Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmaların çok hoş olmuş ellerine sağlık. yanlız türkçemiz nereye gidiyor" biraz daha dolgun bir font kullansan sanki daha iyi olurmuş gibi. emeğine sağlık başarılar
harflerin bir bölümünü çıkardığın afişte ayakizleri bir karanlığa doğru giderse eğer vermek istediğin mesaj daha anlamlı olacaktır. ikincisinde yani yazının harflerinin eksiz olduğu çalışmada ayak izleri güneşe doğru olduğu için verilmek istenilen mesajda amacına ulaşacaktır. ellerine sağlık
Türkçe' de iyelik ekleri yani (im-in-imiz vb.) ayrı yazılmaz arkadaşım. Türkçeyi kurtaralım derken en çok bunlara dikkat etmeliyiz. Ben önce iyi bir dilbilgisine ve imla kurallarına sahip olmalıyız diyorum...
Arka plandaki fotoğraf dikkate alınmazsa yazıların vermek istediği mesaj güzel. Fakat fotoğraftaki ayak izleri güneşe, yani aydınlığa doğru gidiyor. Dolayısıyla fotoğraf anlatılmak istenenle çelişiyor. Ayrıca "Türkçe'miz" derken "-miz" eki çekim eki olduğu için ayrılmaz: "Türkçemiz" diye yazılır. Bir de ilk afişte "birşey" sözü "bir şey" diye yazılır. Yanlış bir şeyi düzeltmek istiyorsunuz; ama siz de yanlışlık yapıyorsunuz, bu olmaz. Emeğinize sağlık.
eser hocam gerçekten ayni şeyleri dusunuyoruz tam ben diyecektim sen yazmissin evet sonda günes var yani sanki aydinliga gidiyor manasi olmus türkce bilmiyen biri bu afise baksa dedigimiz sekilde anlar ama guzel calisma ben begendim
Türkçe Öğretmeniyim. Böyle çalışmaların olması beni çok sevindirdi. Yetenekleri bu doğrultuda kullanmanız çok ümit verici. Allah yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olsun!
Ayak izlerinin yönü ters , güneşe doğru yönelmiş ve yazı dışında olaya dikkat çeken hiç bir şey yok.Konu güzel, resim yersiz, yabancı biri olarak bakarsanız komposizyonda hoş sade ama ne yazık ki amaca uygun değil hedef gözler Türk olduğundan.
Çok güzel bir çalışma olmuş ama birkaç yazım hatası var..Arkadaşların dediği gibi "miz" eki bitişik yazılmalı ve "şey" kelimesi her zaman ayrı yazılır...
ikiside gayet başarılı, fondaki resim çok güzel, web adresini Türkçe yazman ince ve önemli bir detay. Yazıları biraz daha büyütmeyi dene bence. Emeğine sağlık başarılar.
Konunun isminden olsa gerek 11.268 kez görüntülenmesi konunun ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi aslında. Bu afişin yayınlanış tarihine bakıyorum ve hala yorum yazılıyor. Çalışma sahibi zannediyorum ki bunları düşünebilseydi kullandığı görseli çalışırken mutlaka farklı bir seçim yapardı. Bu denli ince bir konuda kullandığınız görsel çok sönük kalmış fikrimce.