Erteleme Açıklamasını son derece saçma bi bahane olarak görüyorum... Aslında farklı formatlara uygun olması o kadar da önemli değildi mesela pound sembolünün oldukça fazla ve farklı varyasyonları var farklı formatlar ve farklı elektronik cihazlar için , formataki şekli simgeye göre uydurursun olur biter, tıpkı sterlinde ki gibi işte. . . .
kaldı ki zaten her karakterin TÜM formatlarda karşılığı da yoktur hatta temel karakterlerin veya alfabedeki bazı karakterlerin bile. . . ama yapılamayacakta değildir sadece gerek duyulmamıştir hepsi bu...
gerekli cihazlar(mesela cep telefonları falan) ve yeterli,sık kullanılan karakterler için uygun olduğu sürece , ki bunlara uygun olamamak zaten oldukça zordur, sorun yok. Ve zaten şartnamede de bu konu düşünülmüş sorun olmaması için farklı puntolarda ki bi yığın görüntüsünün de gönderilmesi istenmiştir.herhalde birinci seçilen de bunu yapmamış değildr ki merkez bankası teknik ekibi bununla uğraşsın hala. . .
bu yüzden Bu açıklamalar bana son derece saçma geldi keşke daha iyi birşey bulsalardi bahane olarak , açıkçası umudum kırıldı biraz bunları duyduktan sonra, tamam anlıyorum basit bi yarışma değil basit bi mesele değil , adalet bakanlığı yada tüsiat logosu seçmiyoruz ama zaman yeteri kadar vardı ve üstüne bu kadar ertelendi falan. . . Bilemiyorum ya . . . Merkez bankasına hiç yakışmadi yani