r.yildirim
🌟Usta Tasarımcı🌟
üstad bunlar bana berberdeki sülükleri anımsattı doğrusu.konuyu açtığımda böyle bir tartışma olacağını bilseydim ben açmazdım
şaka bir yana aman allahım diyorum o sabah'ın sitesinde yayınlanan şeyler ne ya?
bazılarının şekil itibari ile yanlışlıkla defterimizi karaladığımız ilkokul günlerini hatırlatan zamazingolar olduğunu görmem beni çok şaşırttı. Sanıyorum ki pagerank artırmak isteyen sabah internette dolanan geyikleri derleyip yalan haber duyurdu. Öyle ki an itibari ile merkez bankasının web sitesinde dahi yayınlanmamış elemeler nasıl oluyor da sabah ta yayınlanıyor.
Ben bizzat kanal d haberde sanki dün olmuş gibi amerikadan düşen bir helikopter haberini gördüğümde ki o videonun yıllardır internette dolandığını hatırladığımda hiçbir haber kaynağının (buna aylık maaşı 50 bin liraya kadar çıkan AA çalışanları da dahil) güvenilir olmadığını öğrendim. fasa fiso yalan haber ile bu çalışmaları gönderen insanların da umutları ile oynadıklarının farkına varmaları temennim ile ...
BU NE ALLAH AŞKINA
YA DA BU NE
Not: yarışmaya güzel bir çizim yaptım ama vakitsizlik yüzünden öle kala kaldım
hakeden KAZANSIN! cebimizdeki parada gururla taşıyacağımız bir simgemiz olsun!
ayrıca sizin çalışmanızı merak ettim payşırsanız sevinirim.(biraz içimiz açılsın)