Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Türkçe'miz Nereye Gidiyor?" afiş çalışması.

mavi_mouse

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu ile resim hiç uyuşmamış. Bence başka bir tasarım yapılması gerekir. Konuya uygun başka bir resim bulmalısın.

marabulge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında arka plandaki fotoğrafta adımların bittiği yere vektörel birşeyler yapılabilse çok güzel durur. mesela yanlış yöne giden ayak izleri gibi.. Trkcmz nry gdyr yazısının sonda olması güzel olmuş çünkü artık herkes kısa yollar kullanmaya başladı daha çok ön planda yani.

tasarımınızı çok beğendim, elinize sağlık

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olay bu kadar!... mesajı içinde

yazı karakterleri çok iyi seçilmiş çok şık...

Turabi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar " Türkçe'miz Nereye Gidiyor? " sloganı ile hazırlamış olduğum bir afiş çalışması iki versiyonunuda sizlerin görüşüne sundum.

Birin Afiş Çalışması:

afis1xo7.png

İkinc Afiş Çalışması:

afis2zk2.png

Not: Bundan önceki mesajlarımda forumda renkli yazımların yasak olduğunu bilmiyordum. Bu hatamdan dolayı özür dilerim. Bilginize.

Üstad, Türkçemizle ilgili bir afiş yapıyorsunuz, lakin yazdığınız mesajda Türkçemize özen göstermiyorsunuz. Hem de afişinizde harfleri eksiksiz kullanalımderken.

Bakınız yukarıda ilk afiş öncesi: birin kelimesi

ikinci afiş öncesi ikinc kelimesi

Ayrıca versiyonunuda derken da'nın da ayrı yazılması gerekir.

Ve görsel olarak Casmin'in ilk sayfadaki yazdıklarına aynen katılıyorum.

Lütfen ukalalık olarak algılamayın. Selamlar.

Telve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En altta www.türkçemiz.com yazılmış.Bu adres Türkçemizin yanlış kullanılmasından kaynaklanmıyor galiba.Genel bi hata olması lazım. :) Doğrusu heralde www.turkcemiz.com olması gerekiyor.

absoluteata

🌱Yeni Üye🌱
background resmi , sanki böyle guzel bir sloganı deilde, bir aşk sahnesini anlatıyomus gibi hissettim ben birden..

ama genel olarak hoş

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
Artık internet alan adlarını Türkçe ( Latin alfabesi değil Türk abecesi ) ile alabiliyorsunuz.

evet ama siteye türkçe adresiyle girmeyi denedin mi? gerçekten türkçe mi alınmış acaba ? şimdi denedim de, turkcemiz olarak girebildim.. diğerinde birşey çıkmadı.. yani afişteki adres yanlış yazılmış... onun dışında çalışma göze hoş geliyor ;)

Ahmet KAPLAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetkaplan.net
evet ama siteye türkçe adresiyle girmeyi denedin mi? gerçekten türkçe mi alınmış acaba ? şimdi denedim de, turkcemiz olarak girebildim.. diğerinde birşey çıkmadı.. yani afişteki adres yanlış yazılmış... onun dışında çalışma göze hoş geliyor ;)

:) mağlesef yanılıyorsun ..
www.türkçemiz.com bana aittir .: Turkcemiz.net :. Sitemize Hoş Geldiniz.. ile alakası yoktur.
www.türkçemiz.com içinde ki sisteme ilgi olmadığı için kapandı. Domain park halinde daha geniş bilgi istersen www.[B]turkceisimtescil[/B].com adresine bakabilirsin.

Kolay gelsin

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence ikiside çok güzel olmuş ben çok beğendim espiri anlayışıda çok güzel elinize ve emeğinize sağlık. Çok hoş olmuş

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten nereye gidiyor afişteki "ç" lerin çengeli nerdeee:)
kolay gelsin.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Türkçemiz Derken Ü ve Ç harflerine vurgu yaparsan daha anlamlı olur türkçe karekterler olduğu için
mesela
tÜrkÇemiz

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet bir yerden alıntı ama daha dikkat çekici sanırım. Ayak izleri var ama ayak izlerinin sonunda tehlikeli bir yere değil de daha güvenli bir yere çıkılacakmış gibi. Arkadaşa katılıyorum. Ama yine de duyarlılığından dolayı kutluyorum.
toa.jpg

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım ben farklı bi acıdan yaklaşmak istiyorum ben bu afişe bakınca bi tehlike hissetmiyorum yani bi uyarıcı dikkat çekecek bukadar duragan degilde çarpıcı bişeyler yapsaydın bu afiş bana daha çok kitap kapagını anımsattı buda görüntü olarak guzel ama
başka şekildede denesen yani kelimeleri vurgulayarak yapsan arkada gözuken yol bana türkcenin biyere gittini anlatmıyo kendi fikrim tabiki tehlike çanları çaldırsan şu afişte;)

katılıyorum

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk afişte eksik harf olan yazı ile doğru yazı yer değiştirse sanki daha iyi olur. Hani üsttekinden birşey anlamıyoruz altta doğrusunu yazdım hep bunu yapmak ve yaşamak zorunda olmayalım der gibi. eline sağlık...

Bence kesinlikle böylesi asıl amacı vurgulamış. Gerçekten çok beğendim. Benim de çok önemsediğim bir konudur. Herkes kısaltarak yazı yazdığı için, normal uzun hali yani doğru hali, böyle kullanan insanlara garip gelmeye başladı. Bu insanları vurgulamak için düzgün yazının başta olması daha hoş olmuş. Bilmem anlatabildim mi?

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
espiri güzel olmuş..ben de üzerime alındım bazen ünlü harfleri kullanmadan yazıyorum..dikkat edicem bundan sonra..tşk ler paylaşım için..

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel çalışma sade anlatımla mesaj güzel algılanabiliyor. Emeginize sağlık ..

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Bence de kullandığın görsel herhangi bir tehdit içermiyor, aksine o ayak izleri güneşe doğru gidiyor, yani aydınlığa...