacınız bu işe yeni başlayan insanları soğutmaksa daha kolay yolları var yahu : )

sizin kendinizi geliştirmeniz için yapılmış eleştiriler,hatalarınızı görmeniz amacıyla yoksa sogutmakla ilgisi yok

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅

sana yüzde yüze katılıyorum sonuna kadar haklısın kardeşim...

ramsoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"alüminyumları photoshopta, logoyu freehandde yaptım"

sorabilirmiyim ne yaptınız bu programlarla, göremedim de... sorry.