Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Logo Yarışması

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Logo Yarışması

tDnFw.png

QtiWO.png

rGiU5.png

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
işte yarışma böyle olur ne o 3000 tl falan oldumu 50000 olmalıki yarışmaya katılam şevkimiz gelsin değilmi 3000 tl yi zaten hep görüyoruz birde 50000 tl görelim

yarışma şartnamesi indir

Son düzenleme:

bonder

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tüsiad'a dönmesin buda... Adamlar tasarımları topladı amcalarının oğullarına karma yaptıracaklar. Logoları değerlendirme tarihi gelmeden seçmeğe değer logo yok dediler çıktılar. İstediklerini davet usuluyle çağıracaklar....

HisarMedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendi logosu gayet başarılı

Son düzenleme:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Tüsiad'a dönmesin buda... Adamlar tasarımları topladı amcalarının oğullarına karma yaptıracaklar. Logoları değerlendirme tarihi gelmeden seçmeğe değer logo yok dediler çıktılar. İstediklerini davet usuluyle çağıracaklar....

pek tüsiada döneceğini zannetmiyorum köklü bir firmada bunu yaparsa çok ayıp eder değilmi?

arslannaci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafist.us
bonder katılıyorum sana
madem beğenmediler yayınlasınlar
1500 katılımın hepsi mi kötü olmuş acaba TÜSİAD'da

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar adı üstünde TÜSİAD söylenecek birşey yok .... ama TPAO için bişey söyleyemem herhalde emeklerimizi boşa çıkarmazlar :)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
yarışma sonuçlandığında bir kaç tane mansiyon ödülü verirler. Seçici kurul kurumu yansıtacak uygun bir logo çıkmadı deyip 2. Bir yarışma açarlar ondanda birşey çıkmaz. Mevcut logo üzerinde düzeltmeye gideceğiz gibi bir açıklama yaparlar. Herkes havasını alır. Bu yazımıda unutmayın yarışmanın sonunda görüşürüz. Artık bu tür yarışmalar milli piyango çekilişlerine benzemeye başladı ya çıkarsa hesabı

bonder

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet bencede, artık bu tarz yarışmaların suyu çıktı. Ne etik kaldı ne tasarımcıya saygı.

Goldenbrush

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.altinfirca.com
Valla arkadaşlar bu adamlar işin suyunu gerçekten çıkartmışlar. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni, KOÇ firmasının logosunun yapılması için veya TRT logosunun hazırlanması için harcanan bedel ne kadar büyüktü.

Böyle kurumsal bir firma için teklif edilen bedel komik.

ahmshn

🌱Yeni Üye🌱
yarışmaya grafikerler meslek kuruluşu karıştı ise o yarışmadan hayır gelmez. tanıdıkları yarışmacı yoksa ödülde çıkmaz.

önceden müdail oldukları yarışmalara bakın.

a unutmadan; tanıdıkları çıksa dahi seçtikleri logoyu bu sefer yarışmayı yapan kurum beğenmiyor , haklı olarak.

bakınız: sağlık bakanlığı logo yarışması

bakınız: eyüp belediyesi logo yarışması vb........

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Logo yarışmasını kurum kendi ekibi ile yapsa daha hayırlı ve başarılı bir sonuç alacaktır.

Son düzenleme:

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende safiyane duygularla birşeyler düşünüyordum 15 gündür.... burayı okuyunca yıkıldım.Sağlık olsun sizler iyi ki bizleri bilgilendiriyorsunuz...

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bana göre de tek taşla iki kuş. Firma için önemsiz, bireyler için önemli bir meblağ ile dikkat çekiyor. Eli mouse tutan bir çok kişi kazanmayı arzuluyor haliyle. Yarışmaya katılmayı arzulayanlar şirketin kuruluşundan, misyonuna kadar herşeyi okuyorlar. Sonrasında bazıları katılıyor, bazısı katılmıyor. Netice itibariyle yarışmayı düzenleyen firmanın, klasik reklam metotlarıyla çok büyük rakamlara aktarabileceği bilgi ve kalıcılığı 100-150 bin gibi toplam bir rakama kapatıyorlar ki, logoda olursa ne alâ. Bunu art niyet olarak gördüğüm için demiyorum. Ama bu kadar artısı olan yarışmalarda ödülleri yüksek tutmak karşılıklı memnuniyeti sağlar.. Hayırlı olsun.

chtdrn

🌱Yeni Üye🌱
Bülent erkmen burdada kendini gosterio yani adamı tanımıosanız yarısmayı kazanma sansınız 0 a yakın bosuna ugrasıp kendinizi yormayın emeginize , verdiginz 20 lira kargo ucretine yazık gidin kahve icin o parayla daha mutlu olursunz

ahmshn

🌱Yeni Üye🌱
tüsiad a bakın GRAFİKERLER MESLEK KURULUŞUNU GÖRÜN

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben şu açıdan dediklerinize katılmıyorum adamlar bu yarışmayı millipiyango şartnamesi filan koyarak yapmışlar ki o reklam derneklerinin yanında kendi adamlarıda var bi yamuk çıkmaz diye düşünüyorum her biri 5 arkadaşını devreye soksa kavga çıkar sonrada adamlarının dışındakilerini seçmek zorunda kalırlar umarım hayali bile güzel aslında bu yarışma olayını internetten bizlere gösterek tc kimlikli oy kullanma şeklinde yapsalar o zaman süper olur hiç değilse herkes berbatı güzeli görür

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yarışmalara katılacak eserler mutlak suretle noter huzurunda mühürlenip açılmalı ve çalışmaya katılacak eserin A4 çıkışlı çalışmanın arkasına rumuz yazılmalı ve bu rumuzuda sadece noter görmeli sadece ön yüzdeki çalışmayı jüridekiler değerlendirmeli.Eğer yarışmada eser çıkmadı ve 2. bir yarışmaya geçilecekse elemeyi geçen çalışmalar noter denetiminde tekrar kapatılıp mühürlenmeli.Bu şekilde yapılırsa bu tarz yarışmalardan ne amatör tasarımcılar var bu ülkede süper tasarımlar çıkaracak.

noter şart olmazsa olmaz