Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TL Simge Yarışması

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yarışmayı geç farketsem de yine de bir tasarımım olsun istedim ve benden bu çıktı.

11g3g.jpg

"arenciarey" senin simge de ünlü oldu, bak ha!

serdia

🌱Yeni Üye🌱
ne kadar saçma sapan bi iş bu kaç tane prof iki eliyle bir şey yapamadılar birinci olursan benimde :D seçici kurula güzel bir hediyem var... motifimin adı da : eli belinde

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
dedim ya tweeter logosu
türk lirasına gider mi bilmem
ama
ben onu da gönderdim

bunlarda facebook dan:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150586429501028.377679.251022886027&type=3

sen de mi benzer simge yaptın

bu arada yine ileri bir tarih şeklinde belli olmayan bi süre verildi ... bu kadar erteleme yapılmışken sadece benim mi burnuma kötü kokular geliyor acaba , yoksa benim gibi pis kokular alan var mı? bir dalavere dönüyor sanki :(

falqon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanmam
teknik sorun varmış
açıklanır yakında
aceleniz ne

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟

yorumun için teşekkürlerde ... trafik işareti ne alaka anlamadım >>> bu arada gp ahsi ye bir soru sormuştum duymadı galiba :) >>> bende herkese başarılar diliyorum >>> ay sonu geliyor ama hala tcmb den tık yok :) 29 şubatı bekliyorlar anlaşılan ...

images

kusura bakma kardeş görmemişim bu mesajını...yukarıdaki trafik levhasında ki işareti incele ne demek istediğimi anlayacaksın:D buarada 29 şubat konusunda haklısın sanırım :(
saygılar...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu simgeyi biyerde gördüm evreninmerkezi ninkine çok benziyor ...

47518210150637259557022.jpg

nerde gördün bunu ayrıca niye kötü haber oluyor ki...ortak çıktı diye mi :D benimkisi daha güzel hem,ayrıca çok fazla mana geliştirdim ve altın oranla çizdim , bu arkadaşınkide güzel nede olsa benimkine benziyor :D ama manda gözü gibi olmuş yuvarlaklar falan :D..

gp ahsi arkadaşa bi soru sormuştum nerede gördün diye .... baya bi araştırdım ama bulamadım nerede görmüştünüz bunu? internette bi sitede mi yoksa tv de falan mı gördünüzde siz çizdiniz??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sabah fatih portakalin programinda forumda dolasan simgeleri ekranda gormek guzeldi,arasinda seninde simgen vardi galiba,bu internete dusmus simgelerden;-) saka bi tarafa adam bu simgelerden biri secilecek diye haberi veriyor, bugun 15:30da aciklanacak, artik bu maratonunda sonuna geldik, hayirlisi;-)

seninde simgen vardı diye kime hitap ettiniz acaba? bir üstte falqon var ama o paylaşmadı ki simge falan :angel: onun üstünde de ben varım , üstüme alınmakta haklı mıyım acaba :D

Son düzenleme:

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟

süpersin abi ya bende saat 07.52 deydim tam sen yetiştin imdadıma Aro :rofl: bıkmıştım artık bir dakika bir dakika analiz etmekten :D

ama malesef fatih portakalda kes kopyala yapıştır tekniği uygulamış...üzüldüm doğrusu, gerçi kendini pek sevmem,tamda kendisinden beklenen bir haber olmuş :D
simgelerin bi kaçı hariç berbat durumda bi de kalkmış bunlardan biri seçilecek diyo:D Başbakanı gözü kapalı eleştirmekten kalitesiz haberi de göremiyor herhalde artık :D

neyse planthome abi sağolasın teşekkürler

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kimsenin suçu yok.. asıl birinci olan pu.ta kızmak lazım.. insan çıkar bir açıklama yapar bir yerde en azından ve bu kadar insanı da merakta bırakmaz..
soğukkanlı biriyim; ama ben bile gerçekten merak ediyorum..

evreninmerkezi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Belki birincininde haberi yoktur daha hemen kızmayalım bence :D hem şuan hepimizin tek umudu bu değil mi zaten :D inşallah birinci olanın henüz haberi yokturda, hala birinci olabiliriz heyecanıyla konuyu takip edebilelim dimi ama :D şahsen şuan benim en büyük arzum bu :D
ayrıca bana kalırsa birinci olana önceden telefonla falan haber vermezler, oda herkezle aynı anda basın toplantısında öğrenir sonucu diye düşünüyorum :D

Son düzenleme:

softG

🌱Yeni Üye🌱
images

kusura bakma kardeş görmemişim bu mesajını...yukarıdaki trafik levhasında ki işareti incele ne demek istediğimi anlayacaksın:D buarada 29 şubat konusunda haklısın sanırım :(
saygılar...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gp ahsi arkadaşa bi soru sormuştum nerede gördün diye .... baya bi araştırdım ama bulamadım nerede görmüştünüz bunu? internette bi sitede mi yoksa tv de falan mı gördünüzde siz çizdiniz??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

seninde simgen vardı diye kime hitap ettiniz acaba? bir üstte falqon var ama o paylaşmadı ki simge falan :angel: onun üstünde de ben varım , üstüme alınmakta haklı mıyım acaba :D

>>>>>> o ikisini birbirine benzetebilen tek kişi sensin heralde <<<<<<

erkansali

🌱Yeni Üye🌱
TL SEMBOLİZE AÇIKLAMASI
Bir milletin bağımsız olup olmadığını tedavülde olan paralardaki yazılardan anlayabiliriz. Bağımsız milletler daima kendilerine ait yazı ve resimleri kullanarak para basmışlardır. Bağımsız olmayan toplumların paralarında ise daima hakim gücün dili ve simgeleri bulunur.
Türklerin, çok eski dönemlerden beri, para bastıklarını ve para basmanın bir bağımsızlık ifadesi taşıdığını biliyoruz.
Çoğu para biriminin karakteristik kısaltması ya da sembolü bulunmaktadır.

Benim tasarımımda ki sembolü ise ;

- Bir adet paralel çizgi tekliği ve istikrarı,
- C hem Cumhuriyeti ve de kapsayıcılığı,
- T Türkiye’ye aidiyeti,
- L ise lirayı sembolize etmektedir.

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TL SEMBOLİZE AÇIKLAMASI
Bir milletin bağımsız olup olmadığını tedavülde olan paralardaki yazılardan anlayabiliriz. Bağımsız milletler daima kendilerine ait yazı ve resimleri kullanarak para basmışlardır. Bağımsız olmayan toplumların paralarında ise daima hakim gücün dili ve simgeleri bulunur.
Türklerin, çok eski dönemlerden beri, para bastıklarını ve para basmanın bir bağımsızlık ifadesi taşıdığını biliyoruz.
Çoğu para biriminin karakteristik kısaltması ya da sembolü bulunmaktadır.

Benim tasarımımda ki sembolü ise ;

- Bir adet paralel çizgi tekliği ve istikrarı,
- C hem Cumhuriyeti ve de kapsayıcılığı,
- T Türkiye’ye aidiyeti,
- L ise lirayı sembolize etmektedir.

anlıyorum seni "erkansali".. birde bunu jüri anlasa!..

kimsenin suçu yok.. asıl birinci olan pu.ta kızmak lazım.. insan çıkar bir açıklama yapar bir yerde en azından ve bu kadar insanı da merakta bırakmaz..
soğukkanlı biriyim; ama ben bile gerçekten merak ediyorum..

aslında o pu.tlardan biri de benim.. millet bu "marka kent logo ve slogon yarışması"nın sonuçları ne oldu diye merak edip duruyor, ne olduğunu daha doğrusu sonuçlandığını bildiğim halde söylemiyorum..
şimdi söylemiş oldum..

falqon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında o pu.tlardan biri de benim.. millet bu "marka kent logo ve slogon yarışması"nın sonuçları ne oldu diye merak edip duruyor, ne olduğunu daha doğrusu sonuçlandığını bildiğim halde söylemiyorum..
şimdi söylemiş oldum..

sahi
"marka kent logo VE slogan yarışması" ertelenmişti
ne oldu
hala
hiç bi haber yok
!?