Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TL Simge Yarışması

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
var mı arttıran, 1.liğe layık çalışma bulunamadığından iptal olacak...

Lifetime

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayatımda ilk kez mesleğimle ilgili bir yarışmaya katıldım. Kuvvetle ihtimal bu son olacak aynı zamanda.

serosez

🌱Yeni Üye🌱
birinciliğe layık çalışma bulamadıklarından,sadece mansiyon verirler diye düşünüyorum bende :)) genelde öyle oluyor..

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hindistanda bi çaylak kazanmıştı sanırım :D
aynısı olmasın sakin :D

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şöyle bi göz gezdirdim tekrardan 50 sayfa boyunca . . Ülkemizin gerçekten yorum yapmayı bilen insanlara ve kaliteli eleştirmenlere ihtiyacı olduğunu farkettim, özellikle de bu tarz konularda . . .

destnyy

🌱Yeni Üye🌱
taam da evrenin merkezi ben zaten linke tıklayamıorum yani hbrin asparagas olup olmadığını göremediğim için böle bişy dedim senin gb ordaki seçilmiş denilen logoları görseydim bende karar verirdim buna ki kaldı ki bu sayfa harici diğer haber kaynaklarında da arama yaptım öle bişy var mı die baktım burda sırf bunun üzerine geyik dönüo bende ondan şaşırdım milletçe kötü haldeyiz iki haber okusak die topluma b.k atıcağınıza bence burda ki konuyu daha seviyeli bi hale gelmesini sağlayın o kadar çok biliosanız :):)

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
. . . topluma b.k atıcağınıza . . .
sizin gibi bi hanımefendiye yakışmayan sözler bunlar.ben sadece bi kaç mesaj öncekileri okusaniz asparagas haber olduğunu bas bas bağırdıklarini görürsünüz diye söyledim böyle...
haklısınız, daha seviyeli bi hale getirmemiz gerek ve mümkün ama bu kimsenin tek başına görevi değil ve olamaz...bi fark oluşturşak yetecek aslında çünkü delilik ve dahilik arasında ince bi çizgi var ama neyse :D

Lifetime

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin gibi bi hanımefendiye yakışmayan sözler bunlar.ben sadece bi kaç mesaj öncekileri okusaniz asparagas haber olduğunu bas bas bağırdıklarini görürsünüz diye söyledim böyle...
haklısınız, daha seviyeli bi hale getirmemiz gerek ve mümkün ama bu kimsenin tek başına görevi değil ve olamaz...bi fark oluşturşak yetecek aslında çünkü delilik ve dahilik arasında ince bi çizgi var ama neyse :D

Sevgili evreninmerkezi;

Mesajları baştan sona okuduğumuzda en çok senin mesajın olduğunu görüyoruz. Hal böyleyken mesajları genel olarak düşük seviyeli olarak değerlendirmen talihsiz bir açıklama olmuş. Kaldı ki burada süslü cümlelerden ibaret basın açıklaması yapmıyoruz. Herkes fikrini ifade edebildiği şekilde söylüyor işte. Forumun amacı da bu değilmi zaten ¿

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
SAYIN LIFETIME size noluyor anlamayamadim çünkü sözlerim kesinlikle size ve sizin gibi olgunca forumu kullanan diğer üyelere değildi ama lütfen ikili tartışmalara girmeyelim boşuna,kaldıki bahsettiğiniz değerlendirmede bulunan farklı bi arkadaşti ben onu içine özeleştirimide katarak tasdik ve tebrik ettim sadece hepsi bu, eleştiri konusunda ise kaliteyi aramak şart ve farkettiyseniz hem özeleştiri yaptım insanların kalbini kırmamak için bardağın hep dolu tarafına baktığım için hem de eleştirdim tutarsız ve insafsızca eleştiriler ve yorumlar için . . .
özetle Cevaben , saygı duyduğum bi isim olan planthome unda bi başkasına yorumu için dediği gibi , SEN ÖYLE DIYORSAN ÖYLEDIR TABI diyorum sadece...
dediğim gibi delilikle dahilik arasında ince bi çizgi var adeta. Bazen köyün delilisi olmak belki de en dahice fikirdir . . .
Saygılar

buarada tam eksi yetmiş beş (-75) tecrübe puanim varmış. Bu ne saçmalıktir ya ! Ne kadar da olgun bi milletiz valla! Kaldıysa eksi vermeyen verin daha bakalım ne geçecek elinize merak ettim doğrusu ama inanın tecrübe puanim umrumda bile değil. . . umrumda olan, biz insanların özellikle de bu tl simge konusunda daha insaflı ve daha olgun olması için yapılabilecek herhangi birşey bu şey bana eksi vermek olsa bile. . .

Son düzenleme:

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
buarada tam eksi yetmiş beş (-75) tecrübe puanim varmış. Bu ne saçmalıktir ya ! Ne kadar da olgun bi milletiz valla! Adı özel bi kaç kişiyi kibarca eleştirince böyle mi oluyo yani ,demek bu kadar tahammülsüzsünüz ,acaba sıradan insanlar gibi düşünmeden eleştirsek nolacakti çok merak ediyorum, keşke mahlaslarinizin önünde ki özel ibaresi gibi kişiliklerinizin de önünde özel ifadesi olsa ama malesef o özellik parayla satılmıyo burada ki gibi! Kaldıysa eksi vermeyen özel arkadaşlar (ki her özel üye yi kastetmiyorum tabiki) verin daha bakalım ne geçecek elinize merak ettim doğrusu ama inanın tecrübe puanim umrumda bile değil. . . umrumda olan, biz insanların özellikle de bu tl simge konusu gibi meselelerde daha insaflı ve daha olgun olması için yapılabilecek herhangi birşey , bu şey bana eksi vermek dahi olsa bile. . .
Bana tahammül edemiyorsanız anlarım ama sırf eleştirdi diye Başkalarına tahammül edemeyisinizi anlayamam haklı bulamam. . . Tekrar saygılar

Son düzenleme:

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"evreninmerkezi" herşeye fazla kafanı takma!.. kim ne derse desin foruma ya da konuya renk kattığını söyleyebilirim..

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"evreninmerkezi;
gençsin ve heyacanlısın, bunu yadırgamıyorum..
ben senin zeki ve hayat dolu bir genç olduğunu düşünüyorum..
iletilerinde, eleştirirken pek yıkıcılık görmedim ama yapıcılığada biraz mesafeli yaklaştığını görüyorum..
buradaki arkadaşlar grafiker ya da tasarımcı olarak belki, kimi amatör kimide profesyonel..
sonuçta yoğunlaştığı dalda hepsinin bir bakış açısı ve bilgisi var..
herkes resme kendi açısından bakar, bu bir kusur değildir..
bazen senin doğruların başkalarının yanlışı olabilir..
onun için bir cümle yazmadan yada bir söz kullanmadan önce iyi ölçüp biçmek lazım..
yapılan bir iş iyi ya da kötü olsun: yorum olarak neden olumsuzluk aktarılsın ki..
şöyle olsaydı böyle olsaydı yerine, güzel olmuş demek kimseye ne kaybettirir ki, aksine kazandırır..
kimse hayata adımını atarken bilgi ya da tecrübe sahibi olmuyor..
hepsi sonradan gelişen edinimler..

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim,Sizin gibi birinden şahsima söylenmiş bu sözler benim için bi şereftir.biz renkleri öylesine karmakarışık serpiştirmis olabiliriz ama Sizin gibi işin ehli sanatçı insanlar tuvalde ki bu karmaşayı ahenke dönüştürmesini bilir, bildiğini de gösteriyor zaten hangi rengin ne kadar hangi noktada durması gerektiğini. . . :)

Öyleyse bu yarışma bilgi , tecrübe ve yeteneğin yarışı olmuş. . . bu üçüne de sahip olan katılımcılar bi adım önde gibi ama şahsen yetenek daha belirleyici olacak gibime geliyor

softG

🌱Yeni Üye🌱
korkaklara sevGilerle...

:angel: bu da benimki >>>

softG

🌱Yeni Üye🌱
korkaklara sevGilerle...

buda benimki :angel: >>>

softG

🌱Yeni Üye🌱
72398636.jpg

sonunda >>> :)