Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Türkçe'miz Nereye Gidiyor?" afiş çalışması.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmaların çok hoş olmuş ellerine sağlık.
yanlız türkçemiz nereye gidiyor" biraz daha dolgun bir font kullansan sanki daha iyi olurmuş gibi.
emeğine sağlık başarılar

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
espiri güzel olmuş..ben de üzerime alındım bazen ünlü harfleri kullanmadan yazıyorum..dikkat edicem bundan sonra..tşk ler paylaşım için..

Bende bundan sonra dikkat edeceğim dedikten sonra "tşk ler" yazmanız da ayrı bir hoşluk! Ayrıca "edicem" değil "edeceğim" olmalıydı.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
harflerin bir bölümünü çıkardığın afişte ayakizleri bir karanlığa doğru giderse eğer
vermek istediğin mesaj daha anlamlı olacaktır. ikincisinde yani yazının harflerinin eksiz olduğu çalışmada ayak izleri güneşe doğru olduğu için verilmek istenilen mesajda
amacına ulaşacaktır. ellerine sağlık

Muhammed Tumbul

🌱Yeni Üye🌱
Türkçe' de iyelik ekleri yani (im-in-imiz vb.) ayrı yazılmaz arkadaşım. Türkçeyi kurtaralım derken en çok bunlara dikkat etmeliyiz. Ben önce iyi bir dilbilgisine ve imla kurallarına sahip olmalıyız diyorum...

Evet aynen katılıyorum.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel ve yerli yerinde bir çalışma olmuş arkadaşım. Kutlarım ve ayrıca bu yaraya ayak bastığın için bir Türk olarak sana çok teşekkür ederim..

Başarılarının devamı dileğiyle..

eser38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.nisangrafik.com
Arka plandaki fotoğraf dikkate alınmazsa yazıların vermek istediği mesaj güzel. Fakat fotoğraftaki ayak izleri güneşe, yani aydınlığa doğru gidiyor. Dolayısıyla fotoğraf anlatılmak istenenle çelişiyor.
Ayrıca "Türkçe'miz" derken "-miz" eki çekim eki olduğu için ayrılmaz: "Türkçemiz" diye yazılır.
Bir de ilk afişte "birşey" sözü "bir şey" diye yazılır. Yanlış bir şeyi düzeltmek istiyorsunuz; ama siz de yanlışlık yapıyorsunuz, bu olmaz.
Emeğinize sağlık.

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eser hocam gerçekten ayni şeyleri dusunuyoruz tam ben diyecektim sen yazmissin evet sonda günes var yani sanki aydinliga gidiyor manasi olmus türkce bilmiyen biri bu afise baksa dedigimiz sekilde anlar ama guzel calisma ben begendim

zafersumeyra

🌱Yeni Üye🌱
Türkçe Öğretmeniyim. Böyle çalışmaların olması beni çok sevindirdi. Yetenekleri bu doğrultuda kullanmanız çok ümit verici. Allah yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olsun!

zengibar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok sade ve ne anlatmak istediğini iğneleyici bir üslupla anlatan çok hoş bir çalışma olmuş emeğine sağlık

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ayak izlerinin yönü ters , güneşe doğru yönelmiş ve yazı dışında olaya dikkat çeken hiç bir şey yok.Konu güzel, resim yersiz, yabancı biri olarak bakarsanız komposizyonda hoş sade ama ne yazık ki amaca uygun değil hedef gözler Türk olduğundan.

zaza_cem

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel bir çalışma olmuş ama birkaç yazım hatası var..Arkadaşların dediği gibi "miz" eki bitişik yazılmalı ve "şey" kelimesi her zaman ayrı yazılır...

q4ms3_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş ama arkadaşımın dediğine katılıyorum.Tehlike çanları çalmalı :))

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
ikiside gayet başarılı, fondaki resim çok güzel, web adresini Türkçe yazman ince ve önemli bir detay.
Yazıları biraz daha büyütmeyi dene bence.
Emeğine sağlık başarılar.

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resme bakınca nereye gittiği konusunda hiçbir fikir oluşturmadı..

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun isminden olsa gerek 11.268 kez görüntülenmesi konunun ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi aslında. Bu afişin yayınlanış tarihine bakıyorum ve hala yorum yazılıyor. Çalışma sahibi zannediyorum ki bunları düşünebilseydi kullandığı görseli çalışırken mutlaka farklı bir seçim yapardı.
Bu denli ince bir konuda kullandığınız görsel çok sönük kalmış fikrimce.

Emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.
Saygılar...:)

Son düzenleme: